- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.521
tutar insAllah cnm ya
Cnm sana igne vurundugun gun iliski verdi mi iliski gunleri ne zmndi
Ben birsürü doktora gittim kimisi ayni gün kimisi sonraki gün dedi canim hepsi farkli söylüyor. Bence igneden sonraki 24. Saat iyitutar insAllah cnm ya
Cnm sana igne vurundugun gun iliski verdi mi iliski gunleri ne zmndi
Hmm vala bilmiorum hayrlisi ya bnm 35 saat sonra oldu igneden sonra ilk ilişki nasipBen birsürü doktora gittim kimisi ayni gün kimisi sonraki gün dedi canim hepsi farkli söylüyor. Bence igneden sonraki 24. Saat iyi
Hayirlisi olsun canim allah kime nasil nasip edecegini bilemeyiz herkezin vesilesi farkli olur insallah olumlu sonuc alirsin canimHmm vala bilmiorum hayrlisi ya bnm 35 saat sonra oldu igneden sonra ilk ilişki nasip
İnşAllah cnm bklmHayirlisi olsun canim allah kime nasil nasip edecegini bilemeyiz herkezin vesilesi farkli olur insallah olumlu sonuc alirsin canim
Baş ağrısı bende de var canım ama hasta olcam sanırım ondan benim ki boğazım falan ağrıyor hafifBasim cok agriyor kizlar ya haftanin baslarinda ara ara az agri gelip gidiyordu dün gece agridi bugün daha cok agriyor. Hormonlardanmi bu ignedenmi ? Daha öncekinignelerde böyle birsey yasamamistim bilgisi tecrübesi olan varmi ?
Gecmis olsun canim. Bende anlamadim. Artik sabirsizlanmaya basladim. Yarin sabahtan itibaren testlere basliyorum insallah iki tane cizginin koyulastigini görürümBaş ağrısı bende de var canım ama hasta olcam sanırım ondan benim ki boğazım falan ağrıyor hafif
Gebeligin ilk baslarinda böyle nezle gibi hasta oldugu durumlar oluyormus. Vücut icindeki yabanci dna ya saldirmasin diye vücudun bagisiklik sistemi düsüyormus bebege zarsr gelmesin diye mikroplarda bu durumdan faydalanip bizi hasta edebiliyormusBaş ağrısı bende de var canım ama hasta olcam sanırım ondan benim ki boğazım falan ağrıyor hafif
insAllah goruceksn cnm ben umutluyum senden de kendimden de nedense bilmiorum hayırlısı olsunGecmis olsun canim. Bende anlamadim. Artik sabirsizlanmaya basladim. Yarin sabahtan itibaren testlere basliyorum insallah iki tane cizginin koyulastigini görürüm
ya o da aklıma geldi ilac igneden olabilir bence henüz gebelik olustugunu sanmam olacaksa da bklmGebeligin ilk baslarinda böyle nezle gibi hasta oldugu durumlar oluyormus. Vücut icindeki yabanci dna ya saldirmasin diye vücudun bagisiklik sistemi düsüyormus bebege zarsr gelmesin diye mikroplarda bu durumdan faydalanip bizi hasta edebiliyormus
Evet canim sen daha yeni igne oldun igne etkisindendir bencede.insAllah goruceksn cnm ben umutluyum senden de kendimden de nedense bilmiorum hayırlısı olsun
ya o da aklıma geldi ilac igneden olabilir bence henüz gebelik olustugunu sanmam olacaksa da bklm
Canim benim insallah. Var biraz daha cok erken. Ama yinede testlere baslayinca biraz daha rahatlarim herhalde. Her sabah yapacagim heycanliyim :)) insallah eylülde hepimiz güzel haberler yazariz burayainsAllah goruceksn cnm ben umutluyum senden de kendimden de nedense bilmiorum hayırlısı olsun
ya o da aklıma geldi ilac igneden olabilir bence henüz gebelik olustugunu sanmam olacaksa da bklm
InsAllah kuzum yaptığın testleri at buraya da lütfenCanim benim insallah. Var biraz daha cok erken. Ama yinede testlere baslayinca biraz daha rahatlarim herhalde. Her sabah yapacagim heycanliyim :)) insallah eylülde hepimiz güzel haberler yazariz buraya
Aticam canim. Sabahlari yaptiktan sonra direkt cekip atarim sonraki günler yaptiklarimida yanina koyup birlikte cekip atarim karsilastirmak icinInsAllah kuzum yaptığın testleri at buraya da lütfen
Yarin daha igne etkisinden ikinci cizgi silik cikar bence.InsAllah kuzum yaptığın testleri at buraya da lütfen
Kizlar bende igneden sonra 10. Günden itibaren test yapmaya karar verdim karsilastirmak icin daha iyi olur gibime geldi. 10. Gün 1 eylüle denk geliyor tarihde iyi 1 eylülden 5 eylüle kadar her sabah test yapacagim insallah 5 eylülde 14. Güne denk geliyor belli olur o zamana kadar
Ben ailemiz artık 4 kişi olacak diye not düşüp küçük bi kutuya emzik test koymayı düşünüyorum test yapsam da paylaşmycm eşimle Rabbim insAllah nasip eder ya olumlu düşünelimHerhalde ilk olarak burada hepbirlikte ögrenecegiz sonra kimlere nasil söyleyecegim bilmiyorum hic düsünmedim daha önce nasilsa olmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?