- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.481
Aminnnn hepimize nasip olsun insallah en yakin zamanda ❤İnşallah inşallah kuzucum inşallah ❤
Ahh kuzum önce tüm bunları yaparak güzel kilo verdim ama sonra fazlasıyla almasam iyiydi . İnşallah tekrar yapabilirim teşekkür ederimInsallah canim. Ekmek hamur isi pirinc patates bunlari tamamen birak bir süreligine. Yogurdun icine sebze meyve koyup ye. Karabiber acibiber tarcin zencefil tüketmeye calis birde mümkün olursa biraz yürüyüs yap. Tek basina insanin cani istemiyor annenle veya sevdigin bir arkadasinla vakti olursa esinle dolasin biraz yürüyün hergün
Evet sonrasi cok zor oluyor iste. Öyle olmamasi icin mesela 1 hafta böyle basarirsan ondan sonra haftanin bir günü kendini ödüllendir sevdigin birseyi haftanin bir günü kararinda yiyebilirsin cok fazla olmasin. Sonra tekrar bir hafta dikkat et yine basarirsan kilo vermeyi yine haftanin bir günü sevdigin birseyi yiyebilirsin. Ben böyle yapmaya calistim. Yoksa cok uzun süre olunca insan dayanamiyor en sonunda cok yiyor yine aliyor kilolari geriye. Haftada bir ödüllendir kendini kilo vermeyi basarirsan. Ama ödülde abartili olmasinAhh kuzum önce tüm bunları yaparak güzel kilo verdim ama sonra fazlasıyla almasam iyiydi . İnşallah tekrar yapabilirim teşekkür ederim ❤
Şimdi üzüldüm bak ama benim yüzümden olduBu kadar yemekten konustuk aciktimhala dikkat ediyorum kilo verdikten sonra bile dikkat etmek zorundayiz dahada vermeye calisiyorum. Canim iskender cekti simdi ya
Çok sağ ol kuzummm teşekkür ederim Allah razı olsunEvet sonrasi cok zor oluyor iste. Öyle olmamasi icin mesela 1 hafta böyle basarirsan ondan sonra haftanin bir günü kendini ödüllendir sevdigin birseyi haftanin bir günü kararinda yiyebilirsin cok fazla olmasin. Sonra tekrar bir hafta dikkat et yine basarirsan kilo vermeyi yine haftanin bir günü sevdigin birseyi yiyebilirsin. Ben böyle yapmaya calistim. Yoksa cok uzun süre olunca insan dayanamiyor en sonunda cok yiyor yine aliyor kilolari geriye. Haftada bir ödüllendir kendini kilo vermeyi basarirsan. Ama ödülde abartili olmasin
Yok canim ya üzülecek bise yok :) hamile oldugum haberini esime söyleyince gideriz belki bir defa. Yilda 1 defa gidiyoruz bu yil daha gitmedik :)Şimdi üzüldüm bak ama benim yüzümden oldu
Rica ederim canim insallah faydasi olsunÇok sağ ol kuzummm teşekkür ederim Allah razı olsun
devlet hastanesi malesef boyle ya gercektenBende devlette kac tane doktora gittim cok kötüydü. Ayni anda bisürü hasta icerde alttan muayene oluyorum daha ic camasirimi bile giyemeden diger hastayi paravanin arkasina gönderiyorlar icersi zaten dolu. Dideceklerimide diyemiyorum herkezin icinde insan utaniyor. Sallamiyorlar devlettekiler bikmislar hastalardan hergün. Bise demeyip gönderiyorlar. Bizim icin hayatimiz bu konu cok önemli ama onlar icin sadece müsteriyiz iste.
Mrb cnm nasılsınMerhaba kızlar ben Kutsal Enerji belki hatırlayanınız vardırnasılsınız ❤
Şükür kuzum iyiyim sen nasılsındevlet hastanesi malesef boyle ya gercekten
Mrb cnm nasılsın
Daim olsun canım bende iyiyim şükür bebek çalışmalarına devam henüz bi gelişme yok bklm bu ay tedaviye başladık çatlatma iğnesi oldum dün değerlendirme zamanıŞükür kuzum iyiyim sen nasılsın
Aaaa hafizem ben iğne olduğunu neden bilmiyorum yaDaim olsun canım bende iyiyim şükür bebek çalışmalarına devam henüz bi gelişme yok bklm bu ay tedaviye başladık çatlatma iğnesi oldum dün değerlendirme zamanı
Kuzum vala bi kac topige yazdim ama demek ki denk gelmişsin insAllah cnm oyle yaomaya çalışıyorum bklm yok cnm dayanabilirsem 14 gun sonra yaparım oncesinde yapmamAaaa hafizem ben iğne olduğunu neden bilmiyorum yakaçırdım galiba orayı inşallah güzel haberler alırsın Stresten uzak tut kendini.❤ 14. Gün bak mümkünse iğnenin etkisinden dolayı pozitif veriyor
Canim bende bir defasinda öyle gec yapmistim testi ama karsilastirabilecegim daha öncesi olmadigi icin belirsiz kalmisti emin olamamistim. Bu defada ilk basta 14. Gün yapayim diye düsündüm ama sonra aklima geldi igne etkisinin azalip sonra tekrar cogaldigini görmek icin ignenin 10. Günü teste baslayayim dedimAaaa hafizem ben iğne olduğunu neden bilmiyorum yakaçırdım galiba orayı inşallah güzel haberler alırsın Stresten uzak tut kendini. 14. Gün bak mümkünse iğnenin etkisinden dolayı pozitif veriyor
O da olabilir kuzum bana doktor 14. Gün dediği için ben 7. Gün bakmaya başlamıştım sonuçta hiç pozitif görmediğim için o bile mutlu ediyordu beni ama bi koyulaştı bi silikleşmişti . Mesela test pozitifti 9. Gün kan verdim 0,96 çıkmıştı 16. Güne kadar takip etmiştim . İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız anne olmayı bizde tadarız .Canim bende bir defasinda öyle gec yapmistim testi ama karsilastirabilecegim daha öncesi olmadigi icin belirsiz kalmisti emin olamamistim. Bu defada ilk basta 14. Gün yapayim diye düsündüm ama sonra aklima geldi igne etkisinin azalip sonra tekrar cogaldigini görmek icin ignenin 10. Günü teste baslayayim dedim
Amin canim insallah. Ben o zaman kimyasal gecirmistim iste ama igne etkisidir sanmistim onun icin önce igne etkisinin gectigini sonrada insallah tekrar 2. Cizginin koyumastigini görmek icin 10. Gün baslayacagim hergün yaparim 1 hafta boyunca böyle düsündüm.O da olabilir kuzum bana doktor 14. Gün dediği için ben 7. Gün bakmaya başlamıştım sonuçta hiç pozitif görmediğim için o bile mutlu ediyordu beni ama bi koyulaştı bi silikleşmişti . Mesela test pozitifti 9. Gün kan verdim 0,96 çıkmıştı 16. Güne kadar takip etmiştim . İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız anne olmayı bizde tadarız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?