Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah emeklerini bosa cıkarmasın rabbim tez zamanda nasip etsin artık bende oyle yapmaya calıscam boyle olmicak

Allah emeklerini bosa cıkarmasın rabbim tez zamanda nasip etsin artık bende oyle yapmaya calıscam boyle olmicak
Amin canim insallah.
Benim masrafim olmuyor zaten cok sükür. Kendime birsey almaya gerek yok cok sükür var esyalarim onlarla idare ediyorum disarida yemek yemiyorum ucuz alisveris yapip evde kendim yapiyorum yemegi iste hepsi evladimiz icin insallah kavusacagiz

Insallah dua edicem senin icin❤
Allah razi olsun canim. Pazar günü yapmaya baslayacagim testleri karsilastirabilmek icin biraz erken baslayacagim 5 eylül 14. Gün o zamana kadar yapacagim insallah bu defa nasip eder kapkalin cift cizgi görmeyi rabbim

Evet canim nickini hatirliyorum. Sagol sen nasilsin ? Senin tedavin ne durumda ?
Şükür kuzum .Ben kimyasaldan sonra epey gecikme yaşadım söktürücü kullandım daha sonra tekrar klomen verdi doktor Ramazan ayında . Ama kullanmadım kilo vermek istedim veremedim gerçi de . Senin nasıl inşallah güzel haberler vardır .

Aynı valla kendi yagımızda kavruluyoruz 2 senelik evliyim yaklasık bir kere kendime bisey almısım hayat sartları cok zor olsunda allahın izniyle he bunlar gelir gecer

Canim benim cok stres oluyor iste kilo aliyoruz sonra anliyorum seni. Bu defa stres yapmamayi basardim ben kafamda. Sadece simdi zaman yaklastigi icin biraz heycanlanmaya basladim.

Allah razi olsun canim. Pazar günü yapmaya baslayacagim testleri karsilastirabilmek icin biraz erken baslayacagim 5 eylül 14. Gün o zamana kadar yapacagim insallah bu defa nasip eder kapkalin cift cizgi görmeyi rabbim
Aminnn canım takip edicem insallah iyi haberini alırız

Ben igne oldum gecen hafta persembe günü canim catlatma ignesi. Bu pazarda test yapmaya baslayacagim 14. Güne kasar iste insallah güzel haberler veririm buraya haftaya

Canim benim cok stres oluyor iste kilo aliyoruz sonra anliyorum seni. Bu defa stres yapmamayi basardim ben kafamda. Sadece simdi zaman yaklastigi icin biraz heycanlanmaya basladim.
İnan iğne olmadan önce 5 kilo vermiştim fazlasıyla aldım bir de gerçekten aşırı stres yapıyorum ben o yüzden de ara vermek istedim . Hadi inşallah güzel haberlerle

Aynı valla kendi yagımızda kavruluyoruz 2 senelik evliyim yaklasık bir kere kendime bisey almısım hayat sartları cok zor olsunda allahın izniyle he bunlar gelir gecer
Aynen canim yinede cok sükür kalacak evimiz giyecek kiyafetimiz yiyecek ekmegimiz var. Evladimizinda riskini verir allah insallah

Ben igne oldum gecen hafta persembe günü canim catlatma ignesi. Bu pazarda test yapmaya baslayacagim 14. Güne kasar iste insallah güzel haberler veririm buraya haftaya
İnşallah güzel haberlerini alırım bana da haber ver olur mu Sakın stres yapma biliyorsun stres yıpratıyor hemde etkiliyor .

İnan iğne olmadan önce 5 kilo vermiştim fazlasıyla aldım bir de gerçekten aşırı stres yapıyorum ben o yüzden de ara vermek istedim . Hadi inşallah güzel haberlerle ❤
Insallah ara verdiginde rabbim verir mucizeni süpriz olur. Stresdende yiyor insan bende ayni durumdaydim 2-3 yil kadar önceydi galiba 3 ay icinde 41 kilo aldim ben cok sükür sonra farkina vardim zayifladim tekrar

İnşallah güzel haberlerini alırım bana da haber ver olur mu Sakın stres yapma biliyorsun stres yıpratıyor hemde etkiliyor .
Aynen canim cok sükür stres olmuyorum galiba sadece iste heycanlaniyorum bazen düsündükce. Haber veririm tabi kuzum❤ yaptigim testleri paylasacagim burda birlikte yorumlar birlikte ögreniriz insallah

Insallah ara verdiginde rabbim verir mucizeni süpriz olur. Stresdende yiyor insan bende ayni durumdaydim 2-3 yil kadar önceydi galiba 3 ay icinde 41 kilo aldim ben cok sükür sonra farkina vardim zayifladim tekrar
Aminnn kuzum inşallah hepimize Ne mutlu sana maşallah tebrik ediyorum. Ben de vereceğim inşallah

Aminnn kuzum inşallah hepimize Ne mutlu sana maşallah tebrik ediyorum. Ben de vereceğim inşallah
Insallah canim. Ekmek hamur isi pirinc patates bunlari tamamen birak bir süreligine. Yogurdun icine sebze meyve koyup ye. Karabiber acibiber tarcin zencefil tüketmeye calis birde mümkün olursa biraz yürüyüs yap. Tek basina insanin cani istemiyor annenle veya sevdigin bir arkadasinla vakti olursa esinle dolasin biraz yürüyün hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…