- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.461
Allah emeklerini bosa cıkarmasın rabbim tez zamanda nasip etsin artık bende oyle yapmaya calıscam boyle olmicakHaklisin canim ama ben baska masraflardan kisiyorum hicbirsey almiyorum kendime onun yerine böyle özele vermeye calisiyorum. Doktorlarin sgk ile anlasmalari oluyormus. Birde devamli ödemeye gerek yok yani ben mesela 150 lira veriyorum 15 gün gecerli oluyormus zamanini denk getirmeye calisiyorum yani bir defa ödedigimde yumurta büyüyüp catlatma ignesini yaptirip sonrasinda 2-3 gün kalacak sekilde ayarlamaya calisiyorum cok sükürde denk getiriyor allah.
Insallah canim sen cabaliyorsun allah görüyor insallah yardim edecektir ve emeklerinin karsiligini verirBende evde is yapıyorum simdi daha kolay toparlicaz insallah
Insallah dua edicem senin icin❤Aminnn canim insallah. Yakinda test yapmaya baslayacagim bende insallah 14. Güne kadar kalinlasir 2. Cizgi
Amin canım insallahInsallah canim sen cabaliyorsun allah görüyor insallah yardim edecektir ve emeklerinin karsiligini verir
Amin canim insallah.Allah emeklerini bosa cıkarmasın rabbim tez zamanda nasip etsin artık bende oyle yapmaya calıscam boyle olmicak
Allah razi olsun canim. Pazar günü yapmaya baslayacagim testleri karsilastirabilmek icin biraz erken baslayacagim 5 eylül 14. Gün o zamana kadar yapacagim insallah bu defa nasip eder kapkalin cift cizgi görmeyi rabbimInsallah dua edicem senin icin❤
Şükür kuzum .Evet canim nickini hatirliyorum. Sagol sen nasilsin ? Senin tedavin ne durumda ?
Aynı valla kendi yagımızda kavruluyoruz 2 senelik evliyim yaklasık bir kere kendime bisey almısım hayat sartları cok zor olsunda allahın izniyle he bunlar gelir gecerAmin canim insallah.
Benim masrafim olmuyor zaten cok sükür. Kendime birsey almaya gerek yok cok sükür var esyalarim onlarla idare ediyorum disarida yemek yemiyorum ucuz alisveris yapip evde kendim yapiyorum yemegi iste hepsi evladimiz icin insallah kavusacagiz
Canim benim cok stres oluyor iste kilo aliyoruz sonra anliyorum seni. Bu defa stres yapmamayi basardim ben kafamda. Sadece simdi zaman yaklastigi icin biraz heycanlanmaya basladim.Şükür kuzum .❤Ben kimyasaldan sonra epey gecikme yaşadım söktürücü kullandım daha sonra tekrar klomen verdi doktor Ramazan ayında . Ama kullanmadım kilo vermek istedim veremedim gerçi de .Senin nasıl inşallah güzel haberler vardır .
Aminnn canım takip edicem insallah iyi haberini alırızAllah razi olsun canim. Pazar günü yapmaya baslayacagim testleri karsilastirabilmek icin biraz erken baslayacagim 5 eylül 14. Gün o zamana kadar yapacagim insallah bu defa nasip eder kapkalin cift cizgi görmeyi rabbim
Ben igne oldum gecen hafta persembe günü canim catlatma ignesi. Bu pazarda test yapmaya baslayacagim 14. Güne kasar iste insallah güzel haberler veririm buraya haftayaŞükür kuzum .❤Ben kimyasaldan sonra epey gecikme yaşadım söktürücü kullandım daha sonra tekrar klomen verdi doktor Ramazan ayında . Ama kullanmadım kilo vermek istedim veremedim gerçi de .Senin nasıl inşallah güzel haberler vardır .
İnan iğne olmadan önce 5 kilo vermiştim fazlasıyla aldım bir de gerçekten aşırı stres yapıyorum ben o yüzden de ara vermek istedim . Hadi inşallah güzel haberlerleCanim benim cok stres oluyor iste kilo aliyoruz sonra anliyorum seni. Bu defa stres yapmamayi basardim ben kafamda. Sadece simdi zaman yaklastigi icin biraz heycanlanmaya basladim.
Aynen canim yinede cok sükür kalacak evimiz giyecek kiyafetimiz yiyecek ekmegimiz var. Evladimizinda riskini verir allah insallahAynı valla kendi yagımızda kavruluyoruz 2 senelik evliyim yaklasık bir kere kendime bisey almısım hayat sartları cok zor olsunda allahın izniyle he bunlar gelir gecer
Ay insallah canim ya. Paylasacagim burada testlerimi. Pazar günü daha iki cizgi cikar büyük ihtimal igne yüzünden. Insallah sonra koyulasirAminnn canım takip edicem insallah iyi haberini alırız
İnşallah güzel haberlerini alırım bana da haber ver olur muBen igne oldum gecen hafta persembe günü canim catlatma ignesi. Bu pazarda test yapmaya baslayacagim 14. Güne kasar iste insallah güzel haberler veririm buraya haftaya
Insallah ara verdiginde rabbim verir mucizeni süpriz olur. Stresdende yiyor insan bende ayni durumdaydim 2-3 yil kadar önceydi galiba 3 ay icinde 41 kilo aldim ben cok sükür sonra farkina vardim zayifladim tekrarİnan iğne olmadan önce 5 kilo vermiştim fazlasıyla aldım bir de gerçekten aşırı stres yapıyorum ben o yüzden de ara vermek istedim . Hadi inşallah güzel haberlerle ❤
Aynen canim cok sükür stres olmuyorum galiba sadece iste heycanlaniyorum bazen düsündükce. Haber veririm tabi kuzum❤ yaptigim testleri paylasacagim burda birlikte yorumlar birlikte ögreniriz insallahİnşallah güzel haberlerini alırım bana da haber ver olur muSakın stres yapma biliyorsun stres yıpratıyor hemde etkiliyor .
Aminnn kuzum inşallah hepimizeInsallah ara verdiginde rabbim verir mucizeni süpriz olur. Stresdende yiyor insan bende ayni durumdaydim 2-3 yil kadar önceydi galiba 3 ay icinde 41 kilo aldim ben cok sükür sonra farkina vardim zayifladim tekrar
İnşallah inşallah kuzucum inşallahAynen ca km cok sükür stres olmuyorum galiba sadece iste heycanlaniyorum bazen düsündükce. Haber veririm tabi kuzum❤ yaptigim testleri paylasacagim burda birmikte yorumlar birlikte ögreniriz insallah
Insallah canim. Ekmek hamur isi pirinc patates bunlari tamamen birak bir süreligine. Yogurdun icine sebze meyve koyup ye. Karabiber acibiber tarcin zencefil tüketmeye calis birde mümkün olursa biraz yürüyüs yap. Tek basina insanin cani istemiyor annenle veya sevdigin bir arkadasinla vakti olursa esinle dolasin biraz yürüyün hergünAminnn kuzum inşallah hepimizeNe mutlu sana maşallah tebrik ediyorum. Ben de vereceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?