Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet

vqla ne bilim numarası falan da yok ne bilim dr bunu da hesaba katmış olmalı aslinda bklm nolcak
insAllah cnm bklm esim moralini yuksek tut dio
Igne üzerinden 30 saat gecti daha birsey yok
ne olacak bisey mi olması gerekiyir cnm

vqla ne bilim numarası falan da yok ne bilim dr bunu da hesaba katmış olmalı aslinda bklm nolcak
insAllah cnm bklm esim moralini yuksek tut dio
ne olacak bisey mi olması gerekiyir cnm
Aynen canim yüksek tutmayi basaramasakda en azindan düsürme iyi olacak hersey insallah

Canim catlamasini bekliyorum bu 4. Igne birtanesinde hissetmistim catladigini onda kimyasal gecirdim insallah yine hissederim diye ona dikkat etmeye calisiyorum. Baska birseylerle ugrasirken unuturum farketmem diye aklima geliyor bazen yada uyurken olabilir bakalim birsey farkedersem yazarim

Aynen canim yüksek tutmayi basaramasakda en azindan düsürme iyi olacak hersey insallah
insAllah cnm
Anladım canım merakla bekliyorum

Insallah olur canim bu defa kendiliginden.
Sen yine sanslisin gerekli oldugu gibi esini yönlendiriyorsun benimkisine birsey denmiyor eve bile gelmiyor kac gündür agliyorum hep. Insallah bari catlatma ignesi yaptigim zaman gelse
oy kıyamam cnm ya. hep biz kadınlar fedakar. bi zahmet gelsn eve de yaptğmz hormon ilaçları işe yarasın

oy kıyamam cnm ya. hep biz kadınlar fedakar. bi zahmet gelsn eve de yaptğmz hormon ilaçları işe yarasın
Cok sükür allah denk getirdi canim cok sükür. Hep beni korkutuyor böyle neredeyse her konuda hicbise demiyor ama kendi kafasinda düsünceleri var son anda geliyo. Cok panik birisi oldum. Ama cok sükür denk getirdi ya allah o yüzden mutluyum en azindan yapilmasi gerekenleri yaptik. En az 1 defa daha birliktelik olsaydi iyiydi ama olsun tek seferlede olur insallah olacaksa

inş hadi bakalm. iyi haberlerı senden alalım cnm. benm de 3. aşılama olck bu ay. bugn lekelenmem oldu. 2 güne regl olrm. salı da doktora giderim

Bundan bir önceki denemede cok stres yapmistim cok fazlaydi simdiyse tam aksine cok rahatim cok zaman unutuyorum ara ara aklima geliyor. Bosuna stres yapmisim nasilsa hersey olacagina variyor
Aynen oyle canım boşuna kendimizi yıpratıyoruz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…