Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardimcimiz olsun canim ya ne kadar cok kullanmissin klomeni öyle allah korusun zarar vermesin birde ?

Valla benim ikisiylede yumurtam büyüyor benimde catlayamiyor. Rahmetli anneanem 11tane cocuk dogurmus.rahmetli dedemde yurtdisinda cakisir 3 ayda 6 ayda bir gelir 3 5 gün kalir gidermis.arkadas nasil denk getirdiler delirmemek elde degil.
galiba eski insanlar daha saglikli yasiyorlarmis. Bende cok düsünüyorum köylerde yasayanlar hic vitamin hapi falan kullanmiyorlar doltor kontrolüne bile gitmiyorlar evde dogum ama masallah hepde saglikli cocuklar oluyor birsürü

Banada kilo ver dedi ama hakli ben yine 87kg yi buldum .1 ay hastanede hergun serum ilac yedim 1 ayda evde tattim.87kg ya gelmisim. Gerci benim kuzenim 2 cocugunada 150kg ile hamile kaldi catir çatir dogurdu.
Olacak oldumu her zaman oluyor canim allah icin imkansiz yok istesin olsun desin yeter. Otobüsde bende görüyorum cok asiri kilolu bayanlar yanlarinda bebekleri insan hayret ediyor burada o kadar az kiloyla olmuyor

Ya kilo falan hikaye ne kilolular çat die ilk aydan hamile klıyorlar. Zamanımız gelmemiş demek ki diye avutuyorum anca kendimi
Insallah bizimda zamanimiz gelecek canim. Bazen burada eski sayfalari okuyorum olmuyor diye üzülen arkadaslarin simdi bebekleri var insallah bizimde olacak

Canim bende regliyle hayit hapina baslicam.ben yaklasik 2ay kullandim reglim ve hormon degerlerim düzene girdi.sende doktoruna bir sor istersen. Biliyorsun hersey herkese yaramiyor.
Canim onlardada dikkat et bence dikkatli kullan ben cörek otu kürünü kullandim birde hayit tohumundan cay yapip icmistim kist olustu birdaha kullanmaya korktum. Sendede zaten kist oluyorsa bunlari kullandigin zamanda doktora kontrole git ara sira canim

Insallah bizimda zamanimiz gelecek canim. Bazen burada eski sayfalari okuyorum olmuyor diye üzülen arkadaslarin simdi bebekleri var insallah bizimde olacak

Valla canim bu topik acikdiginda ilk sayfada ben yaziyordum aradan 1 yil gecti hala buralardayim.

Valla canim bu topik acikdiginda ilk sayfada ben yaziyordum aradan 1 yil gecti hala buralardayim.
Üzülme canim bende varim 7-8 ekimdemi ne acilmis 16 ekimmi ne ben yazmaya baslamistim. Üzülme insallah sonra bebek ve anne topiklerindede karsilasip bebeklerimizi konusacagiz

Kizlar bugün doktora gittim. Istedigim doktora girebildim cok sükür ve cok memnun kaldim.

Diger doktorlara neredeyse yalvarmama ragmen yaptiramadiklarimi bu kendiliginden dedi yapalim diye karsisinda sastim kaldim.

Benim rahim agzinda yara varmis o yarada hamile kalmayi zorlastiriyormus spermleri öldürüyormus. Belki 100 tane doktor bakmistir 1 tanesi bile yarayi demedi bana e bende kendi kendimi göremiyorum icimi.

Bazi doktorlar tedavi ediyormus bazilari etmiyormus. Cok kisa süren birseymis narkoz falanda olmuyormus 350 lira demisti. Hemen 5 dk lik ismis. Yaptiracaktim ama sonrasinda 1 ay iliski olmayacakmis. Bu defaki bosa gitmesin diye deneyelim olmazda yarayi kapatiriz diye anlastik

Doktor o rahim agzindaki yarayi kapattiktan sonrada cok hastam hamile kaldi dedi. Bakalim hayirlisi olsun. Bu yumurtalar bosa gitmesin bi deneyecegiz :) catlatma ignesi verecekmis.

Sanirim bu defa stres yapmamayi da basardim kafam rahat birseylerle oyalaniyorum düsünmüyorum cocuk konusunu. Yumurtalarda erken basladi o yüzden olusmaya bence. Cok sükür gelismeleri yine paylasacagim burada

Alt bölgenin asitlik orani gitmesi icin spermler icin ph degeri uygun olmasi icin karbonatla yikaniyormus icimiz öyle birsey okumustum bu topiktemiydi hatirlamiyorum. Bunu yapmayi düsündüm o yara icin engellemesin spermleri diye. Insallah hatirlayabilirsem pazartesi doktora gittigimde kaplicada yüzmeyi ve bu karbonati soracagim belki baska bir ilac jel falan vardir asitligi gidermek icin. Sizin bildiginiz bir yöntem veya ilac varmi ?

Kizlar bugün birde zemzem aldim meryem ve yasin suresinin bazi ayetleri yazilip zemzemde bekletilip iciliyormus daha önce yapmistim kimyasal gecirdim dualar sayesinde olduguna inaniyorum onunda. Bu defa tekrar deneyecegim insallah yine vesile olur.

Kizlar bugün doktora gittim. Istedigim doktora girebildim cok sükür ve cok memnun kaldim.

Diger doktorlara neredeyse yalvarmama ragmen yaptiramadiklarimi bu kendiliginden dedi yapalim diye karsisinda sastim kaldim.

Doktorunu sevmen ve güvenmen cok önemli. Benim doktorumda cok iyi bir kadin.elinden geleni yapiyor. insallah yeni doktorunla bebisin gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…