Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hafta sonuda test yapiyorlarmi canim ? Pazartesiyi beklemektense 1 gün önce yaptir birsey olmaz herhalde o kadardan

Canim cumarteside yapiyorlar ama biran önce netlessin istiyorum. Zaten diger rahatsizligim dolayisiyla stres yapmamam lazim. En azindan yumurtam catlamadiysa gün saymam boşuna

Az geliyor şu anda artmazsa umutlanıcam yine beklemedeyim bakalım şimdilik
Evimde değilim maalesef test yapabilecek durumda da değilim beklemekten başka çarem yok
İlk hamileliğimde de yerleşme kanaması yaşadım ona da benziyor aslında eğer artmazsa ve geçerse bikaç saate umut var demektir

Insallah gecsin canim. Baya beklemissin sabirlisin insallah mükafatini alirsin

Kizlar ben gittigim özel hastaneye telefon actim hemsireyle konustum. Baska bir doktoru denemek istedigimi söyledim. Hemsire baska doktora gitmememi söyledi öbür dr beni tanidigi icin ona gitmeliymis diger doktor tedaviye sifirdan baslar dedi. Bende sansimi denemek istiyorum hem simdiye kadar olan tedavimi anlatirim öyle devam ederiz dedim.

Ben degistirmek istiyorum bir erkek doktordaydim. Bir sikayetim yok ama birtane baska bir bayan doktora gitmek istiyorum icimden ona gitmek geliyor belki o vesile olur diye. Hemsire galiba diger doktorun para kazanmasi icin beni ona yönlendirmek istiyor. En bastada telefon actigimda onu tavsiye etmisti.

Ne yapsamki simdi ? Zaten devletteyken her seferinde baska doktora denk geliyordum ayni doktorda arka arkaya olmadi hic tedavi. Banada sadece yumurta takibi ve catlatma ignesi gerekiyor fazla birsey degil.

Alene canım ben bişey sormak istiyorum sana sen klomeni kendin kullandın dimi iğnesiz peki ne zaman başladın günde kaç tane içtin bilgi verir msin acaba bende kullancamda doktora gitmeden ve iğne olmadan

Çok yoğun olmayan doktorlara yönlendiriyor olabilirler canım bence ona dikkat et

Alene canım ben bişey sormak istiyorum sana sen klomeni kendin kullandın dimi iğnesiz peki ne zaman başladın günde kaç tane içtin bilgi verir msin acaba bende kullancamda doktora gitmeden ve iğne olmadan
Ben adetimin 3 cü günü kullandım günde bi tane. Bittikten bir hafta 10 gün sonra çatlıyo ilişki sürekli olsun

Ben hiçbişe anlamadım canım ne arttı ne azaldı ne normal adet gibi yoğun ne yerleşme gibi az arada kaldım
Canim insan o durumun icinde olunca hicbise anlamiyor farkedemiyor ben kimyasal gecirdigimdede öyleydi anlayamiyordum bitürlü ama sonradan düsününce birsürü sey vardi tekrar olursa bu defa erkenden farkederim diye tahmin ediyorum.
Bekleyelim biraz daha seninle birlikte bizde hepimiz heycanla bekliyoruz :)

Çok yoğun olmayan doktorlara yönlendiriyor olabilirler canım bence ona dikkat et
Canim orada doktorlarin hepsi bos bos oturuyor en az 10-15 defa gitmisimdir benim disimda hic hasta görmedim randevusuz gittigim gibi hemen hep direkt girdim doktorlarin hepsinin odalarinin kapilarida acik öyle oturuyorlardi cay iciyorlardi. Bi yogunluk yok yani hatta tek bi hasta yok hastane bombos

Sanki bu yerleşme falan değil yalnızca tam sökülemedim kasıklarda dolu dolu baskı hissediyorum yarın her şey belli olur ama umudum kalmadı
Bu ay çok farklıydı ama her şey, tutmadı biliyorum ama farklı bir şeyler olduğu kesin vücudumu azıcık tanıdıysam bu ay normal değildi hiç

O degisiklik bebektendir insallah.

Kizlar bu denemeler sirasinda catlatma ignesi falan yaptiktan sonra bekledigim sirada kaplica havuzunda yüzsem sakincali olurmu acaba bir bilginiz varmi bir yerden duydugunuz birsey ?

Gitmek istiyoruz denemeden önce esim icin iyi olmayabilir sicak su ama denedikten sonra onun icin sorun yokda bende girebilirmiyim acaba yoksa girmesemmi bilemedim aklima takildi ona göre plan yapacagiz

Yumurtaliklarda hareketlenme cok erken basladi bende bu defa. Yumurta üretimi erken basladi sanki. Nedenini düsünüyordum yeni farkettim bu defa stres yapmiyorum hic galiba ondan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…