- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.841
İğne olmadım bu ay canım ama çatlama günümü net biliyorum ağrısını hissettim doktor da onayladı 3ünde çatladı yumurtamCanim iyiye isaret gibi kacinci gün oldu igneden sonra ? Kan verdinmi yada tekrar test yaptinmi
Yaa canım etiket yapmışsın direk onu görünce aha oldu dedim ama olmamış sanırım giremedim hiç bayram telaşesinde bi an çok heyecanlandım oldun mu adet şimdi kesin yok mu bebişBugün olurum belki ağrım var yine. Bence çatladı senin yumurtaların bana öyle geliyor, progestanı ne zaman yapıcaksın. Hepimizin derdi ayrı işte, ben de 1 tane olsa diyorum sağlıklı sıhatli. Hayırlısı olsun diyorum ben de.
canım 21. gün progesterondan anlaşılıyor ovulasyon olup olmadığıBana reglinin 21.günü gel dedi ama anlamadim pek. Benim ilk catlatma ignem reglinin 12.günü 2.çatlatma ignem reglinin 14.günü yapildi. Zaten progestron testinde catlayip catlamadigimi cikiyor ki
Pardon canim 2. Ye soruyorum cok kisi olunca karistirdim. Bugün 12. Gün ignede yapmamissin belirtilerde güzel. Ay insallah bebegin seninledir canim. Hepimiz birlesip senin icin dua edelim insallah hamile oldugunu ögrendiginde sende bize dua edersinİğne olmadım bu ay canım ama çatlama günümü net biliyorum ağrısını hissettim doktor da onayladı 3ünde çatladı yumurtam
Test hiç yapmadım daha
Iyi sabredebiliyorsun. Ne zaman test yapacaksin peki ?İğne olmadım bu ay canım ama çatlama günümü net biliyorum ağrısını hissettim doktor da onayladı 3ünde çatladı yumurtam
Test hiç yapmadım daha
Bende igneyi yaptiktan 2 gün sonraysi galiba kanda lh ya bakildi 2 nin üzerindeyse catlamis anlamindaymis sanirim bendede 55 bisey cikmisti doktor catlamis demisticanım 21. gün progesterondan anlaşılıyor ovulasyon olup olmadığı
15 in üzerinde çıkarsa yumurtlamışsın demektir.
Ben senin icin özel dua ettim canim bari senden güzel haber gelsin ismini bilmiyorum ama nickinle dedim. Birkac gün daha devam edicem kendime dua ederken buradaki herkezide aniyorum senin icinde dua edicem allahim insallah nasip etmistir sana bu defa insallahİğne olmadım bu ay canım ama çatlama günümü net biliyorum ağrısını hissettim doktor da onayladı 3ünde çatladı yumurtam
Test hiç yapmadım daha
Dua ederken icime cok bi sicaklik geldi senden umutluyum canim ❤İğne olmadım bu ay canım ama çatlama günümü net biliyorum ağrısını hissettim doktor da onayladı 3ünde çatladı yumurtam
Test hiç yapmadım daha
canım 21. gün progesterondan anlaşılıyor ovulasyon olup olmadığı
15 in üzerinde çıkarsa yumurtlamışsın demektir.
işte ovulasyon olamamış demek ki.Ben daha once 21.günde test yaptirmistim ozamanda klomen ve ovitrelle kullanmistim ama akinti kasik agrisi olmayinca bakilmisti 5 cikmisti .doktorunda zaten morali bozuldu 2 tane cok güzel yumurtam vardi.2.igneden sonrada kasik agrisi akinti olmadi bakalim cumartesi belli olur.
LH yı bilmiyorum ama progesteronu biliyordumBende igneyi yaptiktan 2 gün sonraysi galiba kanda lh ya bakildi 2 nin üzerindeyse catlamis anlamindaymis sanirim bendede 55 bisey cikmisti doktor catlamis demisti
Bende progesteronu bilmiyordum canim ögrenmis oldum ama bende hic bakilmadi o. 21. Güne kadarsa bebek varsa cikar zaten yoksada insan üzülüyor pek ilgilenmiyor sonrasindaLH yı bilmiyorum ama progesteronu biliyordum
işte ovulasyon olamamış demek ki.
bu sefer de düşük çıkarsa progesteron yumurtan çatlamamış demektir canım
ama inşallah çatlamıştır. Döllenme olmasa bile bir çatlasa keşke.
Ah canım çok çok çok teşekkür ederim güzel duaların içinDua ederken icime cok bi sicaklik geldi senden umutluyum canim ❤
Ben de bir an heyecanlanmıştım ama ilaçtanmış. 19. Günüm bugün ve maalesef hasta da olamadım. Çok canım sıkkınYaa canım etiket yapmışsın direk onu görünce aha oldu dedim ama olmamış sanırım giremedim hiç bayram telaşesinde bi an çok heyecanlandım oldun mu adet şimdi kesin yok mu bebiş
GelmesinnnAh canım çok çok çok teşekkür ederim güzel duaların için ❤
Ama maalesef adetim başlıyor hafiften gelmeye başladı çok üzgünümiki gün erken geldi..
Hafta sonuda test yapiyorlarmi canim ? Pazartesiyi beklemektense 1 gün önce yaptir birsey olmaz herhalde o kadardanKizlar benim yarin reglinin 20.günü doktor 21.günde progestron bakalim demişti ama ben yarin baktiricam. Herhalde 1 gün önceden yapilsa problem olmaz herhalde... dayanamicam beklemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?