• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar bugun çok umutsuz uyandım😞4/5 gündür süre gelen adet olcakmısım gbi sancılarım vardı bugun hiiiç eser yok. Bat a 5 gün kaldı idrar testi yaptım negatif .. daha da pozitif e dönmez diye düşünüyorm cunku 15.gun .. bu ayda fos

Aranizda femara kullanirken yumurtaliklarda agri nasil olmustu kac gän ve ne kadsr yumurta olusmustu tecrübesi olan varmi ?
Ara ara gelen iki tarafta da ince sızılar oluyor bende sonra hangi taraftaki baskınsa gün geçtikçe o taraftaki sızı daha artıyo belirginleşiyo her seferinde tahmin edebiliyorum tarafını öyle belirgin oluyo ama her an ağrılı değil ara ara

günaydın kızlar bugun çok umutsuz uyandım😞4/5 gündür süre gelen adet olcakmısım gbi sancılarım vardı bugun hiiiç eser yok. Bat a 5 gün kaldı idrar testi yaptım negatif .. daha da pozitif e dönmez diye düşünüyorm cunku 15.gun .. bu ayda fos

Umutsuzluk yok canim 4 yumurtan vardi hepsi ayni anda catlayip döllenmemistir.

Canim ben hic femare kullanmadim. Ama tahminen yumurtan gelisiyordur.
Sagol canim insallah. Iki taraftada ara ara agri giriyor geciyor hemen. Doktora daha gitmedim adetin kacinci günü oluyor bilmiyorum karisti bende iyce hersey. Gec kalirim diye korkuyorum bi taraftanda erken gitmekten korkuyorum. 15 günlük ödedigimde yumurta catladiktan sonra kontrole gidecek kadar yetsin en azindan. Galiba yarin gidecegim dr a

Canim adet olmadigin sürece umur var biraz daha bekleyelim bazilarinda gec cikabiliyor

Sagol canim insallah. Iki taraftada ara ara agri giriyor geciyor hemen. Doktora daha gitmedim adetin kacinci günü oluyor bilmiyorum karisti bende iyce hersey. Gec kalirim diye korkuyorum bi taraftanda erken gitmekten korkuyorum. 15 günlük ödedigimde yumurta catladiktan sonra kontrole gidecek kadar yetsin en azindan. Galiba yarin gidecegim dr a
Bi kontrole git belli olur o zaman, benim 19. Gün bembeyaz test 😅 artık pazartesiye kadar giderim doktora

Ara ara gelen iki tarafta da ince sızılar oluyor bende sonra hangi taraftaki baskınsa gün geçtikçe o taraftaki sızı daha artıyo belirginleşiyo her seferinde tahmin edebiliyorum tarafını öyle belirgin oluyo ama her an ağrılı değil ara ara
Aynen canim ara ara geliyor gün gectikce bi taraf daha cok agriyor. Tesekkür ederim.
Sende kacinci günde basliyor bu agrilar ? Ben adetin kacinci günündeyim bilmiyorum tahmin etmeye calisacagim

Supersin canim. Bende 1 ay hastanede yattim sonra 1 ay evde yattim. Sonrasinda gonalf derken 77kg dan 87kg ya ciktim. bende rejime basladim.spor yapamiyorum henüz.
ben ilaç kullaniyorum kuzum istah falan hicbisey kalmıyor günde 1 ogün bol şu ile geccistiriyorum arada sporda yapiyorum leslie falan son 3 kilo kaldi 99.98 e dussem tedaviye baslayacagim ben yumurtluyorum ama catlamiyor sorun orda

Bi kontrole git belli olur o zaman, benim 19. Gün bembeyaz test 😅 artık pazartesiye kadar giderim doktora

Eger olmadiysa insallah enkisa zamanda reglin gelir. Benimde sol kasigim agriyor ama orda işe yaramayan bir yumurta vardi doktor kendini imha eder dedi ama kistde olabiliyormus.gecen ayda ayni tarafta kist olmustu. Kaliteli yumurtalar sag taraftaydi otarafta tık yok.oyüzden benimde hic ümidim yok. Allahim oğlumun bir kardesi olsun cok istiyorum saglikli sihatli ama nasip olmayacak galiba. Cok emek verdim yinede rabbim bilir isyan etmiyorum.

Aynen canim ara ara geliyor gün gectikce bi taraf daha cok agriyor. Tesekkür ederim.
Sende kacinci günde basliyor bu agrilar ? Ben adetin kacinci günündeyim bilmiyorum tahmin etmeye calisacagim
O kadar net hatırlayamıyorum maalesef canım ama sanki yedi sekizinci günlerde başlayıp 12 13. Günlerde tek yönde yoğunlaşıyor gibi ortalama bu günler

ben ilaç kullaniyorum kuzum istah falan hicbisey kalmıyor günde 1 ogün bol şu ile geccistiriyorum arada sporda yapiyorum leslie falan son 3 kilo kaldi 99.98 e dussem tedaviye baslayacagim ben yumurtluyorum ama catlamiyor sorun orda

Banada doktor kilo ver diyor. Ne güzel 76kg ya düsmüstüm 1ay boyunca hergün serum serum sistim yine.87kg yum şuanda 79olmak istiyorum.

Back