- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 63
- 38
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.781
yumurtanın çatladıgını ya da çatlamadıgını nasıl anlıyosunuz??Valla canim daha önce 6 kez klomen kullandim belki onlardada catlamadi. En mantiklisi catlama ignesinden sonra catladimi diye kontrol ettirmekmis. Cumartesi reglinin 21.günü oluyor progestron tahlili yapalim dedi. Belki ozaman alttan muayene eder catlamismi kist olmusmu diye
Aslında 21. Gün testi 14. Gün yumurtası çatlayanşar için, sen de daha geç iğne olmuştun, doğru sonucu vermeyebilir. Sen her ihtimale karşı kontrol ettir. Baksın
yumurtanın çatladıgını ya da çatlamadıgını nasıl anlıyosunuz??
ben ıkı defa catlatma ıgnesı oldım ama sonrasında hıc gıtmedım ama beklenen günde adet oldum çatlamama ihtımalo varmıydı??En sagliklisi mesela carsamba günü igne oldun cuma günü alttan muayene edince catlii diye görüyor
ben ıkı defa catlatma ıgnesı oldım ama sonrasında hıc gıtmedım ama beklenen günde adet oldum çatlamama ihtımalo varmıydı??
çok ilginc ya ben biryerde yumurta çatlamazsa kiste cevırır onda da gecıkme yaşarsın zaten dıye duymustum günümde de olunca demek ki çatlamıs dıye dusunmustumEvet oluyormus canim
çok ilginc ya ben biryerde yumurta çatlamazsa kiste cevırır onda da gecıkme yaşarsın zaten dıye duymustum günümde de olunca demek ki çatlamıs dıye dusunmustumbide ben daha once progesteron ölcturmustum normalde 21.gün bakılıyomus bende 19.gün 5.82 çıktı o da yumurtlama olustugunu ve çatladıgını gosterıyomus ama bazı yerlerde de 10 olması ideal dıyolar gercı 21.gün belkı 10 diye ölculecektı gününde yaptırmadıgımdan yorum da yapamıyorum
doktora bu ay yazdım bende hıc akıntı falan olmadı dıye sadece ıgneyı oldugum gunden 2gun sonra acaıp kasık agrısı ve gaz olusmustu ama akıntı hıc olmadı doktora sordum dedım geleyımmı kontrole gerek yok sorun oldugunu sanmıyorum dedı (birde ben özele gıdıyorum gıtsem para alacak)hıı dedım ona ragmen gelmene gerek yok dedıyse muhım degıl demek dıye dusundum ama şimdi okuyunca 2klomen ve 2catlatma ıgnesı neoldı acaba dıye dusunuyorumBende 10 un ustünde olmali diye biliyorum. Benim daha öncede catlama ignesine ragmen kist olan yumurtam oldu gününde regli oldum. Bu isler cok karisik doktorlar önemsemiyorlar. Benim simdiki aklim olsa her catlama ignesinden sonra kontrol ettirirdim en azindan 2.igne sansi oluyor veyahut bosuna 14 15 gun heveslenmiyorsun. Benim doktorumda getek yok dedi ben israr ettim anaaa bir baktik catlamamis ogün 2.igne yapildi.ama araya bayram girdi 2.igne ise yaradimi bilmiyorum.
Canim insallah catlamistir iyi adet agrisi gecmis insallah bebektendir. Tekrar bi test yaptinmi artik cikmasi lazim18. Günüm bitiyor, sürekli regli sancısı çektim o da geçti şimdi gelen giden yok, belirti yok. Herhalde yumurtam çatlamadıvuslatahasretim
Canim spermler kadinin vücudunun icinde 7 güne kadar bile yasayabiliyormus ve yumurta döllendikten sonra rahime gelmeside biraz uzun olabiliyor insallah sendede öyledir insallah kist yoktur o daha kötü. Daha olmadi kontrole git daha gec olmadanGeç döllenme olamaz, doktorun verdiği günlerden sonra değerlendirme olmadı, regli sancısı çektim baya onlarda azaldı. 20. Günden sonra olanlarda olmuş gördüm. Demek çatlamamış. Artık sen kendini iyi çözmüşsün anlıyorsun. Çok üzücü gerçekten o kadar umut et, uğraş sonuç yumurta çatlamasın, git canım değiş doktorunu
Aminnn insallah canim söyle kapkalin iki tane cizginin fotofrafini paylas insallahİnşallah canım çok az kaldı dayanmaya çalışıcam
Cumartesi olmamışsam test yapıp hemen yüklicem buraya inşallah güzel iki çizgi ile olur
Bende cok agri olmustu öyle farkettim tam yumurta catlarken cok fazla agri vardi dakikasina kadar farketmistim bir defasinda. Yumurta catladiktan sonra akinti degisik oluyor. Ben birde dr da kontrol ettirmistimyumurtanın çatladıgını ya da çatlamadıgını nasıl anlıyosunuz??
Catlamama ihtimali herzaman var igneye ragmen ama vaktinde adet olduysan büyük ihtimal catlamistir. Catlamazsa cünkü kist oluyor ve sonrasinda bende mesela adet cok damla samla az olmustu. Sonra cogalmisti yani kiste ragmen 2-3 gün gecikmeyle 18-19 gün adet olabilirsin bende son defasinda öyle olmustuben ıkı defa catlatma ıgnesı oldım ama sonrasında hıc gıtmedım ama beklenen günde adet oldum çatlamama ihtımalo varmıydı??
Kilo verdinmi canm hickızlar nasilsiniz durumlar nasıl beni sorarsaniz temmuz 28de adet öldüm ama öyle böyle gelmedi baya pihtili ve yoğun geldi tedaviye basliyamadim çünkü tam takip gunlerinde kurban bayrami oluyor ondan olmadi ve bende oncelikle biraz kendime zaman verip zayıflama işini haledeyim dedim ozaman kendikendime bile kalabilirim inşallah oncelik diyetisyen ve kendi basima halledemeyecegimi anlayip bir psikiyatri ye gittim pazartesi günü aglayarak herseyi anlattim ve van kilon yüzünden özgüven esksikligimin olduğunu ve bi çeşit ankisiyete bozuklugu olduğunu soyledi bir takım onerilerfe bulundu mukemmel bir doktordu bir ilaç verdi bana bu seni n iştahını azaltacak ve seni rahatlatacak sakinlestirmenin aksine seni hizlandiracak dinclik ve istahsizlik verecek dedi metabolizmanida hizlandiracak 3 ay kullan dedi bugün 3. günüm ve gerçekten hiç bisey canm istemiyor aksine cokta dinç hissediyorum megersem zayiflayamammin nedeni psikolojik yeme bozuklugu imis şimdi 3 ay verdim kendimme 3 ay sonra hamile olarak görüşmek dileğiyle arkadaşlarAlene @AloeeVeraa Umutumut82 @Tatlianne20 @adel8893 @Damla1989 vuslatahasretim
Evet cnm 6 gunde 2 kilo verdimKilo verdinmi canm hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?