- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.761
kendinde degisiklik hissediyormusun ?Aynen cuma yada cumartesi yapcam canım erken olandan tam 1 hafta var zaten adete geçen ay tam 14.günü oldum adet
Tabiki paylaşırım canimyaptigin testin fotografini buradada paylas canim :) insallah güzel haberler verirsin bize.
Aslına bakarsan hayır sadece beyaz akıntı başka bisey yokkendinde degisiklik hissediyormusun ?
heycanlaniyorum bende allahim insallah senden bari yüksek deger ciksinTabiki paylaşırım canim
daha erken zaten ama beyaz akintida iyi diyor kimisi. hayirlisi artik insallah belirtidirAslına bakarsan hayır sadece beyaz akıntı başka bisey yok
kasikda agri da gebelik belirtisi olabilir. adetten yaklasik 1 hafta falan önce olunca yerlesme belirtisi olabiliyor senin zamanlamada tutuyor. iyi görünüyor simdilik insallah adet olmazsin bebegin seninledirVe kasiklarimda ağrı var eğer bu agri artarsa adet olcam kesin çünkü geçen ay 12 ve 13 gün çok ağrıdı 14unde adet oldum
heycanlaniyorum bende allahim insallah senden bari yüksek deger ciksin
daha erken zaten ama beyaz akintida iyi diyor kimisi. hayirlisi artik insallah belirtidir
Çok saol kuzum inşallah seninde olur hayırlısıyla inşalalh hepimizim olsunkasikda agri da gebelik belirtisi olabilir. adetten yaklasik 1 hafta falan önce olunca yerlesme belirtisi olabiliyor senin zamanlamada tutuyor. iyi görünüyor simdilik insallah adet olmazsin bebegin seninledir
canim ovulasyon testine belli olmaz, normal gebelik testi yada en iyisi kan vermek ama daha erken. 1-2 gün daha bekleyip gebelik testi yap bence sonraki günlerde yapmaya devam et koyulasmasina göre bakarsin. önce siliklesebilir bu olmadigi anlamina gelmez.İyi bayramlar kızlar
Benim çatlama üzerinden 10 gün geçti dört beş gündür sürekli ama sürekli sarı kremsi akıntım var umutlanıyorum derken ovu testi yapıyorum ama hiç koyulaşmıyor olsa koyulaşır mıydı ki bu zamana yoksa erken mi sizce
amin canim insallah.Çok saol kuzum inşallah seninde olur hayırlısıyla inşalalh hepimizim olsun
İğne vurulmadım canım çatlama için o yüzden silikleşme olmaz heralde direk varsa çıkarcanim ovulasyon testine belli olmaz, normal gebelik testi yada en iyisi kan vermek ama daha erken. 1-2 gün daha bekleyip gebelik testi yap bence sonraki günlerde yapmaya devam et koyulasmasina göre bakarsin. önce siliklesebilir bu olmadigi anlamina gelmez.
ben kendimden söyleyebilecegim kimyasal oldugunda sadece tek seferlik sari kremsi akinti olmustu. iyiye isaret olabilir. kendinde belirtilere dikkat etmeye calis varmi diye koku yada tad almada. cok zor beklemesi ama aklima baska birsey gelmiyor suanda
igne olmadiysan daha iyi canim en kücücük ikinci cizgi bile bebekten o zaman :)) insallah gösterir kendini bikac güne. yumurtanin catladigi günü biliyorsan ondan 14 gün sonra daha iyi ama insan sabredemiyor test yaptiginda fotografi paylas istersen. rengiyle falanda oynayinca daha iyi belli oluyor :)İğne vurulmadım canım çatlama için o yüzden silikleşme olmaz heralde direk varsa çıkar
Akıntıdan önce kasık batma ve ağrılarım oldu günlerce sürdü bacağa bele vuran ağrılarım oldu bikaç gündür geçti gibi bunlar göğüslerim hassas ama o her adet öncesi böyle onu o yüzden dikkate almıyorum
18. Günüm bitiyor, sürekli regli sancısı çektim o da geçti şimdi gelen giden yok, belirti yok. Herhalde yumurtam çatlamadıvuslatahasretim
Geç döllenme olamaz, doktorun verdiği günlerden sonra değerlendirme olmadı, regli sancısı çektim baya onlarda azaldı. 20. Günden sonra olanlarda olmuş gördüm. Demek çatlamamış. Artık sen kendini iyi çözmüşsün anlıyorsun. Çok üzücü gerçekten o kadar umut et, uğraş sonuç yumurta çatlamasın, git canım değiş doktorunuCanim ben daha once 19.günde regli olmustum. Belki gec döllenmedir. Benimde sag kasigim agrimaya basladi gecen ayda boyle yumurtanin gelistigi yerde ayni sekil agri vardi yumurtam kiste dönüsmüstü. Benim bat 27agustos reglinin 3.günü iyi bir üniversite hastanesine gidicem.
İnşallah canım çok az kaldı dayanmaya çalışıcamigne olmadiysan daha iyi canim en kücücük ikinci cizgi bile bebekten o zaman :)) insallah gösterir kendini bikac güne. yumurtanin catladigi günü biliyorsan ondan 14 gün sonra daha iyi ama insan sabredemiyor test yaptiginda fotografi paylas istersen. rengiyle falanda oynayinca daha iyi belli oluyor :)
Geç döllenme olamaz, doktorun verdiği günlerden sonra değerlendirme olmadı, regli sancısı çektim baya onlarda azaldı. 20. Günden sonra olanlarda olmuş gördüm. Demek çatlamamış. Artık sen kendini iyi çözmüşsün anlıyorsun. Çok üzücü gerçekten o kadar umut et, uğraş sonuç yumurta çatlamasın, git canım değiş doktorunu
Aslında 21. Gün testi 14. Gün yumurtası çatlayanşar için, sen de daha geç iğne olmuştun, doğru sonucu vermeyebilir. Sen her ihtimale karşı kontrol ettir. BaksınValla canim daha önce 6 kez klomen kullandim belki onlardada catlamadi. En mantiklisi catlama ignesinden sonra catladimi diye kontrol ettirmekmis. Cumartesi reglinin 21.günü oluyor progestron tahlili yapalim dedi. Belki ozaman alttan muayene eder catlamismi kist olmusmu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?