- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.721
Tabi olmadım henüz 1/2 gün sonra olurum herhalde. Dediğin doğru idrarda görememiş olabilirim, öyleyse de işin sürprizi olsun. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorumCanim daha regli olmadin sonucta test icin erken olmus olabilir. Eger olmadiysada rahim filmi sonrasi gebelik kolaylasiyormus
2. İğne işe yarayabilir ama ümitsizliğe daha şimdiden kapılma lütfen. Anca kendimizi üzüp yıpratıyoruz çünküBenim acikcasi bu aydanda umudum kalmadi. Olmuyor olmuyor
2. İğne işe yarayabilir ama ümitsizliğe daha şimdiden kapılma lütfen. Anca kendimizi üzüp yıpratıyoruz çünkü
canim anca girebildim simdi gördümGünaydin kizlar yumurtam catlatma ignesine ragmen çatlamamis.doktor 1 tane daha ovitrelle yazdi.
hayirlisi olsun canim ya kacinci günün senin bugün 13-14 oldumu. gec döllenme filansa sonra cikabilirEvet her süreç ayrı stres, beni test kandırmış bugünki bembeyaz çıktı, kısmet artık diyorum
sagol canim bizide bilgilendirdin. yinede hicbirseye belli olmaz allahin nasip etmesi yeter olacaksa her sekil olur zaten yineKızlar bu arada çok merak ettigim soruyu dojtora sordum. Mesela benim olgun yumurtaamin yaninda bir tanede 15mm lik yumurta vardi .catlama ignesinden sonra bu yumurta gelisurmi diye sordum. Doktor gelissede gelismesede o yumurta işe yaramaz kendini imha eder dedi.
canim anca girebildim simdi gördüminsallah simdi ikinci igneyle catlar. günleri degerlendirmeye devam et insallah catlasin simdi
Canım bugün iğneden sonraki 13. Günümdü. Geç döllenme olamaz doktor 4 gün ilişki verdi sonrasında bişey olmadıhayirlisi olsun canim ya kacinci günün senin bugün 13-14 oldumu. gec döllenme filansa sonra cikabilir
hayirlisi olsun canim. igneden sonra 36 saat civari catlar belki insallah olurBugun 12 de vuruldum ama ne akinti ne agri yok hic vurulmamis gibiyim. Neyapacagimi şasirdim. Önümüzdeki ay baska doktora gidicem.
canim bilmiyorum bende 13. gün ikinci cizgi cikmasi icin erken olabilir daha adet olana kadar umut var daha bekleyelim bakalim hayirlisi olsunCanım bugün iğneden sonraki 13. Günümdü. Geç döllenme olamaz doktor 4 gün ilişki verdi sonrasında bişey olmadı
hayirlisi olsun canim. igneden sonra 36 saat civari catlar belki insallah olur ❤
insallah canim hayirlisi olsun artikGünaydin canim hayirli bayramlar. Yokya bu da ise yaramadi galiba galiba ovitrelleye direnc kazandim. Regli olunca iyibir araştirma hastanesine gidicem.
inşallah bıdahakı bayramamıza hepımız bebişlerımızle oluruz bu bayramda üzgünümhepinizin bayrami mübarek olsun kizlarr ❤❤❤❤❤
amin canim. olsun birdahaki denemeye insallah. ovulasyon kiti ne bilmiyorum bayramdan sonraki günlerde gelir insallahinşallah bıdahakı bayramamıza hepımız bebişlerımızle oluruz bu bayramda üzgünümbelkı hamile olup hayal kurmustum ama reglinin 4.gününü yaşıyorum napayım kısmet..2ay ara verdım ovulasyon kiti kullanacam klomen ve çatlatma iğnesi fayda etmedi belkı ovulasyon kiti işe yarar ınstagramda bir gebenın günlüğü’nden siparıs verecektim onun testlerını bayagı tavsıye edıyolar ama stokları tükenmıs bayramdan sonra dıyoda kimbılır nezaman inşallah ben geç kalmam yoksa mecburen eczaneden alacam
Canım belki akıntın olmadan çatlamıştır olamaz mı? Yani iyi yönünden bakmayı deneyelim. Benim 2/3 gündür deli gibi belim karnım ağrıyor çok fena sökülemedim ama, regliyi bekliyorumIyi bayramlar kizlar, yokmu güzel haberler...benim moralim yerlerde 2.catlatmada işe yaramadi benim yumurtalar çöp oldu. Cumartesi vuruldum igneyi ne akintim oldu ne kasik agrisi. Seneye tüp bebek denicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?