Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada çok merak ettigim soruyu dojtora sordum. Mesela benim olgun yumurtaamin yaninda bir tanede 15mm lik yumurta vardi .catlama ignesinden sonra bu yumurta gelisurmi diye sordum. Doktor gelissede gelismesede o yumurta işe yaramaz kendini imha eder dedi.

sagol canim bizide bilgilendirdin. yinede hicbirseye belli olmaz allahin nasip etmesi yeter olacaksa her sekil olur zaten yine

canim anca girebildim simdi gördüm insallah simdi ikinci igneyle catlar. günleri degerlendirmeye devam et insallah catlasin simdi

Bugun 12 de vuruldum ama ne akinti ne agri yok hic vurulmamis gibiyim. Neyapacagimi şasirdim. Önümüzdeki ay baska doktora gidicem.

hepinizin bayrami mübarek olsun kizlarr ❤❤❤❤❤
inşallah bıdahakı bayramamıza hepımız bebişlerımızle oluruz bu bayramda üzgünümbelkı hamile olup hayal kurmustum ama reglinin 4.gününü yaşıyorum napayım kısmet..2ay ara verdım ovulasyon kiti kullanacam klomen ve çatlatma iğnesi fayda etmedi belkı ovulasyon kiti işe yarar ınstagramda bir gebenın günlüğü’nden siparıs verecektim onun testlerını bayagı tavsıye edıyolar ama stokları tükenmıs bayramdan sonra dıyoda kimbılır nezaman inşallah ben geç kalmam yoksa mecburen eczaneden alacam

amin canim. olsun birdahaki denemeye insallah. ovulasyon kiti ne bilmiyorum bayramdan sonraki günlerde gelir insallah

Iyi bayramlar kizlar, yokmu güzel haberler...benim moralim yerlerde 2.catlatmada işe yaramadi benim yumurtalar çöp oldu. Cumartesi vuruldum igneyi ne akintim oldu ne kasik agrisi. Seneye tüp bebek denicem.

Iyi bayramlar kizlar, yokmu güzel haberler...benim moralim yerlerde 2.catlatmada işe yaramadi benim yumurtalar çöp oldu. Cumartesi vuruldum igneyi ne akintim oldu ne kasik agrisi. Seneye tüp bebek denicem.
Canım belki akıntın olmadan çatlamıştır olamaz mı? Yani iyi yönünden bakmayı deneyelim. Benim 2/3 gündür deli gibi belim karnım ağrıyor çok fena sökülemedim ama, regliyi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…