- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.661
evet canim hayirlisi olsun artik. insallah nasip etmistir allah. nasip etmediysede sabrini versin gönlüme rahatlik versin dayanayimNasip canım ben 1.5 senelik evliyim yapcak bisey yok
evet canim öyle. artik alistik insan biraz daha farkli oluyor ilk zamanlar gibi degil. bekleyelim bakalim hepbirlikte :) haber edersin bir degisiklik oldugunda.Canım benim olur mu hiç zahmet, işte çok yanıltıcı bir görüntü:) beklemekten başka elden ne gelir ki kana da gitmek istemedim. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için, vardır vaktimiz zamanımız elbet bizim de. Üzmüyorum kendi vardır bir hayır bunda da :)
tamam canim hayirlisi olsun insallah kist olmasin o cok ugrastiriyor ya insallah catlamislardir ve tutar yada normal adet olursun insallah. canim bende öyle zannediyordum hemen kist olur diye ama benim yumurtanin bitanesi 3 ü gecmisti 4 e yakindi neredeyse o yok olmustu birdahaki muayenede demekki catlamis o ama 3,2-3,4 iken filan catladi sanirim. diger yumurtada kist olmustu.Yarin verecegi ilac ise yaramaz canim cünkü yumurtalar yaklasik 23 21 ml di.coktan kist olmustur.daha önceki catlama ignesindede doktor kasiklarinda agri akinti oldumu diye sormustu.olnadi diyince bakti kist oldu.demekki agri akinti şart. Artik nasip kismet canim.yarin sabah belli olur
tamam canim bende o sira catlatma ignesi olacagim insallah senden müjde gelsin artik insana motivasyon oluyor cok istiyorum seninde olmasini cok ugrastin canimCanim benim ancak 22 agustista kesinlesir.daha dün ignemi oldum.
aa evet canim sen baslatmistin galiba dogru :)) bende yapmak istiyorum insallah. kendime faydam yok belki dualar buradaki arkadaslarima vesile olur insallah :)Evet canim bende eyüp sultan hazretlerine giderken liste yapmistim. Listedekilerin cogu hamile kaldi. Ben haric.
tamam canim hayirlisi olsun insallah kist olmasin o cok ugrastiriyor ya insallah catlamislardir ve tutar yada normal adet olursun insallah. canim bende öyle zannediyordum hemen kist olur diye ama benim yumurtanin bitanesi 3 ü gecmisti 4 e yakindi neredeyse o yok olmustu birdahaki muayenede demekki catlamis o ama 3,2-3,4 iken filan catladi sanirim. diger yumurtada kist olmustu.
ben kendimde farkettigim yumurta catlayacagi zaman hazir olacagi zamanda sanki affedersin cinsel istek biraz artiyor. oradan anliyorum ben o sirada yine öyle olmustu 1-2 gün sürüyor sadece ondan sonra yine normal oluyor.
son 2 defada bende böyle olmustu belki birdahakinde yardimci olur sende dikkat etmeye calisirsan kendinde..
aa evet canim sen baslatmistin galiba dogru :)) bende yapmak istiyorum insallah. kendime faydam yok belki dualar buradaki arkadaslarima vesile olur insallah :)
Canim ben yumurtladigimi anliyorumda benim sorunum çatlamamasi. Bakalım yarin sabah ne diyecek doktor. Hem 15ml olan yumurta ne oldu onuda merak ediyorum. Hep aklima takiliyordu çatlama ignesi olduktan sonra kücük olan yumurta büyümeye devam edermi diye
amin hepimize artik kime nasipse ona olsun insallahOlur tabiki insallah sanada yarar tüm isteyenlerede
canim bunlar adetin kacinci günü yapildi sende ? ona göre degisiyor cünkü degerlerin bazilariKızlar tahlil sonucundan anlıyormusunuz ben hic anlamiyorum ilk defa yaptirdim tsh 2.16 fsh 6.71 lh 5.23 e2 45.78 prolaktin 12.16 nasıl acaba
Kızlar tahlil sonucundan anlıyormusunuz ben hic anlamiyorum ilk defa yaptirdim tsh 2.16 fsh 6.71 lh 5.23 e2 45.78 prolaktin 12.16 nasıl acaba
Kızlar tahlil sonucundan anlıyormusunuz ben hic anlamiyorum ilk defa yaptirdim tsh 2.16 fsh 6.71 lh 5.23 e2 45.78 prolaktin 12.16 nasıl acaba
büyüyormus öyle demisti doktorun bitanesi bana. ignede büyütüyormus. sonra birde bir bakiyorsun ücüzün olmus :))
acaba neden catlamiyor doktor onu arastirdimi ? hormon yükselmesi lazim catlamasi icin yükselmeyince igne yapiliyor o catlatmali ama yinede catlamamasinin nedeni ne olabilir acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?