Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi regl olursam üçüncü gün gel klomene başlıcaz tekrar demişti doktor. ama ben şehir dışında olucam sizce kızlar ben klomeni içeyim mi doktora gitmeden
canim kan alacagiz falan dedimi sana ? adetin 3. günü kanda hormonlara bakiliyor 2-4 gün arasi. sadece yumurtaliklari da muayene etmek istemis olabilir. gittigin sehirde doktora gitme imkanin varsa orasa git canim. daha öncede yazmistim galiba doktora telefon acip sor gelmeden icebilirmiyim diye.

Tamam canım olmadı doktora yazıp sorarım o gün geldiğinde içmem Allah korusun
canim klomene adetin 3-5 gün arasi baslaniliyor. ilk önce adetin 5. günü baslatiyorlar fayda etmediyse daha erkenden baslatiyorlar. kac gün kalacaksin sehir disinda ? adetin 4-5. gün geleceksen doktora sor nasil yapaman gerektigini. bizim düsünemediklerimizi biliyorlsr yinede sagligini tehlikeye atma

mesajlari okurken simdi tekrar geldi bu mesajin. fotograflari burada paylasmaya calisalim canim hepbirlikte yorumlariz oldugu kadar. kirmiziysa daha testten oluyorda gri olunca kuruma cizgisi olabilir

kizlar ben bayramdan sonraki hafta veya ondan sonraki hafta türbeleri ziyarete gitmek istiyorum dua ettigimde kendime aileme bi arkadasim daha var cocuk isteyin o ve buradaki herkez icinde dua ediyordum. bu defa gitmeden liste yapip öyle gidecegim herkezin nickini vermek isteyenlerinde isimlerini okuyacagim tek tek. bir yerde dua ederken istegim olursa icinden ne kadar geliyorsa o kadar sayida mesela yasin okuycam diyormussun veya baska bir adakta bulunuyormussun. öyle adak yapmak isteyen olursa kendisi niyetine göre edebilir galiba uzaktanda. birkac arkadasimiz vardi böyle türbe ziyaretlerinde liste yapip götürüp dua eden hepimiz icin. her defasindada 1-2 arkadas hamile kalmisti belki bizdede nasip olur. gitmeden 1-2 gün önce haber veririm burda liste yapariz insallah

Evet evet regl olayım doktoruma sorucam hemen o be derse o

mesajlari okurken simdi tekrar geldi bu mesajin. fotograflari burada paylasmaya calisalim canim hepbirlikte yorumlariz oldugu kadar. kirmiziysa daha testten oluyorda gri olunca kuruma cizgisi olabilir
Canım benim şöyle oldu testi yaptım ilk defa gördüm hatta kurumadan yeri belirdi gölge şeklinde, kurumasına fırsat vermeden ama pembe ya da gri bir renk değil de daha gölge çizgi, ben baktığım da zorlanmadan eğip bükmeden net bir şekilde görüyordum, attım şimdi senin için foto, fortune diye bir marka. Hassasiyeti 25 idi, sonra aldığım miratechti onun 20 imiş hassasiyeti gün içinde denediğim çık adı birşey, kuruyunca da çıkmadı. İğneden de olabilir tabi. Senin hesap yerine baktım 2/0 görünüyor bugün için ben de. Daha önce 11. Gün de kan verdiğim de 1.20 falan gördüm. Ben de hiç bu zamana iğne etkisi kalmamıştı

Eklentiler

• 3953BDC4-DB0A-42FA-A661-ABC0FB3C3E4B.jpeg
    170,9 KB · Görüntüleme: 25

tesekkür ederim canim benim zahmet verdim sana. ama yine bakiyorum yine belirgin cizgi var.

nasil her gebelik farkliysa her ignede farkli oluyor galiba. kimisi cabuk atiyo kimisi uzun sürüyor. o hesap yeri tahmini birsey canim bi aralik veriyor 0-2 kanda 1.20 cikmis tutuyor ama testte de baya belirgin.

tekrar tekrar bakiyorum teste belli oluyor baya.
fortune markayi hatirlayamadim miratech de bozuk cikiyor cok test ve siliniyor ben pek sevemedim onu laboquick iyiydi birde erken gebelik testleri var ama onlarda cok pahali.

en gec birkacgüne belli olur allah insallah sana bayram hediyesi verir canim.
adet olmazsan bayram sabahi test yap olmazsada üzme kendini birgün bizde hamile olacagiz insallah inaniyorum ben. eskiler bir bir hamile olup gitti insallah bizdede olacak

Canım benim olur mu hiç zahmet, işte çok yanıltıcı bir görüntü:) beklemekten başka elden ne gelir ki kana da gitmek istemedim. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için, vardır vaktimiz zamanımız elbet bizim de. Üzmüyorum kendi vardır bir hayır bunda da :)

Yarin verecegi ilac ise yaramaz canim cünkü yumurtalar yaklasik 23 21 ml di.coktan kist olmustur.daha önceki catlama ignesindede doktor kasiklarinda agri akinti oldumu diye sormustu.olnadi diyince bakti kist oldu.demekki agri akinti şart. Artik nasip kismet canim.yarin sabah belli olur

Canim benim ancak 22 agustista kesinlesir.daha dün ignemi oldum.

Evet canim bende eyüp sultan hazretlerine giderken liste yapmistim. Listedekilerin cogu hamile kaldi. Ben haric.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…