Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru diyorsun canım, adeti bekliyim en iyisi. İnsan kendi başına gelince bir tuhaf hallere bürünüyor işte
cok farkli bir piskoloji oluyor canim disariya cikip biraz yürüyüs yapmaya calis evin yakinlarinda veya esinle gidin. burada muhabbet etmekde iyi geliyor bende öyle oyalaniyordum. bir denememde buraya hic yazmayacagim demistim yazmamistim yine birsey olmadi ama cok zor bekledim burada konusmak paylasmak daha iyi rahatlatiyor insani en azindan halimizden anliyoruz birbirimizin

Ne olursa oldun umudumuzu kaybetmeyelim moralimizi bozmayalım su akar yolunu bulur
insallah canim. biz yogun denemeye basladigimizda eltimde denemis hamile kalmisti simdi dogdu oglu cok tatli birsey cok güzel birsey ya insallah benimde oglum olur yakin zamanda birbirleriyle oynarlar aralarinda yas farki fazla olmasin

İdrar üç değerinin falan göterebiliyor mu ki laboquickti marka. Hayırlısı olsun Canım ya üzülmeyeceğim
canim aldigin gebelik testlerinin farkli hassasiyetleri var. cogu gebelik testleri normalleri 50 lik oluyor bazilari 20-25 likde var ikinci cizgi ilk cizgi gibi koyu olursa o degere ulasmis oluyorsun. silik cikarsa cizginin kalinligina göre tahmin edebiliyorsun degeri. ben tahmin etmistim bende hep. kan verdim dedigim degerin virgülüne kadar ayni cikti nerdeyse. o da tabi yine her bünyede farkli olabilir ama genelde tutuyor

O zaman belki de işte 2, 3 falandı idrar da o çıktı belki çatlatma ipnesiinn kalıntısıdır işte

Canim labiquik benim 17degerimi ölcmüstu daha önce.
bende 4,8 cikmisti kanda ona da ölcmüstü ben 4-5 tir diye tahmin etmistim gösteriyor baya yine. 1 in alti olursa belki hicbirsey görünmez testlerde yada 0,5 in altinda. yoksa silik filan cikanlar iste böyle az degerler oluyor. insallah bizede cift cizgiyi rahatca görmek nasip olur. hic aramadan zorlanmadan rahatca görürüz insallah. sende cok bekledin canim hunnapagaci ve wonder womenden sonra sen varsin galiba sirada. bir arkadas daha vardi arife günü test yapacakti 3 kisiydiniz

cok kötü konusmus canim ya doktor zaten üzülüyoruz destek olacagina kötü olmus böyle. en son banada devletten bir doktor böyle konusup üzünce özele gittim direkt ordan cikip diger hastaneye gittim cok sükür orada biraz daha insan yerine koyuyorlar bizi dinliyorlar en azindan

imkanin varsa birde özeli dene sende canim istersen ? sgk ile anlasmalari oluyormus doktorlarin kimisi yüde 20 sini kimisi yüzde 50 sini karsiliyormus sgk ben bitanesinde 15 günlük 150 lira vermistim yine devletten daha iyi bu defa yine öyle yapacagim beklerken gitmem sonra olacak gibi olursa birdaha tekrar giderim diye düsünüyorum

Kızlar ovitrelle yapalı 14 gun oldu bugün kan verdim sonuç 0.242 çıktı nedemek oluyor bu yaşayan varmi bata 5 gun var daha moralim çok bozuk
canim degerin düsük 14. gün icin yinede bekle adet olana kadar umut vardir herzaman. 2 gün sonra tekrar kan ver bugünkü degerin altindaysa büyük ihtimalle hamile degilsin. yükselmisse bebekten

O zaman belki de işte 2, 3 falandı idrar da o çıktı belki çatlatma ipnesiinn kalıntısıdır işte
evet canim o da olabilir. cünkü idrarda görebildiginde göre 2-4 arasi olabilir. bitane site var ben ordan hep kontrol ediyordum kac kaldi diye tahmin etmek icin. bu topiktede 2-3 defa paylasmistim ondan sonra daha soran oluyordu bende ayri bir konu acip orada paylasmistim istersen bak dene oyalanirsin en azindan belki

Oyle canimı sktıkı sebessiz diyor hem hemde tup bebek ben bu ilacıda kullanıp biraz dinlenmeye geccem belkide yasla ilgili oyle demis olabilir duyuyorum klomeni 5 6 kez deneyen var 2 kere denedi umutsuz konustu bu kadar
2 defa daha cok yeni canim bence umudunu kaybetme. insallah nasibimizde varsa vakti geldiginde bizimde olacak elimizden geleni yapip dua edip bekleyelim. en az daha 4 defa daha deneyebilirsin sonra biraz ara verebilirsin veya baska ilac deneyebilirsin

Vaşla ben tüp benek de istiyorum aslında yüksek başarı oranı doktoruma da dedim ama doktor dur daha üç kez deneyeceğiz dedi
bencede deneyin canim insallah olur o zamana kadar. bu döngünün icine ne kadar fazla tibbi müdehale girerse sonradan riskler mesela düsük riski hastalik riski o kadar artiyor oldugu kadar dogal yoldan olmali insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…