- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.601
canim bende 12 ve 13. gün ignenin etkisi cok hafiften vardi daha. baya sonra cikmisti cizgi cok hafiften. en erken yinede igneden sonraki 14. gün. cizgi cikarsa hamilesin büyük ihtimal cikmazsa gec cikabilir sonraki günlerTek işte pozitif çıksa da iğnenşn etkisi mi emin olamıcam ama dün sorduğum doktor 12. Gün iğnenin etjsi biter dedi
canim sadece negatifmi dediler yoksa bir deger söyledilermi ? 12. gün erken oldugu icin yükselebilir daha. 12. gün degeri 1,5 falan olupda 14. gün 5-6 ya cikanlar oldu arkadaslardan hamile kalanlardanKızlar negatif çıktı boşuna umıtlanmışım
Kuzum ben sonra dayanamadım öğleden sonra başka marka test aldım gerçi beklemeden yaptım onda hiç bir şey çıkmadı bembeyaz. Yarın bir daha denerim. Ama çok fena karnım ağrıo adet geldim geliyorum diyor, hayırlısı artık. Bir de o test bekleyip kuruyunca grileşti sankicanim baya görünüyor bence. benim 13. günde cok cok az görünüyordu yeri belliydi igne etkisinden. bu seninki rahat görünüyor insallah bebektendir haber ver heycanlandim bende insallah olumludur sonuc
bencede cok belli oluyordu cizgi seninlisinden daha belirgindi ikinizinde görünüyorduŞaka yapıosun, nasıl negatif çıktı ben çok emindim çizgiden
bazi yerlerde direkt deger yaziyor 0,3 bile yaziyor öyle daha iyi aslinda. sen yinede bekle canim adet olmadigin sürece umut var 2-3 gün donra tekrar test yap istersenValla ben de öyle ama negatif <5 yazıyordu
canim en azindan emin oluyorsun idrar testine güven olmuyor yinede bekle bence burdan bir arkadas vardi 12. gün negatif cikti dedi üzüldü 2 gün sonra hamile oldugunu söyledi simdi dogmustur bile bebegi insallah simdi sizlerdede öyle olurÜzüldğm keşke umutlanmasaydım eve geldim hala pozitif idrar testi duruyo demek ki iğnenin etkisi. Bir daha emin olmadan kan testi yaptırmaycağım. Negatif dediklernde insan üzülüyo
insallah öyledir ve yükselirvalla bizlerde umutlanmistık dur bakalım belki yeni diyedir olamazmıki
hayirlisi olsun canim bekleyelim bakalim. hepimiz öyleyiz bekleyemiyoruz test yapiyoruz. hemen belli olmasini istiyoruz ya sevinmek icin yada bosa umutlanmamak icin. belirsizlik cok kötü daha büyük iskence benceKuzum ben sonra dayanamadım öğleden sonra başka marka test aldım gerçi beklemeden yaptım onda hiç bir şey çıkmadı bembeyaz. Yarın bir daha denerim. Ama çok fena karnım ağrıo adet geldim geliyorum diyor, hayırlısı artık. Bir de o test bekleyip kuruyunca grileşti sanki
hayirlisi olsun canim. igneden sonra 18.-19. gün adet olmali en gec. insallah ya bebek vardir olmaz yoksada erken olsun baska sorun cikmasin insallahDaha yapmam da adetim artık çok gecikirse yaparım
canim bazen catlatma ignesinden önce yüksek doz yapiyorlar sonra azaltarak 1-2 gün arayla kücük doz vuruyorlar catlamasi icin. insallah catlasin cok güzel büyümüslerdi. ama ille agri olacak diyede bise yok. yarin sabah doktora gidip baktir istersen catladimi diye gidecegim diyordun zaten catlamadiysa belki birtane daha catlatma ignesi verirBende dün catlama ignesi vuruldum ne sanci ne agri ne de akinti varyine gitti benim yumurtalar bosuna galiba. Ya bu catlatma isinin baska ilaci yokmu acaba.doktor 1 tane daha var ama sürürümde degil diyor.
Öyle tabi biz elimizden geleni yaptık, aslında test de yapmayı düşünmüyordum ama merakıma yenik düştüm dayanamadımhayirlisi olsun canim bekleyelim bakalim. hepimiz öyleyiz bekleyemiyoruz test yapiyoruz. hemen belli olmasini istiyoruz ya sevinmek icin yada bosa umutlanmamak icin. belirsizlik cok kötü daha büyük iskence bence
birdaha test yaptirdigimda bende dikkat edecegim neresi tam sonuc veriyorsa orada yaptiririm bendede bir yerde öyle yaklasil deger vermislerdi tam yazmiyorduGittiğim yere de sinir oldum <5 yerine tam değeri söyleseler keşke o hayal kırıklığıyla da sormadım artık
Canım bir kağıt verdiler sadece negatif <5 yazıyor değer söylemediler. İdrarda çıkınca vardır diye bekliyordum. Evet 12. Gün daha reglime var hayırlısı. Olmasa da üzülmeyeceğim sağlık olsun yetercanim sadece negatifmi dediler yoksa bir deger söyledilermi ? 12. gün erken oldugu icin yükselebilir daha. 12. gün degeri 1,5 falan olupda 14. gün 5-6 ya cikanlar oldu arkadaslardan hamile kalanlardan
insallah simdi siz ikinizde ilerleyen günlerde kocaman positif fotografi paylasirsiniz buradada bizde sevinirizBenim iğnden sonraki 12. İğneyle 13. Günüm yok umutsuz değilim kısmette varsa belli olur bir kaç güne :) ne biliyim buraya bir sürü test örneği attılar baktım hep daha belirgindi
Evet bence gıcık bir değer. <0,1 olsa daha iyi bu çok genişbirdaha test yaptirdigimda bende dikkat edecegim neresi tam sonuc veriyorsa orada yaptiririm bendede bir yerde öyle yaklasil deger vermislerdi tam yazmiyordu
hicbirimiz bekleyemiyoruzki canim :) en fazla 10. güne kadar dayanip basliyoruz test yapmaya dogal olarak :))Öyle tabi biz elimizden geleni yaptık, aslında test de yapmayı düşünmüyordum ama merakıma yenik düştüm dayanamadım
aynen canim hayirlisi olsun. biraz daha bekle bakalim yaptigin testleri paylas yine. durumunuz belirsiz ikinizinde. uzun zamandir hamile haberi gelmedi insallah siradakiler sizdinizdir ikinizden gelsinCanım bir kağıt verdiler sadece negatif <5 yazıyor değer söylemediler. İdrarda çıkınca vardır diye bekliyordum. Evet 12. Gün daha reglime var hayırlısı. Olmasa da üzülmeyeceğim sağlık olsun yeter
aynen. 5 den sonrasi zaten hamilesin demek e o deger cikana kadar zaten insan hissediyor yada testte cok belirgin cikiyor. biz ondan önce az cok tahmin yürütebilmek icin bir deger istiyoruz. belki seninkisi 4,999 dur ona negatif demislerdir yada 0,001 o da negatif ama bu iki deger ayni degilkiEvet bence gıcık bir değer. <0,1 olsa daha iyi bu çok geniş
Hayırlısı canım şimdi yapmayacağım bir daha gebelik testi bir daha şüphelenene kadar hepimizi için hayırlısıaynen. 5 den sonrasi zaten hamilesin demek e o deger cikana kadar zaten insan hissediyor yada testte cok belirgin cikiyor. biz ondan önce az cok tahmin yürütebilmek icin bir deger istiyoruz. belki seninkisi 4,999 dur ona negatif demislerdir yada 0,001 o da negatif ama bu iki deger ayni degilki
evet canim son yaptigimda benimde 12-13 günde cok az cikmisti umutlanmistim sonra tamamen yok oldu cizgiCanim igneden sonraki 12.günde cok cok nadir cikiyor. En garanti 14 15.günlerde bakmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?