Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ya Benımde ilk kullanısım 8 yum olustu 4 ü çatlamaya hazır boyuta geldi. Dr iğne istermsn ddi coğul gebelik riskimiz var ikimizinde. Seninde 3 yum var mesela. Ben yinede istedim iğne
Ooo süper baya oluşmuş. Bana sormadı bile direkt çatlatma iğnesi yaptı ben de ilk kez kullandım. İnşallah ikimiz de ilkinde tutar çok mutlu olucam

hakkimizda hayirlisi olsun canim. olsun böylesi daha iyi tam zamaninda adet oluyorsun bosa stres olmuyor yada kimyasal olup belirsizlikte üzülmüyorsun hormonlarinda karismiyor daha iyi bence. ara vermek de sorun olmaz aksine daha iyi olabilir canim yinede doktoruna danis onun dedigine göre hareket edersin.

Cok sağol canm çok rahatladım ❤ İçim içimi yemşti
sende sagol canim. yumurtlamadan önce iliski olmasina dikkat et. internette cok arastirmistim bunlari eskiden. yüzde kac sansin oldugunu falan. yumurtlama günü olan birlikteligin bile sansi baya düsük. en yüksek sans yumurtlamadan 1 gün önce olan iliski sonra 2 gün önce olan iliski :)

ay masallah canim cok sevindim senin adina. cok güzel olusmuslar :)) ne güzel doktorun kendisi cagirmis catlamadiysa tekrar igne yapmak icin ben kendim geleyim bakilsin diyorum ona ragmen gerek yok diyorlar. ay bu defa olsun allahim ya

bilmiyorum kuzum dün akşam kasıklarım ve karnım çok ağrıdı bilmem artık çatladı mı yarın lh yapcam eğer ki silikleşmişse çatlamıştır
canim igne olmadan yaparsan lh testini o zaman olurda igne yapinca dogal olmadigi icin belli olmaz. siliklesmese bile üzülme icinde o hormon var daha cikar 2. cizgi

canim olacagi varsa her sekilde olur tek birtane hareketli sperm olmasi bile yeter. allahin ol demesi yeter sen icini ferah tut insallah vakti geldiginde verecek allah bizede emanetlerimizi

Canım benim senin adına inan çok sevindim, ne kadar güzel büyümüşler bak :)

bilmiyorum kuzum dün akşam kasıklarım ve karnım çok ağrıdı bilmem artık çatladı mı yarın lh yapcam eğer ki silikleşmişse çatlamıştır
bende hissettigimde igneden sonra 35. saatten 39. saate kadar cok agridi en cok 38. saatte agridi cok fazlaydi o zaman catladigini düsündüm sonra kontrole gittigimde catlamisti

Merhaba canım aynı bıraktığın gibiyim, bu ay 3. Denememizi yaptık. Bugün 11. Günüm bekliyorum bakalım sen ne alemdesin
Aşılama mı yaptın canım ben aylardır hiç bişey yapmadım arada ovulasın testi denedim Okadar yaz sonu tüp bebek yaptırırız dedik bebiş yok yanı anlayacağın şimdi bugün yeni döngü başladı artık bakalım test yapıcan mı :)

Birlikte aşılma yaptırmıştık ya ondan sonra ben de adet düzeni kalmadı en son 76 gün bekledim ilaçlar iğneler öyle oldum. Doktorumu değiştirdim, bu gittiğim bizim konuyla daha ilgili. O da famera başladı . Senin durumun da klomenle olmaz, kilo aldırır aksine almamn lazım, pco çok dirençli zaten dedi. Bekliyorum bakalım, sonrasında rahim filmi çekicek ondan sonra aşılama dedi. Tüp bebek yaz için çok düşündüm ama kaldıramaycağımı fark ettim. Evleneli 11 ay oldu ben daha 3. Yü deneyebildim adet düzensizliğim hat safhaya çıktığı için. Test bir yanım deli gibi yap diyor, diğer yanım bembeyaz görmekten bıktı :) bugün test alabilirsem yapıcam. Vardır bizim de bir zamanımız elbet, sen de çok da bir düzen sıkıntısı yoktu diye hayırlıyorum olur bence kendiliğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…