- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.281
Var gozukuyor canım ayy ins mucize olurKızlar ya testi bir yine bakayım dedim çöp de gözüme çarptı belli belirsiz bir çizgi var yani ben görüyorum kesin ama kamera ya. Çıkmıyor gibi sizce iğne etkisi mi geçmedi hala
İnşaallah kızlar yaaVar gozukuyor canım ayy ins mucize olur
canim test yaptiginda buradada paylas bizede söyle insallah yükselir degerinİnşaallah kızlar yaa
Bence keci boynuzu, çakşır suyu, omega 3, d vitamini, kabak cekirdegi ceviz gibi seyler sonucları daha iyi hale getiriyorcanım sızın degerlerınız cok guzel bızım sayı 70mılyon morfolojı 4 ılerı hareketlı a+b(4+3) 44 ama a degerı %8 asıl onemlı olan da buymusürolog eşime seninkiler tembel demıs o degıl benım adamın kendı de tembel şüphelenıyordum seninkiler senin gibi ağır kanlıdır dıye bu bide düzelmiş hali 3ay once sayı 28mılyon hareketlılık toplamda %30 morfolojı 1di vardır zamanı ne dıyelım canım hakkımızda hayırlısı olsun
Tamam canım paylaşırım inşallahcanim test yaptiginda buradada paylas bizede söyle insallah yükselir degerin
Allah razı olsunkizlar bunu buldum sizinlede paylasmak istedim
canım bız bunu okumaya nezaman başlayacaz vallahı denemddıgım kalmadı anneme zorla bir hocaya gonderdım cocuk olması ıcın bana dua yazsın okuyayım ustumdw tasıyayım dıye ama sureklı uzerımde tasımayı da unutuyorumkizlar bunu buldum sizinlede paylasmak istedim
sendende allah razi olsun canim bigün 3 zulhicce bugün yapilmasi lazim.Allah razı olsun
canim 3 zilhicce yaziyor bugün 3 zilhiccecanım bız bunu okumaya nezaman başlayacaz vallahı denemddıgım kalmadı anneme zorla bir hocaya gonderdım cocuk olması ıcın bana dua yazsın okuyayım ustumdw tasıyayım dıye ama sureklı uzerımde tasımayı da unutuyorumkafayı yemeden anne olabılseydık bızde hayırlısıyla
canim hocalara falan sakin güvenme ya sapik ya dolandirici bunlar. bende kendimde kitaplar var ordan birseyler yapmaya calisiyorum dua ediyorum yada normal cami hocasina falan söylüyorum dua ediyorlar yardimci oluyorlar para falan almiyorlarcanım bız bunu okumaya nezaman başlayacaz vallahı denemddıgım kalmadı anneme zorla bir hocaya gonderdım cocuk olması ıcın bana dua yazsın okuyayım ustumdw tasıyayım dıye ama sureklı uzerımde tasımayı da unutuyorumkafayı yemeden anne olabılseydık bızde hayırlısıyla
belirli seyler var bende internetten görmüstüm belirli sureleri yazip zemzemde silinmesini bekleyip iciyorsun falan ben kendim yapiyorum güvenmiyorum artik hicbir hocaya cok sey gördüm malesefcanım bız bunu okumaya nezaman başlayacaz vallahı denemddıgım kalmadı anneme zorla bir hocaya gonderdım cocuk olması ıcın bana dua yazsın okuyayım ustumdw tasıyayım dıye ama sureklı uzerımde tasımayı da unutuyorumkafayı yemeden anne olabılseydık bızde hayırlısıyla
canım bu çakşır suyunu cok duydum hangısı ıyı hangısını tavsıye edersınBence keci boynuzu, çakşır suyu, omega 3, d vitamini, kabak cekirdegi ceviz gibi seyler sonucları daha iyi hale getiriyor
yok canım oyle bıldıklerınden degıl şıh dedıklerındenmıs para almıyor gercekten allah rızası ıcın..anneme de getır bır okutayım demıs ben farklı bır memlektte oldugudman annemde bayramda getırırım demıs napayım eşimde hıc onaylamıyor dıyorum ya hen tıbben hem dinen ne duyuyorsam vesıle olur belkı dıye yapıyorum rahım filmi cektırmek şansı artırır dedıler onu cektırdım cektırdıgım ay eskiler göbek cektırmesı derler yine uc gun gıttım onu da yaptırdımbelirli seyler var bende internetten görmüstüm belirli sureleri yazip zemzemde silinmesini bekleyip iciyorsun falan ben kendim yapiyorum güvenmiyorum artik hicbir hocaya cok sey gördüm malesef
bende ne duyuyorsam belki vesiledir diye yapmaya calisiyorum canim ama daha olmadi malesefyok canım oyle bıldıklerınden degıl şıh dedıklerındenmıs para almıyor gercekten allah rızası ıcın..anneme de getır bır okutayım demıs ben farklı bır memlektte oldugudman annemde bayramda getırırım demıs napayım eşimde hıc onaylamıyor dıyorum ya hen tıbben hem dinen ne duyuyorsam vesıle olur belkı dıye yapıyorum rahım filmi cektırmek şansı artırır dedıler onu cektırdım cektırdıgım ay eskiler göbek cektırmesı derler yine uc gun gıttım onu da yaptırdımama hala hamıle kalamadım
hayirli olsun canim tedavin.Kızlar merhaba31 Temmuz Çarşamba günü çatlatma iğnesi yapıldı 2 Ağustos Cuma günü aşılama oldu. Cumartesi dinlendik bu arada ovulasyon testlerini her gün yaptım ve yumurtam çatlamadı bugün test yaptım sonunda yumurtam çatlamış yani iğneden 4 gün sonra çatlamış önümüzdeki 3 günü değerlendireceğiz inşallah
Aşılama olduğu gün doktorspermleri yerleştiriyor aşılamadan sonraki 3 gün değerlendirin diyorhayirli olsun canim tedavin.
asilama olunca doktor spermleri yerlestirmiyormu rahime ? sonra tekrar normal yoldandami degerlendirilmesi gerekiyor
Bu arada sağol canım inşallahhayirli olsun canim tedavin.
asilama olunca doktor spermleri yerlestirmiyormu rahime ? sonra tekrar normal yoldandami degerlendirilmesi gerekiyor
Hayırlısı canım insallah guzel haberi alirsın buayBu arada sağol canım inşallahAmiiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?