Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar bunu buldum sizinlede paylasmak istedim

Eklentiler

• F13495D3-3C50-480D-A654-BBEE55D8454D.png
    574,6 KB · Görüntüleme: 27
  • 2616A7A5-9668-4E06-A678-480BFC903EEA.jpeg
    178,6 KB · Görüntüleme: 21
  • 17F09DE5-52D9-4D6D-82FF-FBAA1B985C77.jpeg
    205,5 KB · Görüntüleme: 25
  • 49DA7E82-B73C-4C4C-8E24-1DBC66603734.jpeg
    68,6 KB · Görüntüleme: 22
Bence keci boynuzu, çakşır suyu, omega 3, d vitamini, kabak cekirdegi ceviz gibi seyler sonucları daha iyi hale getiriyor

kizlar bunu buldum sizinlede paylasmak istedim
canım bız bunu okumaya nezaman başlayacaz vallahı denemddıgım kalmadı anneme zorla bir hocaya gonderdım cocuk olması ıcın bana dua yazsın okuyayım ustumdw tasıyayım dıye ama sureklı uzerımde tasımayı da unutuyorumkafayı yemeden anne olabılseydık bızde hayırlısıyla

canim 3 zilhicce yaziyor bugün 3 zilhicce

canim hocalara falan sakin güvenme ya sapik ya dolandirici bunlar. bende kendimde kitaplar var ordan birseyler yapmaya calisiyorum dua ediyorum yada normal cami hocasina falan söylüyorum dua ediyorlar yardimci oluyorlar para falan almiyorlar

belirli seyler var bende internetten görmüstüm belirli sureleri yazip zemzemde silinmesini bekleyip iciyorsun falan ben kendim yapiyorum güvenmiyorum artik hicbir hocaya cok sey gördüm malesef

belirli seyler var bende internetten görmüstüm belirli sureleri yazip zemzemde silinmesini bekleyip iciyorsun falan ben kendim yapiyorum güvenmiyorum artik hicbir hocaya cok sey gördüm malesef
yok canım oyle bıldıklerınden degıl şıh dedıklerındenmıs para almıyor gercekten allah rızası ıcın..anneme de getır bır okutayım demıs ben farklı bır memlektte oldugudman annemde bayramda getırırım demıs napayım eşimde hıc onaylamıyor dıyorum ya hen tıbben hem dinen ne duyuyorsam vesıle olur belkı dıye yapıyorum rahım filmi cektırmek şansı artırır dedıler onu cektırdım cektırdıgım ay eskiler göbek cektırmesı derler yine uc gun gıttım onu da yaptırdımama hala hamıle kalamadım

bende ne duyuyorsam belki vesiledir diye yapmaya calisiyorum canim ama daha olmadi malesef
o zaman senin dedigin dogru birisine benziyor insallah birinden biri vesile olur canim

Kızlar merhaba 31 Temmuz Çarşamba günü çatlatma iğnesi yapıldı 2 Ağustos Cuma günü aşılama oldu. Cumartesi dinlendik bu arada ovulasyon testlerini her gün yaptım ve yumurtam çatlamadı bugün test yaptım sonunda yumurtam çatlamış yani iğneden 4 gün sonra çatlamış önümüzdeki 3 günü değerlendireceğiz inşallah

hayirli olsun canim tedavin.
asilama olunca doktor spermleri yerlestirmiyormu rahime ? sonra tekrar normal yoldandami degerlendirilmesi gerekiyor

hayirli olsun canim tedavin.
asilama olunca doktor spermleri yerlestirmiyormu rahime ? sonra tekrar normal yoldandami degerlendirilmesi gerekiyor
Aşılama olduğu gün doktorspermleri yerleştiriyor aşılamadan sonraki 3 gün değerlendirin diyor ama benim yumurtam aşılama olduğu gün (Cuma) çatlamamış ki bugün çatlamış (Pazar) Yani 2 gün sonra çatlıyor bol bol değerlendirme yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…