Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dogum kontrol hapi kullaniyorum daha birakmadim ama 1haftadir falan kanama devam ediyor agrida var. hapi biraktiktan sonra adetin 1. günümü sayilacak nasil saymam gerekiyor sizde böyle birsey yasadinizmi ? normalde hapi biraktiktan sonra 2. gün adet oluyordum simdi karisti

Kızlar pek girmiyorum kadın kulübüne, şimdi sizlerin mesajlarını görünce yazayım dedim. Nasılsın canım, ne durumdasın okuyamadım takip edemedim hiç

Canim 19temmuzda olduysan baya olmus aslinda. 5.günde 7 ml 7.5ml boyut fena degil ama sekilleri yine bozuk insallah düzelerek büyürler. Maddi manevi sabrim kalmadi. Senin gonal f le mi büyüdü canim kac yumurtan oldu
Canım nasılsın pek girmiyorum kadınlar kulübüne, şimdi yazdıklarınızı görünce bi yazmak istedim. Nasıl gidiyo kuzum ne durumdasın

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum ben 6+1 haftalık hamileyim dün doktora gittim kese 19 mm ama bebek görünmedi boş gebelik olabilir dedi başına böyle gelen bişey var mı sonradan bebek görülür mü çok üzülüyorum ilk gebeliğim ne yapacağımı bilmiyorum

evet canim hayirlisi olsun hic agri olmadanda catlayabilir iliski zamanlari iyi insallah yumurtalarda gerektigi vakitte catlamistir
Canım gittim şimdi iki yumurtam çatlamış üçüncüsünü göremedi. Ama rahim kalınlığım 9,7 ölçtü ben işte klomeni sevmiyorum rahim duvarını inceltiyo dedi. Çok kötü değil şuan ama çok çokgüzel de değil dedi. Rahim duvarını inceltiyormuş klomen inşallah bi sıkınto olmaz

Canım nasılsın pek girmiyorum kadınlar kulübüne, şimdi yazdıklarınızı görünce bi yazmak istedim. Nasıl gidiyo kuzum ne durumdasın

Canim suanda iyiyim sükürler olsun. Doktor bebek tedavisine devam edebilirsin dedi. Gecen ay 1yumurtam kist oldu catlamadi. Bu ay gonal f verdi sonkez gonalf denicez.bugun reglinin 6.günü dün kontrolde sagda 7 solda 7.5 civari folükul var dedi zaten benim kendindende yumurtam oluyor ama catlamiyor. Yarin tekrar kontrol var bakalim ne olacak. bu ayda olmazsa doktir tüp bebegi ciddi ciddi düsün dedi ama maddi olarak kesinlikle karsilayamayiz. Artik nasibimizde varsa olur. Senin oglan büyümüs masallah
Saglikla gelsin insallah.

Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım, hiç belli olmuyo bu işler. İnşallah yumurtan çatlasın ve tutunsun bebeğin. Yine olmazsa bi kaç ay tüp bebek için birikim yaparsınız ki çoğu zaman bu süreçte geliyo bebekler.
Çok şükür canım büyüdü, azalıyo artık zamanımız

canim hakkinda hayirlisi olsun. hesaplar tam tutmayabilir son adet gününe göre hesaplaniyor ama yumurtlama daha gec olduysa bebekde daha gec görünür. insallah birdahaki gidisinde görürsün bebegini

canim hakkinda hayirlisi olsun. hesaplar tam tutmayabilir son adet gününe göre hesaplaniyor ama yumurtlama daha gec olduysa bebekde daha gec görünür. insallah birdahaki gidisinde görürsün bebegini
İnşallah canım inşallah çok üzüldüm valla haftaya düşecek keseye bebek ben inanıyorum

klomenmi rahim duvarini inceltiyormus canim ? femara daha iyi o zaman ?
cok güzel canim ay insallah tutmustur birisi yada ikiside :) nerden anladi doktor 2 tanesinin catladigini ? 3. sü yok neye bakiyo tam olarak söyledimi ? yani neye göre 2 si catladi birisi kaybolmus diyebiliyor ?

rahim kalinligi en azindan kötü degil. ben yumurta catladiktan sonra gittigimde 3-5 arasi birseydi hep bu kötü.

sen sordunmu yada doktor kendisi söyledimi klomeni sevmiyor incelttigi icin peki inceltmeyen varmi birsey söyledimi ?

Ben zaten başka doktora gittim kendi doktorum kızar evhamlıyım diye. Alttan ultrasonla baktı. Sağ yumurtalığında ikisi çatlamış dedi hatta fotoğraf verdi orada işaretledi. Bilmiyorum üçüncü gözükmüyo dedi çok da zorlamak istemiyorum şuan dedi. Valla klomen için öyle dedi ama 9,7 ince mi sence? Ben kendi doktoruma femara kullanım demiştim gerek yok dedi bapdam bir dahaki ay bilmiyorum

Kızlar pek girmiyorum kadın kulübüne, şimdi sizlerin mesajlarını görünce yazayım dedim. Nasılsın canım, ne durumdasın okuyamadım takip edemedim hiç
Merhaba canım :) benim de pek girdiğim söylenemez. Siz nasılsınız bebişle :) benim aşılamadan sonra adetim pek düzene girmedi uzun süre hasta olamadım. Doktorumu değiştirdim bu ay tekrar denedim:) 10 ay da 3. Denemem olabildi. Famera verdi bu doktor, klomene göre yan etkisi yok gibiydi hiç ilaç içmiş gibi hissetmedim kendimi. Pazar günü ovitrelleyi vurundum onun da yan etkisi olmadı bu sefer ilk günler. Dün gece sol kasığımdan bacağıma vuran bir ağrı başladı hala da geçmedi tam olarak, belki de başka birşeydendir onu da bilmiyorum :)

cok karisik bu konular ya. ilk klomenle baslaniliyor onda sorun olursa femaraya geciliyor doktorlardan birisi öyle demisti. ne güzel resim falan vermis isaretlemis anlatmis benim gittigim doktorlar hic öyle yapmiyorlar
cok ince degil canim adetin kacinci günündesin bilmiyorum ama ben kendimle karsilastirdigimda son hatirladigim yumurta catlayacagi zaman 3 mm di kalinligi. yumurta catladiktan sonra 5 falandi ve öyle kaldi kalinlasmadi birseyde olmadi kötüydü yani. seninli 9,7 az degil. insallah daha kalinlasir.

internetten baktim simdi yaziyor birkac yerde klomenin rahim duvarini incelttigi. femarayi yazdim onda pek bilgi yok göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…