Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu akşam çatlatma iğnesi olucam acaba bu kürü yarın ve aşılamadan sonraki günler yapabilir miyim?
canim benim pek bi bilgim yok bu konuda ama yinede tahminimi yazmak istedim. bu kür icindeki iltihabi falan söküyormus allah korusun asilamadan sonra belki icinden cikartir yapmasan daha iyi bence. mümkünse doktoruna telefon acip sor istersen ama yinede yapma bence

ben cörekotu kürünü yapmistim yumurta adetin 3. günü 30 mm mi ne olmustu ve kist oldu sonra. cok sasirmistim bende birdaha yapmaya korkuyorum yapmam herhalde doktor gynositol diye birsey vermisti onuda yaninda ek olarak kummanirim vitaminlerle birlikte ama kür yapmaya korktum :)

doğru diyorsun sebebsizde olmuyor ama keşke sebebsiz uğraşsaydık bişeylerle böyle insanın morali bozuluyo esimde bende cok yıprandık bu süreçte inanki canım
canim herseyde vardir bir hayir verende alanda imtihan edende allah. bizim elimizde olan birsey degil. insan cok üzülüyor ama sonra yine dua edip allaha siginiyoruz. nasibimizde varsa insallah bizi cok bekletmesin

Selam canim ne yaptin.test yaptinmi. Ben 2gündur gonalf vuruluyorum 75ml.bugün reglinin 5.günü sagda 7ml solda 7.5ml civari yumurtam var rahim kalinligi 5.5ml cumartesi tekrar kontrol var.gecen ay yumurtlayamadim insallah bu ay gelisebilirler.

Teşekkür ederim tatlım o zaman aşılama yarın bugün bi kez daha yapayım o kadar

Aa başladın mı iğneye güzel gidiyor büyümeleri inşallah sonu da güzel olsun. Benim teste var daha canım bugün 5. Günüm. Bayrama belli olur ama erkenden test yapasım da yok, 18/19 da falan da oldum iğneden sonra o yüzden bekliycem bu sefer biraz.önceden her gün yapıodum bakıodum, yoruldum bembeyaz test görmekten

Canim 19temmuzda olduysan baya olmus aslinda. 5.günde 7 ml 7.5ml boyut fena degil ama sekilleri yine bozuk insallah düzelerek büyürler. Maddi manevi sabrim kalmadi. Senin gonal f le mi büyüdü canim kac yumurtan oldu

Merhaba hanımlar bende bu ay Klomen + otrivelle iğne kullandım. Dr 4 tane catlamaya hazır yumurtam oldgbu söyledi. Ve çoğul gebelik riskin olabilir dedi. Bat 20 agustos inşallah bu ay güzel haberler verebilirim

Insallah saglikla gelir bebegin. Tedavin hayirli olsun.

Canim 19temmuzda olduysan baya olmus aslinda. 5.günde 7 ml 7.5ml boyut fena degil ama sekilleri yine bozuk insallah düzelerek büyürler. Maddi manevi sabrim kalmadi. Senin gonal f le mi büyüdü canim kac yumurtan oldu
Canım ben iğneyi 28 temmuz da oldum , regliyi en son iğneden sonra 18/19. Günde oldum o yüzden hemen heycan yapamam bu sefer. Şekil için benim de tam yuvarlak değildi, sordum onu doktora yan tarafdaki foliküller baskı yapıyor o yüzden dedi. Ben famera kullandım bu ay 1 tane büyüdü, bi tane de arkadan büyüyen vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…