• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben bunu ılk defa duyuyorum eğer ıkı yumurta varsa biri sagda dıgerı soldaysa ikiside döllenmisse ıkı taraflı da agrı olabılır ama bence herkesın vücudu farklı her hamılelık farklı kadınların bır hamılelıgı dıgerını tutmazken belırtılerı herkese genelleyemeyız bence umutsuz olma regl olana kadar umut var🙏
Yani bunu öğrendikten sonra ikisindende agrı çektiğim her dönemde hamile değildim belkide oyle bişey yok ki insallah yoktur bugun ilginç şekilde sol tarafım agrıdı ve dr sağda 20 mm olduğunu söyledi sadece

Evet ilk denememdi o benim :) ben ilaca 5. Gün başladım o zaman geç gelişiyor ben de. Doktorda yumurtaların çok dirençli falan dedi.1 tane gelişti ben de. Ama ağrı sızı şişkinlik yapmadı daha memnun kaldım diyebilirim. Ben iğne yapalı 4 gün oldu :) tipik ovitrelle yan etkilerimde yok. Değişik ilerliyor süreç inşallah sonu güzel olur. İçine hangisi siniyorsa onu kullan bence
insallah canim. daha yeniymis seninde. karar veremedim. clomenle uzun sürüyor femara daha cabuk oldu sanki. birde erken baslayacagim adetin 3. günü. femarada rahimi kalinlastirmadi sanki. cok inceydi. tabi femaradanmi yoksa kendiligindenmi bebek olmadigi icin orasini bilemiyorum ama cok inceydi malesef. biraz daha vakit var 8 agustos son dogum kontrol hapini alacagim 10 agustos gibi adet baslarsa bayramin 2. günü adetin 3. günü olacak o zaman baslayacagim insallah. bende icime nasil his gelecekse o zaman öyle yapacagim.

Yani bunu öğrendikten sonra ikisindende agrı çektiğim her dönemde hamile değildim belkide oyle bişey yok ki insallah yoktur bugun ilginç şekilde sol tarafım agrıdı ve dr sağda 20 mm olduğunu söyledi sadece
bu son denememde bendede olmustu bir anlam verememistim. solda yumurta vardi ama sag tarafim agrimisti. aradan biraz vakit gecince soldaki yumurta catlamisti ama sag taraftada kist olusmustu. hala anlam veremiyorum bende neden ters taraf agrimisti diye

Canım adetle ilgisi yok surekli iciyorum bunu icinde100 tane var recetesiz veriyolar mı bilmiyorum benimkiglifor 850 mg bir zararı olvagını sanmıyorum ben sabah aksam iciyorum
bayramdan sonra 15 agustosda gidecegim doktora. bir sorayim zarari olmayacaksa belki faydasi olur kullanayim diyeyim. bizde anne tarafinda hep seker hastaligi var zaten. verirse o gün kullanmaya baslarim belki. ben böyle duydugum farkli seyleri soruyorum doktora pek ciddiye almiyor biraz dalga gecer gibi konusuyor. yani kafa yormuyor ugrasmiyor olursa olur olmazsa olmaz ne ugrasiyorsun bu kadar der gibi. tamam o da dogru ama ben en azindan elimden geleni yapmak istiyorum olmazsa yine allahin takdiri böyleymis derim kabullenirim ama hicbirsey yapmadanda öylece beklemek istemiyorum. kendimde doktor degilim uzman kadin dogumcu degilim bilgim yok o kadar düsünemiyorum :(

Evet ilk denememdi o benim :) ben ilaca 5. Gün başladım o zaman geç gelişiyor ben de. Doktorda yumurtaların çok dirençli falan dedi.1 tane gelişti ben de. Ama ağrı sızı şişkinlik yapmadı daha memnun kaldım diyebilirim. Ben iğne yapalı 4 gün oldu :) tipik ovitrelle yan etkilerimde yok. Değişik ilerliyor süreç inşallah sonu güzel olur. İçine hangisi siniyorsa onu kullan bence
benimde ilk denememdi herseyimiz tam ayniydi seninle. ama insallah simdi önce senden güzel haber gelsin ondan sonra denedigimde insallah benden :))

Bana dr hep klomen yazıyor famera hic vermedi
canim sen kac defa kullandin klomeni ? ben 2 defa kullandim farkettigim yumurta cok gec olusuyor femarayla daha cabuk büyüdü. klomenlede rahim daha cabuk kalinlasti ama femarayla malesef ince kalmisti. bakalim bu defa nasil olacak bilmiyorum galiba femara kullanacagim.

benim esimde öyleydi cnm rahat veremedm az bsey geldi zaten dedi acaba oda etkiliyormu diyoruz bide baska hastanede yaptrcaz bakalm
erkekleri doktora götürmek cok zor gercekten canim sorun bizde olunca yine daha cok ugrasiyoruz en azindan. ama insallah esinin degerleru daha iyi cikar tekrar tahlil yaptirdiginizda. hayirlisi olsun cok üzmeyin ikinizde kendinizi bu stres cok etkiliyor insani

Doktora göre değişiyor o hap işleri, benim ilk gittiğimde vermemişti. Bu tam tersine sen de pko var sana olmaz o ilaç dedi. Kısmette varsa oluyor işte gerisi hikaye
aynen dedigin gibi her doktor biraz kendi kafasina göre yapiyor tedaviyi digerinin yaptigini begenmiyor. birde pek ugrasip ilgilenmiyorlar. biraz kafa yorsalar biraz arastirip gercekten yardimci olmaya calissalar cok daha farkli olur belki hersey

Hastane bence fark eder, beklene süresi eder. Benim arkadaşımın eşinin 0 hareketti ve il denemede tüp bebekle 2 leri oldu. Kısmet herşey inan. Sebepsiz de olmuyor insanların yıllarca
canim sen uzun zamandir yoktun göremedim mesajlarini fazla girmemeyemi calisiyorsun ? bende bir denememde demistim kendim yapayim herseyi kendim bekleyeyim girmeyeyim diye ama yine birsey degismeyince girmeye devam ettim burda sohbet iyi oluyor birbirimize yardimci oluyoruz destek oluyoruz bana iyi geliyor. ben ilk denemelerde cok takmistim kafaya artik öyle yapmayacagim insallah :))

Ay aynı gün mü yapmışız :) sen de ağrı sızı oldu mu ben de tık yok. Ben hiç iğneden sonra 14. Gün hasta olmadım bi kere 16/ bi kere de 18/19 gibi oldu. Bu sefer bekliyim diyorum bayram sonunu
igneden 14 gün adet olanlar cok az kisidir herhalde. bendede hep en erken 18. gün olmustu

İki taraflı agrı olunca olmuyo diyolar benim sola gecti batma demek ki bu ayda tutmadı nasip ne diyelim umutlar diğer aya ama insallah seninki tutar canımda sağlıkla kucağına alırsın 💕💋
bunuda ilk defa duydum kendimde öyle iki tarafli olmustu yumurta tek tarafta olmasina ragmen hatta yumurta olmayan taraf daha cok agrimisti ve olmamisti malesef. ama her bünye farkli belki bu sende olacaginin belirtisidir. adet olana kadar umudunuz bitmesin ve insallah sonundada adet olmayin bebekler gelsin 😊

İnşallah canım 🤲 normalde yarın adet olmam lazım bu gün de sabahtan beri pıhtı şeklinde lekelenmem oldu üstüne görme mi yoksa adet mi olacam kestiremiyorum
canim adet olmazsin insallah :( test yaptinmi ? yarin adet gününse testlerde birseyler görünebilir belki. igneden sonra kacinci gündesin ?

İnşallah hamişsindir 🤲🤲😊 ben dayanamadım iğneden 13 gün sonra idrar testi yaptim başta bişe çıkmadı ama çok sonra hafif silik bir çizgi çıktı adetimi bekliyorum dediğin gibi hormon diye heveslenemiyoruzda
canim igneden sonra 13. gün sonradan cok hafif ciktiysa en azindan kötüye isaret degil iyi yani. simdi kacinci gündesin tekrar yap bence bende heycanlandim simdi gece gece 😄😄

Back