• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende bekleyemeyenlere cok kızıuorum yazık yanı doktorda bölünüyor hasta kendi

canım benımde ıgnenın 6.gunu benden cok hafıf pembe leke geldı gecen ayda olmustum gelmemıstı burdakı arkadaslar yerlesme kanaması olabılır dedıler eget hamıleysem hepınıze dua edecem🙏gecen ayda ıgne olmustum leke gelmedı ama ozaman tutmadı da zaten😶ama hormon oldugu ıcınde bu ılaclar ıgneler insan heveslenemıyorda
Hoş buldum canım :) hadi bakalım yepyeni bi topikle gelsin bebişlerrr
Masallah hamilesiniz

bende bekleyemeyenlere cok kızıuorum yazık yanı doktorda bölünüyor hasta kendi

canım benımde ıgnenın 6.gunu benden cok hafıf pembe leke geldı gecen ayda olmustum gelmemıstı burdakı arkadaslar yerlesme kanaması olabılır dedıler eget hamıleysem hepınıze dua edecem🙏gecen ayda ıgne olmustum leke gelmedı ama ozaman tutmadı da zaten😶ama hormon oldugu ıcınde bu ılaclar ıgneler insan heveslenemıyorda
İnşallah hamişsindir 🤲🤲😊 ben dayanamadım iğneden 13 gün sonra idrar testi yaptim başta bişe çıkmadı ama çok sonra hafif silik bir çizgi çıktı adetimi bekliyorum dediğin gibi hormon diye heveslenemiyoruzda

İki taraflı agrı olunca olmuyo diyolar benim sola gecti batma demek ki bu ayda tutmadı nasip ne diyelim umutlar diğer aya ama insallah seninki tutar canımda sağlıkla kucağına alırsın 💕💋
ben bunu ılk defa duyuyorum eğer ıkı yumurta varsa biri sagda dıgerı soldaysa ikiside döllenmisse ıkı taraflı da agrı olabılır ama bence herkesın vücudu farklı her hamılelık farklı kadınların bır hamılelıgı dıgerını tutmazken belırtılerı herkese genelleyemeyız bence umutsuz olma regl olana kadar umut var🙏

Canım ben de bugün ilk defa yapıcam. 1 litre sütü kaynatıyosun içine 1 demet de maydonoz atıyosun biraz da öyle kaynatıyosun sonra kovaya döküyosun ve buharına oturuyosun canım 20 dakika kadar. Ama etrafını çarşaf ya da battaniyeyle sarıyomuşsun, ayaklarında çorap falan olmalıymış. Bu kür rahimde iltihap falan varsa akıtıyomuş ve kurutuyomuş, ayrıca tüplerde falan ufak sıkıntılar varsa iyi geliyomuş. Kullanıp hamile kalan baya var. Ben de yumurtlama başlamadan şimdi iki gün yapıcam bakalım
Bu akşam çatlatma iğnesi olucam acaba bu kürü yarın ve aşılamadan sonraki günler yapabilir miyim?

Bu akşam çatlatma iğnesi olucam acaba bu kürü yarın ve aşılamadan sonraki günler yapabilir miyim?
Kizlar annem yapmış bunu zamanında babaannem demiş hatta sonra sıkıntı yaşamış doktora gitmiş tüplerini tıkamışsın demiş doktor ablam tedaviyle ben normal olmuşum bilginiz olsun bana sakın öyle şeyler deneme demisti

Hastane bence fark eder, beklene süresi eder. Benim arkadaşımın eşinin 0 hareketti ve il denemede tüp bebekle 2 leri oldu. Kısmet herşey inan. Sebepsiz de olmuyor insanların yıllarca
doğru diyorsun sebebsizde olmuyor ama keşke sebebsiz uğraşsaydık bişeylerle böyle insanın morali bozuluyo esimde bende cok yıprandık bu süreçte inanki canım

doğru diyorsun sebebsizde olmuyor ama keşke sebebsiz uğraşsaydık bişeylerle böyle insanın morali bozuluyo esimde bende cok yıprandık bu süreçte inanki canım
Ah canım benim bu süreçte inan hepimiz yıpranıyoruz, her birimizin dersi ayrı. Onlarda keşke sebebi olsa çözüm buluruz diyor. Testi tekrarlayın daha donanımlı bir yer en azından emin olursunuz. Rabbim hepimizin yüzüne gülsün inşallah

Back