- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.081
bende bekleyemeyenlere cok kızıuorum yazık yanı doktorda bölünüyor hasta kendi
canım benımde ıgnenın 6.gunu benden cok hafıf pembe leke geldı gecen ayda olmustum gelmemıstı burdakı arkadaslar yerlesme kanaması olabılır dedıler eget hamıleysem hepınıze dua edecemgecen ayda ıgne olmustum leke gelmedı ama ozaman tutmadı da zaten ama hormon oldugu ıcınde bu ılaclar ıgneler insan heveslenemıyorda
Masallah hamilesinizHoş buldum canım :) hadi bakalım yepyeni bi topikle gelsin bebişlerrr
gecen carsamba sabah 10.30du canım tam 1hafta olduHangi gün vurundun sen canım
İnşallah canımInsallah hamilesindir
İnşallah hamişsindirbende bekleyemeyenlere cok kızıuorum yazık yanı doktorda bölünüyor hasta kendi
canım benımde ıgnenın 6.gunu benden cok hafıf pembe leke geldı gecen ayda olmustum gelmemıstı burdakı arkadaslar yerlesme kanaması olabılır dedıler eget hamıleysem hepınıze dua edecemgecen ayda ıgne olmustum leke gelmedı ama ozaman tutmadı da zaten ama hormon oldugu ıcınde bu ılaclar ıgneler insan heveslenemıyorda
Test yapmadınız mı hicİnşallah canımnormalde yarın adet olmam lazım bu gün de sabahtan beri pıhtı şeklinde lekelenmem oldu üstüne görme mi yoksa adet mi olacam kestiremiyorum
Benimde persembe 2.30 dagecen carsamba sabah 10.30du canım tam 1hafta oldu
ben bunu ılk defa duyuyorum eğer ıkı yumurta varsa biri sagda dıgerı soldaysa ikiside döllenmisse ıkı taraflı da agrı olabılır ama bence herkesın vücudu farklı her hamılelık farklı kadınların bır hamılelıgı dıgerını tutmazken belırtılerı herkese genelleyemeyız bence umutsuz olma regl olana kadar umut varİki taraflı agrı olunca olmuyo diyolar benim sola gecti batma demek ki bu ayda tutmadı nasip ne diyelim umutlar diğer aya ama insallah seninki tutar canımda sağlıkla kucağına alırsın
yaa ozaman cts sabahmı yapsamBenimde persembe 2.30 daigneyi vurundugumuz gunude sayıyoruz diye biliyorum 8 günün oluyor ozaman
Sen yinede pazar gunu yap canımyaa ozaman cts sabahmı yapsamay bılemedım cıkarmıkı of hem merak edıyorum hem de negatıf cıkarsa üzülmekten korkuyorum
Bu akşam çatlatma iğnesi olucam acaba bu kürü yarın ve aşılamadan sonraki günler yapabilir miyim?Canım ben de bugün ilk defa yapıcam. 1 litre sütü kaynatıyosun içine 1 demet de maydonoz atıyosun biraz da öyle kaynatıyosun sonra kovaya döküyosun ve buharına oturuyosun canım 20 dakika kadar. Ama etrafını çarşaf ya da battaniyeyle sarıyomuşsun, ayaklarında çorap falan olmalıymış. Bu kür rahimde iltihap falan varsa akıtıyomuş ve kurutuyomuş, ayrıca tüplerde falan ufak sıkıntılar varsa iyi geliyomuş. Kullanıp hamile kalan baya var. Ben de yumurtlama başlamadan şimdi iki gün yapıcam bakalım
Me denir bak şimdi bilemedim, rabbim sağlıklı sıhatli nasip etsin inşallahSagol canım insallah benim iki kayıbım var kolay değilmiş bu işler onu anladım sadece
Sanmiyorum canım iyi arastır catlatma ignezi vuruncaksan yapma derim adet bitimi yumurtlamaya yakn yapılır diye biliyorumBu akşam çatlatma iğnesi olucam acaba bu kürü yarın ve aşılamadan sonraki günler yapabilir miyim?
Teşekkür ederim canımSanmiyorum canım iyi arastır catlatma ignezi vuruncaksan yapma derim adet bitimi yumurtlamaya yakn yapılır diye biliyorum
Rica ederim❤Teşekkür ederim canım
İğneden 13 gün sonra idrar testi yaptım ama negatif çıktı baya uzun süre bekledim silik pembe çizgi çıktıTest yapmadınız mı hic
Kizlar annem yapmış bunu zamanında babaannem demiş hatta sonra sıkıntı yaşamış doktora gitmiş tüplerini tıkamışsın demiş doktor ablam tedaviyle ben normal olmuşum bilginiz olsun bana sakın öyle şeyler deneme demistiBu akşam çatlatma iğnesi olucam acaba bu kürü yarın ve aşılamadan sonraki günler yapabilir miyim?
Insallah vardır canım guzel haberini bekliyorumİğneden 13 gün sonra idrar testi yaptım ama negatif çıktı baya uzun süre bekledim silik pembe çizgi çıktı
doğru diyorsun sebebsizde olmuyor ama keşke sebebsiz uğraşsaydık bişeylerle böyle insanın morali bozuluyo esimde bende cok yıprandık bu süreçte inanki canımHastane bence fark eder, beklene süresi eder. Benim arkadaşımın eşinin 0 hareketti ve il denemede tüp bebekle 2 leri oldu. Kısmet herşey inan. Sebepsiz de olmuyor insanların yıllarca
İnşallah canım hayırlısı ile Rabbim bütün isteyenlere versin kimsenin kucağını boş bırakmasınInsallah vardır canım guzel haberini bekliyorum
Ah canım benim bu süreçte inan hepimiz yıpranıyoruz, her birimizin dersi ayrı. Onlarda keşke sebebi olsa çözüm buluruz diyor. Testi tekrarlayın daha donanımlı bir yer en azından emin olursunuz. Rabbim hepimizin yüzüne gülsün inşallahdoğru diyorsun sebebsizde olmuyor ama keşke sebebsiz uğraşsaydık bişeylerle böyle insanın morali bozuluyo esimde bende cok yıprandık bu süreçte inanki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?