Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal canım çatlatma klomen ilkti daha ama kendi haline bırakıcam galiba klomen falan istemiyorum daha
ama pes etmek ıcın erken bız kasım’dan beri deniyoruz ve benım şuan 2.klomen catlatma ıgnem 6ay olmus daha bır dur bakalım eşinin degerlerıne baktırdınızmı onda sorun varmı??yoksa rahat kalırsın eger senı takıp eden bie doktor varsa haber ver regl oldum dıye bakalım ne dıyecek??belkı ılacsız bıkac ay denetır sizi benim doktorum arkadasıma oyle yaptı klomen ve catlatma ıgnesı verdı tutması doktor 3ay kendılıgıne bırakalım dedı ılıskı tarıhlerını verdı adet olma gunune gore 3.ayda tuttu gercekten sımdı 4aylık hamıle.Bana da verdı gecen ay tutmadı ama bana bu ay tekrar verdı doktoruna haber ver enıyısını o bilir üzülme vaktı vardır olur ınsallah

Yok pes etmiyorum tabiki ama zaten klomeni ben şansım artsın diye kullanmıştım yumurtam oluşuyor da çatlıyo da o yüzden kullanmak istemiyorum psikolojimi etkiliyorum yok yere inşallah bana da isteyen herkese de en hayırlı zamanda nasip olsun elimizden bişey gelmiyo dua edip Allah’a tevekkül etmekten başka

üzüldüm canim hayirlisi olsun
ya bısey soracam ben carsamba oldum ıgneyı sabah 10 da 12.gun bırı 21mmdo dıger 17mm yarın ıgneyı olalı 1hafta olacak ne şişliğim gectı ne kasık agrım bıde baktım yumurta akı gıbı hafıf akıntı pembemsı leke yeni yumurtluyor olabılırmıyım doktorun verdıgı gunlerde pazar bıtıyodu carsamba cuma ve pazar vardı acaba bugunu de degerlendırsekmıkı

12.gün biri 21mm dıgerı 17mmdi iğneyi 13.gün sabah 10da oldum yarın 1hafta olacak ıgne olalı buzamana kadar çatlaması lazımdı dımı

Sagol canımmm evet hap 850 mg sabah akşam tok karnına aldım sürekli kullanıyorum canım

İnsallah tutmuştur ya Cumartesi vuruldum arefe günü test günüm yani 14. Gün
Insallah canım bende beklemedeyim persembe gunu vurundum dr banada glifor estrofem klomen verdi oncesinde bir yumurta olustu 21mm bakalım ins olur bu ay

canim kusura bakma gec girdim. igneyi yaptiktan sonra catlayacaksa en gec 52 saat sonra catlar o da en gec ama. normalde 36. saat civari catliyor. ben 3 defa igne oldum sadece 1 tanesinde hissettim catladigini. sende bence persembe gece falan catlamistir o da olmadiysa bile en gec cuma catlamistir yumurta catladiktan sonra en fazla 24 saat yasayabiliyor genellikle 12-18 saat arasi döllenenebiliyor catladiktan sonra. yumurta catladiginda spermler orada hazir olmali cünkü spermlerinde kendimerini döllemeye hazirlamasi vakit aliyor. en iyisi yumurta catlamadan yaklasik 24 saat falan önce iliski olmasi. senin icin simdi artik gectir canim. sali catsamba persembe en fazla birde cuma birliktelik olmasi en iyisi bence

Herkese mrb testi igneden ne kadar sonra yaptınız
mrb ben biraz sabirsiz oldugum icin bu en sonkinde igneyi yaptigim günle birlikte hergün test yapmistim :)) ondan öncede bekleyemeyip cok erkenden yapip ara ara tekrarlamistim. sabredebilirsen 13. günden itibaren filan yapmaya basla canim 13.-14.-15. günler yap bence

canim sislik ignenin etkisindendir belki daha. agri da belki yerlesmeden olabilir akinti ve pembemsi kanda yerlesmeden olabilir. insallah bebektendir bu belirtiler

ama bukadar erken olmaz sanmıyorum rahıme yerlesmesı olmazkı 10gunu buluyomus
canim yumurta döllendikten sonra rahime dogru ilerliyor ve yaklasik 4-6 gün arasinda ulasiyor rahime sonrada kendine yerlesmek icin yer ariyor ve yerlesmeye basliyor bunlar kisiye göre degisebilir ama zamanlama tutuyor yumurta persembe gece catladiysa sen pazartesi yazmistin galiba o zaman 4. gün oluyor (yumurta catladiktan sonraki 4. gün ) yani yerlesmeye baslamis olabilir. yerlesmede birkacgün sürüyor tamamen yerlesip kapandiktan sonra yerlesme bitmis oluyor tam hatirlamiyorum ama okuduklarima göre bu yerlesmede 5-6 gün sürebiliyormus yani 4. gün yerlesmeye baslasa 6 gün de sürse 10. gün tamamlanmis oluyor. birde yerlesme ne kadar gec olursa tutunamama riski o kadar yüksek oluyormus erkenden yerlesmesi daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…