- 3 Mayıs 2019
- 482
- 377
- 18
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.821
Yani canım şuan hatırlamıyorum ama ben öyle okumuştum ve o ay uygulamıştım tutmuştubirliktelik olursa genelde aksam üzeri oluyor ve sadece bir defa oluyor malesef daha fazla olamiyor. spermler yumurtaya varip hazir olana kadar vakit gerekiyormus 6-7 saat o zamana kadar sabah oluyor yumurtada o zaman catlarsa iyi denk gelebilir
allah razi olsun canim cok tesekkür ederimAynn buhar dışarı çıkmasın diye etek de olur ama dikkat et buharı yakmasın iltihap vs varsa bu işe yarıyormuş birde spermin ilerleyişini kolaylaştırıyormuş
sagol canim bakalim vakti gelince aklima gelenleri uygulayacagim insallah banada vesile olur birinden biriYani canım şuan hatırlamıyorum ama ben öyle okumuştum ve o ay uygulamıştım tutmuştu
Kan mı verdin belki idrarda çıkmamıştırİğnenin 14. Günü ve yine negatif bir ayı daha çöpe attım
Keşke öyle olsa ama artık umut etmekten bile öyle yoruldum ki olsa idrar da da çıkardı ortada hiç bişey yokken neden olmuyo aklım almıyo benim yaKan mı verdin belki idrarda çıkmamıştır
İnşallah olur senin canım bu tedaviyle çok hamile kalan var ama bende tutmadıÇok umutladım klomen ve çatlama iğnesine inş olur yaaa
Kaçıncı deniyişin inş mucizen en yakın zamanda gerçekleşir hepimizin inşKeşke öyle olsa ama artık umut etmekten bile öyle yoruldum ki olsa idrar da da çıkardı ortada hiç bişey yokken neden olmuyo aklım almıyo benim ya
İnş canım benimde aslında pek umudum yok çünkü sadece 1 yumurtam vardı gelişen inş tutunmuşturİnşallah olur senin canım bu tedaviyle çok hamile kalan var ama bende tutmadı
fotograf eklemek icin normal mesaj yaziyormussun gibi yazacaksin mesaj yazdigin yerin cizginin hemen altinda sag tarafta dosya ekle yaziyor ona tiklayip telefonundan fotografi secip mesajibenimde bir defa ocak ayinda kimyasal olmustu klomenle
Klomenden sonra kimyasal olunca polip de vardi ondan tutunamadi diye aldirdim. 7 ay oldu reglim baya azaldi
Kaçıncı deniyişin inş mucizen en yakın zamanda gerçekleşir hepimizin inş
Bu 6. Aydı malesefİnş canım benimde aslında pek umudum yok çünkü sadece 1 yumurtam vardı gelişen inş tutunmuştur ☹
canim sonradanda cikabiliyor cizgi kuruyunca. birde kan ver istersen 2 gün sonra. daha erken olabilir.İğnenin 14. Günü ve yine negatif bir ayı daha çöpe attım
canim olacak oldumu 1 tane yumurta yeter. cok dua ediyorum ya insallah simdi bekleyenlerden güzel haberler gelsin allahimİnş canım benimde aslında pek umudum yok çünkü sadece 1 yumurtam vardı gelişen inş tutunmuştur ☹
pek umutlandirmak istemiyorum üzülmemen icin ama cok kiside hamileliklerinin 16-18. haftasina kadar bile gebelik testlerinde cikmayanlar var. en garantisi kan testi yasa biraz daha bekle adet olmazsan kontrole gidersin canim. üzüldüm cok. her defasinda sanki kendim yasiyormusum gibi oluyor allah sabir versin yardimcimiz olsunİğnenin 14. Günü ve yine negatif bir ayı daha çöpe attım
canim sonradanda cikabiliyor cizgi kuruyunca. birde kan ver istersen 2 gün sonra. daha erken olabilir.
Canım çok sağol desteğin için ama yok kuruyunca da bişey çıkmadı ben umutlanmak istemiyorum oldum gibi düşünüyorum şuan hatta bugün yarın gelir kırmızılar iğneyle çatladığı için daha da erken olucam büyük ihtimallepek umutlandirmak istemiyorum üzülmemen icin ama cok kiside hamileliklerinin 16-18. haftasina kadar bile gebelik testlerinde cikmayanlar var. en garantisi kan testi yasa biraz daha bekle adet olmazsan kontrole gidersin canim. üzüldüm cok. her defasinda sanki kendim yasiyormusum gibi oluyor allah sabir versin yardimcimiz olsun
Amin canım inş allah razı olsun çok umutlanıyorum bazen bazense karamsar düşünüyorum Pazar gününü iple çekiyorum hele ki düşük yaptıktan sonra o kadar çok istiyorum ki anne olmayı yarım kalmış gibiyimcanim olacak oldumu 1 tane yumurta yeter. cok dua ediyorum ya insallah simdi bekleyenlerden güzel haberler gelsin allahim
Canım çok sağol desteğin için ama yok kuruyunca da bişey çıkmadı ben umutlanmak istemiyorum oldum gibi düşünüyorum şuan hatta bugün yarın gelir kırmızılar iğneyle çatladığı için daha da erken olucam büyük ihtimalle
insallah allah tamamlar seni canimAmin canım inş allah razı olsun çok umutlanıyorum bazen bazense karamsar düşünüyorum Pazar gününü iple çekiyorum hele ki düşük yaptıktan sonra o kadar çok istiyorum ki anne olmayı yarım kalmış gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?