Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
birliktelik olursa genelde aksam üzeri oluyor ve sadece bir defa oluyor malesef daha fazla olamiyor. spermler yumurtaya varip hazir olana kadar vakit gerekiyormus 6-7 saat o zamana kadar sabah oluyor yumurtada o zaman catlarsa iyi denk gelebilir
Yani canım şuan hatırlamıyorum ama ben öyle okumuştum ve o ay uygulamıştım tutmuştu

İğnenin 14. Günü ve yine negatif bir ayı daha çöpe attım
pek umutlandirmak istemiyorum üzülmemen icin ama cok kiside hamileliklerinin 16-18. haftasina kadar bile gebelik testlerinde cikmayanlar var. en garantisi kan testi yasa biraz daha bekle adet olmazsan kontrole gidersin canim. üzüldüm cok. her defasinda sanki kendim yasiyormusum gibi oluyor allah sabir versin yardimcimiz olsun

canim sonradanda cikabiliyor cizgi kuruyunca. birde kan ver istersen 2 gün sonra. daha erken olabilir.
Canım çok sağol desteğin için ama yok kuruyunca da bişey çıkmadı ben umutlanmak istemiyorum oldum gibi düşünüyorum şuan hatta bugün yarın gelir kırmızılar iğneyle çatladığı için daha da erken olucam büyük ihtimalle

canim olacak oldumu 1 tane yumurta yeter. cok dua ediyorum ya insallah simdi bekleyenlerden güzel haberler gelsin allahim
Amin canım inş allah razı olsun çok umutlanıyorum bazen bazense karamsar düşünüyorum Pazar gününü iple çekiyorum hele ki düşük yaptıktan sonra o kadar çok istiyorum ki anne olmayı yarım kalmış gibiyim

tamam canim. ben igne oldugumda daha gec adet oluyordum 18. gün falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…