- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.781
amin canim insallah nasibimde varsa gelsin artik allahin izniyleİnşallah senin de en kısa zaman da bir çocuğun olur
masallah. zor kismini atlatmissin canim. insallah saglikla tamamlanir12 haftalıgım birazdan hastaneye gitcem inşallah durumu iyidir bebişimin
evet canim dogru diyorsun. herseyin hayirlisi olsun hakkimizdaBu konuda bende çok üzülüyorum öfkeleniyorumda kendi çocuklarını öldürüyorlar.ama herkes başka türlü sınanıyor Rabbim daha iyi bilir bizler böyle onlar da öyle sınanıyor biz olsun diye çabalıyoruz bu çok daha değerli bence ama süpriz bebekleri de öldürmemeleri gerekiyor büyük vebal.ileride çok başarılı biri olacaktır belki bilemeyiz ama işte herkeste bu bilinç yok maalesef
masallah canim hareketli olmasi güzel. erkekler daha erken ve daha hateketli oluyor galiba :) nasil bekleyeceksin simdi :)) ben olsam baska doktora gidip ögrenirdim o kadar bekledik birde bunun icin bekleyemezdim galibaKızlar daha yeni hastaneden geldim bebiş iyiydi çok hareketli dedi doktor ama cinsiyetini demedi biz beş aya kadar söylemiyoruz dedi
Planlı gebelikte şansı yaver gidenler adına da sevin,boşver, kendin için içini ferah ve temiz tut. aklını oyala. eşinle onu sevdiğin için karı koca ol. görev olarak düşünme . bolca dua et. tedavini aksatma. Emin ol ki hepimiz anne olacağız Allah'ın izniyle sadece ne zaman olacağımızı bilmiyoruz. Bunu düşün ve içini rahatlatbende soğan kürünü denemiştim bu ay 4 yumurtam gelişti 22-24 mm e kadar büyüdü ama sonucc gene husran umidim yokya hic bseyde deneyesm yok canım yoruldum ben bu süreçte blmiyorum pes etmiyorumm tedavime devam edicem ama kendmi tukenmiş hissediyorum planlı gebelik yasayanları gorunce snirlerim bozuluyo biz aylarca ugrasıyoruz olmuyor
Bir ay sonra gidince ögrencrm be de çok merak ediyorummasallah canim hareketli olmasi güzel. erkekler daha erken ve daha hateketli oluyor galiba :) nasil bekleyeceksin simdi :)) ben olsam baska doktora gidip ögrenirdim o kadar bekledik birde bunun icin bekleyemezdim galiba
tamam canim bizede haber verBir ay sonra gidince ögrencrm be de çok merak ediyorum
İnşalah canım yaparsın tutartamam canim bizede haber verinsallah o zaman bende insallah catlatma ignesini yaparim birdahaki ay 23 agustos civari
Canım şimdi benim bu yazdığım mesajı cevapla de sonra çıkan ekranda sol altta dosya ekle var ona basıp fotoğrafı ekleyebilirsinMerhaba, uzun zamandir forumu takip ediyorum ama ilk kez mesaj yaziyorum. Bu ay klomen kullandim doktor yumurta cok buyumus catlamaz kist olur 2 ayda da kist gider demisti. Yine de catlatma ignesi verdi. Ignenin 10 11 12.gun ovulasyon testlerinin fotografi var ama ekleyemiyorum. 10.gun silikti 11 12 gun 10 gunden daha koyu cikti. Yine de ilk cizgi kadar koyu degil. Sizce olumlu sonuclanir mi :)
Mesaj yazma kısmının sol altında dosya ekle var oraya basıp ekle fotolarıMerhaba, uzun zamandir forumu takip ediyorum ama ilk kez mesaj yaziyorum. Bu ay klomen kullandim doktor yumurta cok buyumus catlamaz kist olur 2 ayda da kist gider demisti. Yine de catlatma ignesi verdi. Ignenin 10 11 12.gun ovulasyon testlerinin fotografi var ama ekleyemiyorum. 10.gun silikti 11 12 gun 10 gunden daha koyu cikti. Yine de ilk cizgi kadar koyu degil. Sizce olumlu sonuclanir mi :)
Canım şimdi benim bu yazdığım mesajı cevapla de sonra çıkan ekranda sol altta dosya ekle var ona basıp fotoğrafı ekleyebilirsin
tam beni tarif etmişsin aklımı oyalıyamıyorum sureklı aynı konuya takıldı kaldı esimede yansıyo bu durum huzurumuz kalmıyo inanki canımm 2 gundur dusunmekten kötuyum kendime gelemedm hala dun adet olunca cok agladım bilmiyorumm sabrediyorm ama genede engel olamıyorum kendimePlanlı gebelikte şansı yaver gidenler adına da sevin,boşver, kendin için içini ferah ve temiz tut. aklını oyala. eşinle onu sevdiğin için karı koca ol. görev olarak düşünme . bolca dua et. tedavini aksatma. Emin ol ki hepimiz anne olacağız Allah'ın izniyle sadece ne zaman olacağımızı bilmiyoruz. Bunu düşün ve içini rahatlat
amin canim ben yine olmayacakmis gibi düsüneyimde olmazsa cok üzülmeyeyim olursada süpriz olsun :)İnşalah canım yaparsın tutar
merhaba, yumurta kac mm di büyük dedigi ? bendede cünkü 30 dan sonra kendiliginden catlamisti. baska forumlarda okumustum 36 ya kadar catlayabiliyormus.Merhaba, uzun zamandir forumu takip ediyorum ama ilk kez mesaj yaziyorum. Bu ay klomen kullandim doktor yumurta cok buyumus catlamaz kist olur 2 ayda da kist gider demisti. Yine de catlatma ignesi verdi. Ignenin 10 11 12.gun ovulasyon testlerinin fotografi var ama ekleyemiyorum. 10.gun silikti 11 12 gun 10 gunden daha koyu cikti. Yine de ilk cizgi kadar koyu degil. Sizce olumlu sonuclanir mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?