Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim daha cok var ya bende tedaviye baslamayi bekledemiyorum hemen olsun istiyorum. igneyi yapip birliktelik zamanini denk getirdikten sonra kisa kisa bir yerlere gezmeye tatillere gidecegiz insallah. olursa olur allah nasip ettiyse hicbirsey engel olamaz olmazsada daha vakti degilmis deyip üzülmemeye calismaliyim.

Bakarsın belki tatilde olur inşallah. Çoğunluk öyle oluyor ya kafa rahat oluyor tatilde biraz stresten uzaklaşıyor insan. Rabbim kalbinize (kalbimize) göre versin.

Adet oldum beklediğim gibi. Doğum kontrol hapı kullan bi ay dedi doktor, kullansammk sizce kızlar, çatlayan bi yumurtam folikül kist olmuştu o yüzden, ama rahim filmi de çektircem bilemedim

merhaba kızlar
bugun doktora gittim detaylı bir ultrasona girdim ve tahlillerimi gösterdim. adetin 8. günündeyim ve ne görelim çatlamamış bir yumurta iyi ki gitmişim. kendi kendine yok olacagını söyledi gerekirse yeni gelişecek yumurtama çatlatma ignesi ile çatlatılacakmış. ancak sanırım digeri 13mm di bugun. sizce büyür mü? diğer çatlamayan yumurta yok olur mu?her ay böylemiydim acaba? iyi ki 6 ay beklemeden 3. ayda gitmişim her işte bir hayır vardır. sogan kürü içsem mi?

Bu ay da olmazsa öyle söyliycem artık çok yoruldum çünkü

Adet oldum beklediğim gibi. Doğum kontrol hapı kullan bi ay dedi doktor, kullansammk sizce kızlar, çatlayan bi yumurtam folikül kist olmuştu o yüzden, ama rahim filmi de çektircem bilemedim
canim üzüldüm bende ayni durumdayim suan. dogum kontrol hapi kisti daha cabuk eritiyormus. zaten kist varken hamile kalamiyoruz hapi kullanip biran önce kisti bitirip sonraki ay tekrar deneyelim.

Benim iki tane kistim var kendisinden gitti 2 ayda doğum kontrol hapı insanın dengesini bozuyo bence hormonları da o yüzden önermedi doktor kendisi gitti geçen ay şükür
9 yil kadar önce benimde kist 4 ay da kendi kendiliginden gitmisti. bu defa 1 ay gecti aradan birkac cm azalmisti sadece. yine 4 ay bosa beklemek istemedim o yüzden dogum kontrol hapi kullanmaya basladim. cok zor hepimiz icin (

Benim iki tane kistim var kendisinden gitti 2 ayda doğum kontrol hapı insanın dengesini bozuyo bence hormonları da o yüzden önermedi doktor kendisi gitti geçen ay şükür
9 yil kadar önce benimde kist 4 ay da kendi kendiliginden gitmisti. bu defa 1 ay gecti aradan birkac cm azalmisti sadece. yine 4 ay bosa beklemek istemedim o yüzden dogum kontrol hapi kullanmaya basladim. cok zor hepimiz icin (

canim tam anlayayim adetin 8. günü gecen aydan kalan yumurtami catlamamis ? 8. gün 13 mm se yumurta daha büyüyebilir belki 2 güne filan tekrar kontrole git istersen baktirmak icin.

b
bir tanidik biri kist olmus biriylede yumurtalarin hamile kalmis. sürekli dr a kontrole gidiyordu kist ne durumda diye. kist cünkü düsük riski ve erken dogum riskini yükseltiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…