Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım cevapladığın için.
Bilmiyorum ten rengimden mi yoksa demir tüplerim boşalmıştı kanım düşük diye ferro sanol vermişti doktor bir kutu bitirdim ondan mı bilmiyorum

neden samimiyetine inanmiyorsun canim ? cok özel degilse. hamilelerin dualari daha cok kabul olurmus yeni dogum yapmis ne güzel dua ediyor

Bilmiyorum ten rengimden mi yoksa demir tüplerim boşalmıştı kanım düşük diye ferro sanol vermişti doktor bir kutu bitirdim ondan mı bilmiyorum
bendede cok eksiklikler var demir haplari kullaniyorum bende öyle birsey farketmedim ama yinede iste her insan farkli oluyor. birkac güne ögreniriz insallah belirtidir bu da sende

rica ederim canim elimden geleni yapmaya calisiyorum fazla tecrübem yok malesef cocugum yok daha. insallah olursa daha fazla yardimci olabilirim burada

Elti ya sonuçta yok şaka bir yana sinsi buluyorum biraz yinede kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma geliyor böyle düşünceler
olsun sen yinede düsünmemeye calis kötü seyler. o kötülük yapsada sen yinede iyi davran sonunda o da degisir :) ben öyle yapiyorum kötülük yapanlara bile iyi davranmaya calisiyorum en sonunda pes ediyorlar hersey cok daha güzel oluyor cok sükür aileyiz hepimiz sonucta

Ben yapamıyorum ne yalan söyleyim kötülük yapana iyilik yapamıyorum fıtratıma tersama uzak durup araya mesafe koyuyorum iyilikte kötülükte haketmiyor bana göre zarar veren insanlar.

Ben yapamıyorum ne yalan söyleyim kötülük yapana iyilik yapamıyorum fıtratıma tersama uzak durup araya mesafe koyuyorum iyilikte kötülükte haketmiyor bana göre zarar veren insanlar.
sende dogru diyorsun canim ama onuda ben yapamiyorum yapabilsem iyi olurda birsey diyene hemen inaniyorum ve yardim isteyene vicdanim el vermiyor görmemezlikten gelemiyorum :) hepimizin hakkinda hayirlisi olsun allahim bizi kötülüklerden korusun

Amin canım ama bazen görmemezlikten gelip yoklarmış gibi davranınca iyi oluyor tavsiye ederim.

Amin canım ama bazen görmemezlikten gelip yoklarmış gibi davranınca iyi oluyor tavsiye ederim.
bazen yapayim diyorumda üzülüyorum sonra yapamiyorumki üzülüyor sonra karsidakine öyle davraninca :) cok zor ya sonra bende üzülüyorum.. allahim kötülük düsünenleri uzaklastirsin kötülük yapmalarina izin vermesin cok sükür bir sekilde idare ediyoruz iste. daha olmadi öbür dünyada hakkimizi aliriz cok sükür

bazen bende cok heycanlaniyorum böyle haberler yaklastikca. bakamiyorum hemen bekliyorum sayfayi yavas yavas asagiya indiriyorum cok heycanli oluyor cok da güzel

bazen bende cok heycanlaniyorum böyle haberler yaklastikca. bakamiyorum hemen, bekliyorum sayfayi yavas yavas asagiya indiriyorum. cok heycanli oluyor ve cok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…