- 10 Mart 2016
- 156
- 77
- 98
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.641
Teşekkür ederim canım cevapladığın için.yok canim ben hamile degilim sadece bir defa kimyasal gecirdim. o zaman bende cok dikkat etmistim kendime cok hafiften degisiklikler vardi ama öyle damarli dalan degildi. insan cildine görede degisir beyaz tenliysen tenin inceysede daha cabuk belli eder kendini belki
[/QUO
neden samimiyetine inanmiyorsun canim ? cok özel degilse. hamilelerin dualari daha cok kabul olurmus yeni dogum yapmis ne güzel dua ediyorÖyle ama her alanda her daim mücadele var buda onlardan birisi eltim ikiz doğum yaptı bana dua ediyor inşallah abla seninde olur tez zamanda diyor art niyet aramak istemiyorum ama içimden samimiyetine inanmakta gelmiyor açıkçası
bendede cok eksiklikler var demir haplari kullaniyorum bende öyle birsey farketmedim ama yinede iste her insan farkli oluyor. birkac güne ögreniriz insallah belirtidir bu da sendeTeşekkür ederim canım cevapladığın için.
Bilmiyorum ten rengimden mi yoksa demir tüplerim boşalmıştı kanım düşük diye ferro sanol vermişti doktor bir kutu bitirdim ondan mı bilmiyorum
Elti ya sonuçtaneden samimiyetine inanmiyorsun canim ? cok özel degilse. hamilelerin dualari daha cok kabul olurmus yeni dogum yapmis ne güzel dua ediyor
rica ederim canimTeşekkür ederim canım cevapladığın için.
Bilmiyorum ten rengimden mi yoksa demir tüplerim boşalmıştı kanım düşük diye ferro sanol vermişti doktor bir kutu bitirdim ondan mı bilmiyorum
olsun sen yinede düsünmemeye calis kötü seyler. o kötülük yapsada sen yinede iyi davran sonunda o da degisir :) ben öyle yapiyorum kötülük yapanlara bile iyi davranmaya calisiyorum en sonunda pes ediyorlar hersey cok daha güzel oluyor cok sükürElti ya sonuçtayok şaka bir yana sinsi buluyorum biraz yinede kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma geliyor böyle düşünceler
Ben yapamıyorum ne yalan söyleyim kötülük yapana iyilik yapamıyorum fıtratıma tersolsun sen yinede düsünmemeye calis kötü seyler. o kötülük yapsada sen yinede iyi davran sonunda o da degisir :) ben öyle yapiyorum kötülük yapanlara bile iyi davranmaya calisiyorum en sonunda pes ediyorlar hersey cok daha güzel oluyor cok süküraileyiz hepimiz sonucta ❤
Ay inşallah canım yaöyle okudum canim arkadaslardan önxe igne etkisi tamamen gidiyor beyaz oluyor sonra tekrardan gözüküyor 2. cizgi. bendede öyle olmustu silindi sonra tekrar göründü ilk baslarda kuruduktan 2 saat 5 saat sonra cikiyordu 2. cizgi insallah sende koyulasir tekrar
İnşallah kuzumYa rabbim şimdi yoksa bile inşallah önümüzdeki ay nasip eder fazla bekletmeden tez zamanda inşallah hepimize canım üzülme
sende dogru diyorsun canim ama onuda ben yapamiyorum yapabilsem iyi olurda birsey diyene hemen inaniyorum ve yardim isteyene vicdanim el vermiyor görmemezlikten gelemiyorum :) hepimizin hakkinda hayirlisi olsun allahim bizi kötülüklerden korusunBen yapamıyorum ne yalan söyleyim kötülük yapana iyilik yapamıyorum fıtratıma tersama uzak durup araya mesafe koyuyorum iyilikte kötülükte haketmiyor bana göre zarar veren insanlar.
seninde fazla kalmadi canim son günler insallah güzel haberi duymayaAy inşallah canım ya
İnşallah canım inşallah rabbim o duyguyu hepinize ve bana yaşatsınseninde fazla kalmadi canim son günler insallah güzel haberi duymaya
Amin canım ama bazen görmemezlikten gelip yoklarmış gibi davranınca iyi oluyorsende dogru diyorsun canim ama onuda ben yapamiyorum yapabilsem iyi olurda birsey diyene hemen inaniyorum ve yardim isteyene vicdanim el vermiyor görmemezlikten gelemiyorum :) hepimizin hakkinda hayirlisi olsun allahim bizi kötülüklerden korusun
aminnnnnİnşallah canım inşallah rabbim o duyguyu hepinize ve bana yaşatsın
Neyse konumuz farklı bebişlerimiz ön planda şuan onların pek bir önemi yok şuanAmin canım ama bazen görmemezlikten gelip yoklarmış gibi davranınca iyi oluyortavsiye ederim.
bazen yapayim diyorumda üzülüyorum sonra yapamiyorumki üzülüyor sonra karsidakine öyle davraninca :) cok zor ya sonra bende üzülüyorum.. allahim kötülük düsünenleri uzaklastirsin kötülük yapmalarina izin vermesin cok sükür bir sekilde idare ediyoruz iste. daha olmadi öbür dünyada hakkimizi aliriz cok sükürAmin canım ama bazen görmemezlikten gelip yoklarmış gibi davranınca iyi oluyortavsiye ederim.
evet canim. ay suraya müjdeler pes pese gelse bekleyen arkadaslarimizdanda bizde mutlu olsakNeyse konumuz farklı bebişlerimiz ön planda şuan onların pek bir önemi yok şuan
İnşallah canım ya 22sini bekliyorum adet günüm olmazsam kan vericemevet canim. ay suraya müjdeler pes pese gelse bekleyen arkadaslarimizdanda bizde mutlu olsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?