- 29 Ekim 2012
- 22.756
- 57.966
- 36
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.501
çatlatma iğnesinin 12.gününde hafif kanama peçeteyle silince geliyor afedersiniz daha test yapmadan kırmızı kartı mı gördüm yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen adet olacaksın canım ama yerleşme kanaması olması ihtimalini de göz önünde bulundurmak gerekiyorçatlatma iğnesinin 12.gününde hafif kanama peçeteyle silince geliyor afedersiniz daha test yapmadan kırmızı kartı mı gördüm yani
Teşekkür ederim canımıniçi darısı tüm isteyenlere bekleyenlere nasip olur inşallahLaRisaCca allah analı babalı büyütsün canım Allah bağışlasın
Çok erken geldi normalde adetim 35 günde bir gelir ne oldu şu hormonlara karar versin artıkMuhtemelen adet olacaksın canım ama yerleşme kanaması olması ihtimalini de göz önünde bulundurmak gerekiyor
Amin canım ben 3.düşünüyorum hala olmayacaksa olmayacak diyorum eşime anlatamıyorum onu gazozla kandıracam artık yeterTeşekkür ederim canımıniçi darısı tüm isteyenlere bekleyenlere nasip olur inşallah
Döngünün uzun olduğunu hatırlıyorum ama çatlatma iğnesinde adet erken gelebiliyor yine de inşallah yerleşmedendirÇok erken geldi normalde adetim 35 günde bir gelir ne oldu şu hormonlara karar versin artık
Biliyorum hayatım Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Bence de bir gazoz nelere kadirdirAmin canım ben 3.düşünüyorum hala olmayacaksa olmayacak diyorum eşime anlatamıyorum onu gazozla kandıracam artık yeter
Canım sen çatlatma ile mi ikiz hamile kaldınDöngünün uzun olduğunu hatırlıyorum ama çatlatma iğnesinde adet erken gelebiliyor yine de inşallah yerleşmedendir
Biliyorum hayatım Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Bence de bir gazoz nelere kadirdir
İlk ikiz gebeliğim (2019) aşılama ile oldu canım ama çatlatma iğnesi de var sonuçta işin içinde şimdiki de tüp ile olduCanım sen çatlatma ile mi ikiz hamile kaldın
Geliyor gelmekte olançatlatma iğnesinin 12.gününde hafif kanama peçeteyle silince geliyor afedersiniz daha test yapmadan kırmızı kartı mı gördüm yani
Hee kuzum ya, ben de yazma biçiminden tanış gördümC Capanin Gururu Teyom ben asya sen nick mi degistirdin Teo ?
Gerçekten mi 3.canım,Amin canım ben 3.düşünüyorum hala olmayacaksa olmayacak diyorum eşime anlatamıyorum onu gazozla kandıracam artık yeter
Bende çok denk gelince tanıdık dedim baktım sen missin ,Hee kuzum ya, ben de yazma biçiminden tanış gördüm
Aynen bir kız bir oğlum var..eş kişisi olsun mu dedi ki olmadı daGerçekten mi 3.canım,
hayırlısı olsun hakkınızda canımAynen bir kız bir oğlum var..eş kişisi olsun mu dedi ki olmadı da
Evet canım birinden birine yaramadı şuana kadar denediğimiz diğer mamalar evolvia kutusu bugün bitti ve hiç kabız olmadık çok şükür. Sorun çözüldüEvolvia ben de aldım gece olunca başlamaya korkuyorum yarın gündüz başlamayı düşünüyorum canım sen kabızlık için mi başladın ?
Ah anne sütü daha çok alsalar emseler daha rahat olacaklar ama maalesef olmuyorum canım
Canımmm bugün bizim Yenidoğan çekimimiz vardı. Gece hazırlık halindeydim bebeler uyurken sen nasılsınBuralar cok sessiz kalmıs hu hu hanımlar nerelerdesiniz yoksa bir benim mi bebeler uyumuyor bu saatte
@nicecream @Nosking @Mi-Ok Yun LaRisaCca @lusin @zelvan @puravida
Oooo lusincan level atladın vallahi ama bak göreceksin bu şekilde 2-3 güne düzen oturtmuş olacaksınLaRisaCca şu saate kadar kocayı kaldırmadım 5 dk bi sıkıştım orda bir kalktı ama sanki iyi başarı ha :) nazar etmeyeyim de kendime :)
yaa nasıl gecti peki yorucu oldu mu. Benim hastanedeki cekim yorucu olunca 1 yaş icin foto cekimine karar verdim bebislerde hem büyümüs olurlar dedimEvet canım birinden birine yaramadı şuana kadar denediğimiz diğer mamalar evolvia kutusu bugün bitti ve hiç kabız olmadık çok şükür. Sorun çözüldü
Canımmm bugün bizim Yenidoğan çekimimiz vardı. Gece hazırlık halindeydim bebeler uyurken sen nasılsın
Oooo lusincan level atladın vallahi ama bak göreceksin bu şekilde 2-3 güne düzen oturtmuş olacaksın
Regoşum senin de geldi mi bebişler, nasılsınızyaa nasıl gecti peki yorucu oldu mu. Benim hastanedeki cekim yorucu olunca 1 yaş icin foto cekimine karar verdim bebislerde hem büyümüs olurlar dedim
Bende kızla ugrasıyorum ya gaz cıkartmakta zorlanıyor herseyi denedim