- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #79.221
G Ü N O
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmyrmmm bbgm ne demek balık kısmet demek derler ama bilemedmmmRüyada kırmızı fare gördüm. Üstü tüylü değil balık yüzeyi gibi ne demek acaba
Amin canım allah razı olsunTemmemm
Selam canım çok üzüldüm, hayırlısı böyleymiş inşallah bu ay hayırlı haberi alırsın
[/USER] kizlar napiyosunuz hic sesiniz solugunuz cikmiyor
Hoşgeldin canım hayırdır sınava mı gireceksinİngilizce çalışıyorum canım. Pek giremiyorum buralara. Girdiğimde de hemen çıkıyorum.
İnşallah ilerde girmeyi düşünüyorum.Hoşgeldin canım hayırdır sınava mı gireceksin
Belki kaçarım buralardanİnşallah ilerde girmeyi düşünüyorum.
Nereye kaçacaksınBelki kaçarım buralardan
Bilmem. Belki yurt dışına. Bu arada şuan görüyorum ikizler geliyormuş. Çok sevindim canım yaaNereye kaçacaksın
Çokk teşekkür ederim canım benim darısı sana olsun inşallah annemin komşusu da hemşire o da Almanca öğreniyor oraya gitmeye çalışıyormuşBilmem. Belki yurt dışına. Bu arada şuan görüyorum ikizler geliyormuş. Çok sevindim canım yaa
Naber cücüGünaydın minnaklar
Amiiiiindiyeyim inşallah. Birini bulamadık ama nasip tabi bu işler. Almanca da zor ama inşallah başarır.Çokk teşekkür ederim canım benim darısı sana olsun inşallah annemin komşusu da hemşire o da Almanca öğreniyor oraya gitmeye çalışıyormuş
Naber cücü
Yurt dışında ikame almak kolay değil ama inşallah sen başarırsın canım çek kurtar kendini bu hayattanAmiiiiindiyeyim inşallah. Birini bulamadık ama nasip tabi bu işler. Almanca da zor ama inşallah başarır.
Bugun biraz daha halsizlik var kuzumn
Sanaa bisi yazdim kuzu
Günaydın çiçeğimm napıyosunözledik. Hafta sonu sohbete bekliyorum muhakkakgünaydın kızlar yoğun bir hafta geçiyor haftasonu bol bol yazarım inşallah
Canım normal bunda zaman geçtikçe iyileşmiyorsun ağırlaşıyor gibi oluyorsun 2. Haftanın sonunda iyileşmeyi hissetmeye başlayacaksınız uzun soluklu bir süreç malesefBugun biraz daha halsizlik var kuzumn
Bakıyorum annemSanaa bisi yazdim kuzu
hamd olsun canım. Sabah eve gittim eşimle kahvaltı yaptık, akşama görümceme bebek görmeye gelen varmış yardım istedi diye börek yaptım, sporumu yaptım. Öğlen sonu yeğenlerimi görmeye gideceğim, şimdi ders çalışıyorumÇokk teşekkür ederim canım benim darısı sana olsun inşallah annemin komşusu da hemşire o da Almanca öğreniyor oraya gitmeye çalışıyormuş
Naber cücü