- Emoji Skoru
- 5.122
- Puanlar
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #6.961
Yarın sabah yapcam ya kuzum onu daCanım benim bilmiyorum ki. İşte o yüzden gebelik testi yap diyoruz. Negatif çıkarsa bu yumurtlama olabilir mi diye düşünebiliriz ama şuan gebelik mi hamilelik mi nedir bilemiyoruz. Normal şartlarda adet tarihi geçtikten sonra gitgide koyulaşan kırmızı olan ovü testi pozitif oluyor
tamam cnm saolasinFit mutlu anne zaten happy mom ile burada bizim imzalarımızın altında yazan bilgiler aynı buraya yansıyor. Bilgin olsun
hayrlı olsun tedavin cnm insAllah güzel sonuçlar alırsınYazılanları okudum da gerçekten uğurlu bi topik burasıumarım banada uğurlu gelir bende bu ay klomene başladım pazartesi kontrole gidicem. Bu ayda biz bekleyenlerin ay i olur inşallah
saol cnm Allah razı olsun darısı sizlere insAllahBu arada yeni hamişler tebrik ederim Allah sağlıklı bir gebelik ve kucağınıza almayı nasip etsinSiyah inci86 Fit mutlu anne
Başka varmıydı ☺☺☺
Ya stressiz de olmuyor yani ben beceremiyorum bir türlüdlkkydlntpl canım deneyin. Umutsuz olmayın. Stres hormonları yükselince gebelim hormonları sıfıra iniyor neredeyse o yüzden lütfen moral moral moralll
Cok sevindim canim saglicakla kucagina alirsin insallahCanlarım sonucum çıktı 509.8rüyada gibiyim inanamıyorum ya tebrikleriniz için teşekkür ederim ,size de Rabbim bol müjdeli günler nasıp etsin
Ooo oldu şimdi,tamam teşekkür ederim.huzun kovan kusu canım vücut adetin son günü yumurta atarmış, o yüzden ilişkiye girin diyorlar. Hatta biz bunu Fit mutlu anne ovü test takibi yaparken de gördük. Onda da attı. Sonra da yumurtlama zamanında bir daha yumurta attı. Hatta bazı kadınlarda regl öncesi bile yumurta atımı olabiliyor. O yüzden değerlendirmekte fayda var
haklısın cnm denemete fayda var kasıklarımda arada hassasıyet oluyor hayırlısı artık hafaya 21 kasımda tam dogum gunumde prof a randevu aldımdlkkydlntpl canım deneyin. Umutsuz olmayın. Stres hormonları yükselince gebelim hormonları sıfıra iniyor neredeyse o yüzden lütfen moral moral moralll
Maşallah canım tebrik ederimCanlarım sonucum çıktı 509.8rüyada gibiyim inanamıyorum ya tebrikleriniz için teşekkür ederim ,size de Rabbim bol müjdeli günler nasıp etsin
Benim kasık ağrım bugün yok inşallah dün akşam catlamıstır saatine denk gelmiştirhaklısın cnm denemete fayda var kasıklarımda arada hassasıyet oluyor hayırlısı artık hafaya 21 kasımda tam dogum gunumde prof a randevu aldım
Demek ki ara kanama falan olmayacak canım.Son kontrolde doktor çıkmıştı hemşireye talimat vermişti. O da adet olduğunda gel demişti. Bakalım ilaç bitince ne olacak
Hadi hayırlı olsun canım tebrik ederimCanlarım sonucum çıktı 509.8rüyada gibiyim inanamıyorum ya tebrikleriniz için teşekkür ederim ,size de Rabbim bol müjdeli günler nasıp etsin
yaa canım geçmiş olsunKizlar cok kotuyum sabah beri 4 kez kustum simdi annemin degerini daha iyi anliyorum
Canımmm maŞallahhh.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn...Canlarım sonucum çıktı 509.8rüyada gibiyim inanamıyorum ya tebrikleriniz için teşekkür ederim ,size de Rabbim bol müjdeli günler nasıp etsin
Masaallah subhanallah canim. Hadi hayirli olsunCanlarım sonucum çıktı 509.8rüyada gibiyim inanamıyorum ya tebrikleriniz için teşekkür ederim ,size de Rabbim bol müjdeli günler nasıp etsin
Oyle kuzum annem hep basimin tacidir ama simdi daha iyi anladimyaa canım geçmiş olsunAnnelerin hakkı ödenmez gerçekten. aynısını ben de dün söyledim..
huzun kovan kusu canım vücut adetin son günü yumurta atarmış, o yüzden ilişkiye girin diyorlar. Hatta biz bunu Fit mutlu anne ovü test takibi yaparken de gördük. Onda da attı. Sonra da yumurtlama zamanında bir daha yumurta attı. Hatta bazı kadınlarda regl öncesi bile yumurta atımı olabiliyor. O yüzden değerlendirmekte fayda var
Harika haberCanlarım sonucum çıktı 509.8rüyada gibiyim inanamıyorum ya tebrikleriniz için teşekkür ederim ,size de Rabbim bol müjdeli günler nasıp etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?