Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın sabah yapcam ya kuzum onu da

Kızlar hala regli olamadım. Geçen hafta dr a gittim ilaç verdi kullanmaya başlamadım ha geldi ha gelecek diye diye bekledim. Şimdi kullanmaya başlasam mı. Dr 7 gün sabah 1 akşam 2 kullanıcaksın dedi. Bilemedim progesteron ilacın adı aranızda kullanan var mı bitince kaç gün sonra regl olunuyor

Fit mutlu anne zaten happy mom ile burada bizim imzalarımızın altında yazan bilgiler aynı buraya yansıyor. Bilgin olsun
tamam cnm saolasin
Yazılanları okudum da gerçekten uğurlu bi topik burası umarım banada uğurlu gelir bende bu ay klomene başladım pazartesi kontrole gidicem. Bu ayda biz bekleyenlerin ay i olur inşallah
hayrlı olsun tedavin cnm insAllah güzel sonuçlar alırsın
Bu arada yeni hamişler tebrik ederim Allah sağlıklı bir gebelik ve kucağınıza almayı nasip etsin Siyah inci86 Fit mutlu anne
Başka varmıydı ☺☺☺
saol cnm Allah razı olsun darısı sizlere insAllah

Ooo oldu şimdi,tamam teşekkür ederim.

dlkkydlntpl canım deneyin. Umutsuz olmayın. Stres hormonları yükselince gebelim hormonları sıfıra iniyor neredeyse o yüzden lütfen moral moral moralll
haklısın cnm denemete fayda var kasıklarımda arada hassasıyet oluyor hayırlısı artık hafaya 21 kasımda tam dogum gunumde prof a randevu aldım

haklısın cnm denemete fayda var kasıklarımda arada hassasıyet oluyor hayırlısı artık hafaya 21 kasımda tam dogum gunumde prof a randevu aldım
Benim kasık ağrım bugün yok inşallah dün akşam catlamıstır saatine denk gelmiştir

Son kontrolde doktor çıkmıştı hemşireye talimat vermişti. O da adet olduğunda gel demişti. Bakalım ilaç bitince ne olacak
Demek ki ara kanama falan olmayacak canım.
Canlarım sonucum çıktı 509.8 rüyada gibiyim inanamıyorum ya tebrikleriniz için teşekkür ederim ,size de Rabbim bol müjdeli günler nasıp etsin
Hadi hayırlı olsun canım tebrik ederim

Canlarım sonucum çıktı 509.8 rüyada gibiyim inanamıyorum ya tebrikleriniz için teşekkür ederim ,size de Rabbim bol müjdeli günler nasıp etsin
Canımmm maŞallahhh.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn...

Masaallah subhanallah canim. Hadi hayirli olsun

Bende ek olarak bisey ekliyim arkadaslar, hamile olmak isterken vucut ovulasyon suresi haricinde pek cok kez saglikli yumurta gelistirip atabiliyormus bu nedenle ovu takip etmeyip haftada 2-3 duzenli iliskiye girerek ihtimalinizi arttirabilirsiniz

kızlar merabalar geçen hafta bugun adet olmuştum az az geliyordu malum geçen hafta bugun de faranjit oldum igneleri vurulurken az az günde 1 damla gelirdi hep ama dunden beri cogaldi 1 hafta oldu ama ilk gun mus gibi geliyor kanamam sizce normalmi kızlar LaRisaCca Dream1988 rengarenk44

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…