• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin canim kolay gelsin benim 5. Haftada bulantim erken degil kendimi sanki hamile gibi degilde hasta gibi hissediyorum
Vala bende şu an hamile gibi hissetmiyorum pek🤭 hala inanamıyorum snrm hayrlisyla yarın bı de kan verip yükselmeyi görürsem 🤲

Uğurlu topikteki uğurlu arkadaslarim 🥰 ,bu da bugün itibariyle yaptığım son test 😂 psikopata bağlamadan sonunda testlerim bitti,birazdan kan vermeye gidicem umarım değerim artmıştir ,sizi seviyorum 😍

Eklentiler

• IMG_20191113_091702.jpg
    IMG_20191113_091702.jpg
    163,7 KB · Görüntüleme: 40
Uğurlu topikteki uğurlu arkadaslarim 🥰 ,bu da bugün itibariyle yaptığım son test 😂 psikopata bağlamadan sonunda testlerim bitti,birazdan kan vermeye gidicem umarım değerim artmıştir ,sizi seviyorum 😍
😂 Burda koyuluk arttığına göre değerinde artmıştır canım hadi inşallah hayırlı haberle gel seni bekliyoruz 🙏🏻🤩

😂 Burda koyuluk arttığına göre değerinde artmıştır canım hadi inşallah hayırlı haberle gel seni bekliyoruz 🙏🏻🤩
Allah'ım sizden de bunları duymayı nasıp etsin ya sabah ezan okunurken dua ettim size de hep aklımdasiniz 😊

yaaaa 😍🤩
Rabbim gönlündekini hayırlı kılıp nasip etsin insAllah canım 🤲🤗
kızlar da yazmış çatlama belirtisi olabilir canım
çok geç yükseliyor canım benim t c kadar koyu değilken HCG de silik çıkmıştı
Rabbim öyle büyük ki mucizen gelir belki belli mi olur
canım katılıyorum sana ama insan bile bile yapıyor ben kaç ay adet öncesi ovu testiyle denedim hiç bı zmn koyu olmadı tabii ha ben o gün bana kk dan kimdi hatırlamıyorum damla sen mıydın gebelik testi yap demeseniz ihtimal bile vermiyordum bu sefer kesin yok koyu değil dedim yapınca inanamadm 😍🤷 sabırsızlık kötü şey 🤭

Yaaaaaaa fasulye tanesini yerim 🤭🤭 benim uygulamada haşhaş tanesi kadar yazıyor sen hangi uygulamayı kullanıyorsun

Happymom bide banu ciftciyi kullaniyorum cnmz♥️

ya MaşAllah koyulasmis insAllah artmıştır dgeerinde bende yarın vericem insAllah artmıştır bnmde
o zmn bekle cnm biraz daha
Happymom bide banu ciftciyi kullaniyorum cnmz♥
Happy mom u bende indirdim diğerine de bakayım 😃

Vala bende şu an hamile gibi hissetmiyorum pek🤭 hala inanamıyorum snrm hayrlisyla yarın bı de kan verip yükselmeyi görürsem 🤲

Kiz ben kalp atisini duydum hala hissetmiyorum😂 bence karnimiz buyuyup hareket edince fln anlicaz

Kiz sen hala test mi yapiyosun😂

Bende bitane yapip saklasamiydim ya inadimdan bu ay hic yapmadim😀

yaaaa 😍🤩
Rabbim gönlündekini hayırlı kılıp nasip etsin insAllah canım 🤲🤗
kızlar da yazmış çatlama belirtisi olabilir canım
çok geç yükseliyor canım benim t c kadar koyu değilken HCG de silik çıkmıştı
Rabbim öyle büyük ki mucizen gelir belki belli mi olur
canım katılıyorum sana ama insan bile bile yapıyor ben kaç ay adet öncesi ovu testiyle denedim hiç bı zmn koyu olmadı tabii ha ben o gün bana kk dan kimdi hatırlamıyorum damla sen mıydın gebelik testi yap demeseniz ihtimal bile vermiyordum bu sefer kesin yok koyu değil dedim yapınca inanamadm 😍🤷 sabırsızlık kötü şey 🤭

Yaaaaaaa fasulye tanesini yerim 🤭🤭 benim uygulamada haşhaş tanesi kadar yazıyor sen hangi uygulamayı kullanıyorsun
bakalım kuzum beklıcez artık gaz ve kasıklarda ozellıkle sagdaydı yumurta orda bır batma oldu

kızlar gunaydın nasılsınız benım gıbı umutsuz bekleyen var mı dun aksam dr un dedıgı saatte ılıskı oldu bugun de aksam olmalımı sızce ne yapmalıyım
Eşinin spremleri iyiyse deneyebilirsin canım

kızlar gunaydın nasılsınız benım gıbı umutsuz bekleyen var mı dun aksam dr un dedıgı saatte ılıskı oldu bugun de aksam olmalımı sızce ne yapmalıyım
yapabildiğinz kadar yapınnn derim ben

buay benım ıcın 26mm yumurtayla ımkansız dedıgım bır ay cnm ama allah ol derse olur
Hayırlısı cnm benimde 17 mm de yapılmıştı iğne tutmamisti olmaycak oldu ki kaç mm olduğu önemli değil olacak oldu mu da büyüklüğü önemli değil bence

Back