• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende öyle dusunuyorum sonuçta 3 tane antibiyotik karistirildi ondan akis hızı bozuldu sanki degilmi kuzum
Farkettiysen o ilaclari ictigin veya vuruldugun zaman burun akintin bile yavasliyor. O yuzden uzamis olabilir. 10 gunu gecerse bi doktora gorunursun

Farkettiysen o ilaclari ictigin veya vuruldugun zaman burun akintin bile yavasliyor. O yuzden uzamis olabilir. 10 gunu gecerse bi doktora gorunursun
evet kuzum aynen oyle bakalim bugün 7. gün

evet kuzum aynen oyle bakalim bugün 7. gün
Canım burun akıntısj varken verilen antibiyotik zaten burun akıntısı gitsin iyileş diye veriliyor. Bu durumun adet ile ne ilgisi var? Defalarca gripken adet oldum antibiyotik de kullanıyordum öyle birşey olmadı. Sen, gebelik beklerken ve umutlanmışken 2-3 defa üst üste hüsran yaşayıp üzerine annenin haberini alınca çok üzülüp stres yaşadın. Stres vücutta her türlü değişikliği yapar. Yumurta çatlamaz adetle atılamaz kist olur adet geciki vs.. vs.. ama adetin akışında değişiklik yapmaz

haklisn..9 aydir neredeyse butun belirtileri yasadim ama adet oldm her defasinda.insalah bu sefer hamile kalirim..ve burda bekleyen herkes 🙏🙏
Canım benimde adet geceli 3 gün oldu bugün ilk idrarla test yaptım silik çıktı öğleden sonra başka br testle yaptım çıkmadı kan vermeye gittim ama labaratuvar kapaEki Görüntüle 2554119 vlıymış sağlık ocaginda
eger hemen ciktiysa 2. cizgi bnce hamilesin canm ☺

Kizlar cok kotuyum sabah beri 4 kez kustum simdi annemin degerini daha iyi anliyorum
yaa geçmiş olsun canım düzelir insAllah bı an önce
Canlarım sonucum çıktı 509.8 😁 rüyada gibiyim inanamıyorum ya 😍 tebrikleriniz için teşekkür ederim ,size de Rabbim bol müjdeli günler nasıp etsin 🤲😊
yaaaaa 😍😍😍 MaşAllah yarın bende güzel haberler veririm insAllah gözün aydın canım
Erken gebelik testi negatif kızlar yumurtlama oluyo demek
hayırlısı olsn canım
Canım benimde adet geceli 3 gün oldu bugün ilk idrarla test yaptım silik çıktı öğleden sonra başka br testle yaptım çıkmadı kan vermeye gittim ama labaratuvar kapaEki Görüntüle 2554119 vlıymış sağlık ocaginda
Çok güzel gözüküyor canım var bariz insAllah yarın da çıkar

Gunaydin kizlar , dun hic yazamadim 5 bucuga kadar isteydim ama sanki 3 gundur isteydim zaman gecmedi midem bulaniyo kusuyorum uykum geldi uyukluyorum , bi de guvenlik gorevlisiyim yAni oyle bi kosede kestirme sansim yok , neyse nihayet eve gittim esim tarhana corbasi getirmis onu bile icemedim sonra oda zorla kendini dedi agladim beni anlamiyosun diye saat 6 da bi uyudum ertesi sabah 7 de kalkdim , bu arada mide bulanti ilaci hic ise yaramiyo artik sadece uykumu getiriyo artik icmiycem su bile icemiyorum kizlar bebege bise olcak diye korkuyorum ama inaninki elimde degil 😕😕

Gunaydin kizlar , dun hic yazamadim 5 bucuga kadar isteydim ama sanki 3 gundur isteydim zaman gecmedi midem bulaniyo kusuyorum uykum geldi uyukluyorum , bi de guvenlik gorevlisiyim yAni oyle bi kosede kestirme sansim yok , neyse nihayet eve gittim esim tarhana corbasi getirmis onu bile icemedim sonra oda zorla kendini dedi agladim beni anlamiyosun diye saat 6 da bi uyudum ertesi sabah 7 de kalkdim , bu arada mide bulanti ilaci hic ise yaramiyo artik sadece uykumu getiriyo artik icmiycem su bile icemiyorum kizlar bebege bise olcak diye korkuyorum ama inaninki elimde degil 😕😕
Canım benim geçmişler olsun. İşte bu hamilelik herkeste farklı etki yaratıyo. Rabbim yardımcın olsun. En azından sağlıklı olduğunu biliyosun. Birkaç aya geçecek öyle düşünmeye çalış :dua:

merhaba kizlar..ben 2 aydr ovitrelle catlatma ignesi kullaniyorm.ilk ay 1 yumurtam oldu adet oldm . bu ikinci ayim 2 yumurtam olustu. 1 hafta oldu igne olali.zamn gecmiyor .igne olup hamile kalan arkadaslari tebrik ediyorm💐🌸 belirti yasadinz mi acaba bu surecte 🤔
canım ben de femera+ovitrelle ile hamile kaldım. iğneden 18 gün sonra kanda tahlilde çıktı. Öğrenene kdr yaşadıklarım; karnımda aşırı bi gaz ve şişkinlik vardı. Onu hatırlıyorum çok net şekilde. Ve tabiki herkeste olduğu gibi adet olcakmışım gibi sürekli ağrı.. İnş bu ay senin de tutmuşturrr :dua:

Canım benim geçmişler olsun. İşte bu hamilelik herkeste farklı etki yaratıyo. Rabbim yardımcın olsun. En azından sağlıklı olduğunu biliyosun. Birkaç aya geçecek öyle düşünmeye çalış :dua:
Normalde de bulantiya cok meyilli bi insanim bi de migrenin de var migren hastalari hamileliklerinde cok bulanirmis insallah sagliklidir canim henuz bebegi goremedim pazartesi kontorolumuz var insallah gorurum o minik kalbini de duyarim dunyalar benim olur Rabbim 5 yil sonra bi mucize gibi gonderdi bunu bana insallah sonu da guZel olcak 🌸🌸🌸

Normalde de bulantiya cok meyilli bi insanim bi de migrenin de var migren hastalari hamileliklerinde cok bulanirmis insallah sagliklidir canim henuz bebegi goremedim pazartesi kontorolumuz var insallah gorurum o minik kalbini de duyarim dunyalar benim olur Rabbim 5 yil sonra bi mucize gibi gonderdi bunu bana insallah sonu da guZel olcak 🌸🌸🌸
heh şöyle hep umut dolu ol. Kucağımıza alınca tüm sıkıntıları unuttursun Rabbim bizlere inşallah

heh şöyle hep umut dolu ol. Kucağımıza alınca tüm sıkıntıları unuttursun Rabbim bizlere inşallah
Ah canim ben hep umutluyum da doktorum sagolsun hep negatif konusuyo hic umut vermiyo bana lekelenme seklinde kanamam vardi o zaman bile yerlesme kanamasiymis hep olumsuz konustu cok sukur atlattik 💜 Tip da yaniliyo ben Allaha teslim ettim kendimi

Back