Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı bas dönmesi migren tuttu bugün şimdi uyandım bunu bile acaba mı gebe miyime bağlayan bi çare ben :)

Hamileligin ilk gunlerinde hala ara ara bas agrisi oluyo progesteron hormonu sanirim buna sebep oluyomus ama o kdr siddetliyse gercekten migren olabilir. Bas donmesi hic yasamadim ben ins hamilesindir

Hamileligin ilk gunlerinde hala ara ara bas agrisi oluyo progesteron hormonu sanirim buna sebep oluyomus ama o kdr siddetliyse gercekten migren olabilir. Bas donmesi hic yasamadim ben ins hamilesindir
Gün içinde ara ara oldu iş yerinde aşırı kustum migren canım galiba rabbim büyük. Midem eksi yo şuanda

Gün içinde ara ara oldu iş yerinde aşırı kustum migren canım galiba rabbim büyük. Midem eksi yo şuanda

Test yaptin mi? Ben bu ay reglm gelmeden bi kere kusmustum cok kotuydum htta mide bulantisi ilaci icmistim. Ama benim regl oncesi midem kotu olur genelde hatta arastirmistim niye hep boyle hastanelik oluyorum diye. O zaman ogrendim ki regl oncesi hormon degisimi de bulanti cok yapiyormus. Ben yine hamile degilimdir diyerek ilaci ictim ve hamileymisim. Yani ihtimal mi evet ama olmayadabilir hani cok kaptirma kendini ama benim gibi olmazda deme

Kız cumartesi ye kadar bekleyip adet gelmezse erken gebelik testi yapayım.

İnsan PCO olunca artık her belirti kist tir diyo

Pcoda kist folikul kisti mi oluyo? Yani yumurtalik
Kisti mi? Eger oyleyse benim bir ay stresten yumurtam catlamamis kist olmus demisti doktor bi belirtisi yoktu anlamamistim ama adetim gecikmisti o yuzden gitmistim. Doktor gaz ve agri yapabilir demisti. Sonra kendiliginden kuculup yok oldu 30mm lere cikmisti.
Pco icin diyet yap cok yayginmis ve diyorlar ki sadece yumurtlama icin deil vucudunuzun sagligi icin beslenme duzeninizi degistirerek bu durumu yenin. Yenebileceginiz birsey. Pco diyetleri var, egzersiz oneriliyor. Kurlerlede desteklersen fazla kilon varsa biraz verebilirsin. arti saglar diye dusunuyorum

Ay misafir vardı evde yeni gittiler. Eltimgil 2 aylık bebekle geldiler ve Eğer 1 bebek bunları yapıyorsa 2 bebek neler yapar bilemiyorum Allah sabır versin bana

Ahahaha Allah kolaylik versin kesin kadinin gozunun icine bakmissindir artik kalk git evine die

Bu arada 24 dakikadir 8. Haftamin icindeyim ve bu kk beni hala duzeltmedi hakkimi yiyor gunumden caliyor

Ahahaha Allah kolaylik versin kesin kadinin gozunun icine bakmissindir artik kalk git evine die

Bu arada 24 dakikadir 8. Haftamin icindeyim ve bu kk beni hala duzeltmedi hakkimi yiyor gunumden caliyor
Kalkın gidin dicektim diyemedim ayaklarımı uzattım koltuğa kusura bakmayın belim ağırdı diye ben de ona bakıyodum benimki de yeni güne geçmedi ama happy mom da geçti. Canım 2 aylık oldun şaka bir yana tebrik ederim dilerim sağlıkla 9. Ayını da karşılarız kuşum. Biz bugün artık meme aranmaya başlama refleksini kazandık damla teyzemiz artık çocuklar da anaları gibi obur olmaya hazır

Kizim zaman asiri hizli gecmiyor mu? Valla bir bakicaz kk da hamile kalmayan kalmamis sira sira doguruyoruz happy mom ve banu ciftcide benimde guncelledi bende hergun okuyorm onlari sana cekerse cocuklar cabuk buyur ztn
BEnde diyorum benden iri bisey cikmaz bari kiz olsun minyon citi piti fln der kurtaririz

bu gidişle sanırım bana benzeyecekler anaları kılıklı olacaklar. Sana kız yakışır zaten süsler toka takarsın ne güzel :)) bana da 2 tane dragon.. yuvarlanır dururum

Aşırı zayıfım 1.70 boy 44 kilom idi kilo alamıyom zorla ilk kez 50 yi gördüm 51 şuan

bu gidişle sanırım bana benzeyecekler anaları kılıklı olacaklar. Sana kız yakışır zaten süsler toka takarsın ne güzel :)) bana da 2 tane dragon.. yuvarlanır dururum

Aahahah ay o gunleri gorelim insallah

Aşırı zayıfım 1.70 boy 44 kilom idi kilo alamıyom zorla ilk kez 50 yi gördüm 51 şuan

Asiri zayiflikta pco yapiyor kilo alinca hormon duzelebilir..

Beende pco yoktu ama bende 40 kiloyum adet dongum uzuyordu bazi aylar 32-34-38 gerci streslede biraz bozdum. Bu arada vucudunda eksik vitamin varsa tamamla bu arada. Ben hamile kaldigim ay ne vitaminler ictm normalde 30 yillik hayatimda vitamin icmisligim yoktur . Pcoya inotisol iceren vitaminler Iyi geliyor. Inofolicte inotisol arti folik asit var. promotil womenda inotisol+folik ast ve ihtiyacin olan epeyce vit var. arkdsm pcoydu
Ama duzenli adet goruyodu sadece cok cabuk oluyodu oda 21 gun - 24 gun. Inofolic kullan demistim ona burdan okuyup 1 ay ictikten sonra kaldi. Toplamda 4. Ayiydi
Korunmasiz. Birde ikiz cikti o kismi epey suprizli

Prowomen ve folidays kullanıyorum

Maşallah bu arada arkasınızda hayırla kucağına alsın inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…