Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum hic giremiyorum ne gunduz ne gece uyku kalmadi mide bulantisindan telefon bile midemi bulandiriyor napacagm bilmiyorum sen nasil oldun

Kuzu vermedi mi doktor ilac ben bgn ilk defa ilac icmeden fena degilim sanirim ins artmaz

En büyük eğlencesi biziz bu kocaların

Ay kafamız bir ayık olmadı yeminle. Hayatım bi telaş içinde geçiyor. Umarım sen daha sakin bir annelik deneyimi yaşarsın çünkü bizde ekşın çok
Kesinlikle bu bebek meselesinin en eglenceli kisimlarini onlar yasiyorlar

Kuzu vermedi mi doktor ilac ben bgn ilk defa ilac icmeden fena degilim sanirim ins artmaz
Fayda etmiyor ki ☹ bi gun yedigim birsey iyi geliyor bir gun mafediyor. Insallah seninde gecer

Hislerime tercuman oldun resmen. Bu lh la hamilelik bakma adetini kim çıkardı kim akillarina soktu bu guzelliklerin bilmiyorum.

Fayda etmiyor ki ☹ bi gun yedigim birsey iyi geliyor bir gun mafediyor. Insallah seninde gecer

Prilam cok iyi geldi bana dene istersen gebelik kategorisi A birde bulanti bilekliklerini hic cikartmiyorum gece gunduz iki bilegimde takili. Yorulma cok, tatli ztn agzima suremiyorum full tuzlu hatta bol tuZlu daha iyi geliyo suan.

kucuk kramplar oluyor ıns ıse yarar en azından kıst olmaz kac gun sonra ıgne etkısıı gecıyor test yapılır pekı ben ılıskı ıcın beklıyorum 26 saat oldu vurduralı
canım senin daha önceden kist olmuş muydu? Erimesi ne kadar sürmüştü?

İyi ya benim de atılır da bu ay 2. aşılamaya başlarız inşallah. Gerçi zaman öyle hızlı geçiyor ki. Sonu hayrolsun da bakalım ne olacak.
Atılır canım bende 2 defa oldu doktor doğum kontrol hapı verdi ama kullanmak istemedim risk almış oldum ama adetle atıldı inşallah seninde atılır aşılamaya başlarsınız canım

Prilam cok iyi geldi bana dene istersen gebelik kategorisi A birde bulanti bilekliklerini hic cikartmiyorum gece gunduz iki bilegimde takili. Yorulma cok, tatli ztn agzima suremiyorum full tuzlu hatta bol tuZlu daha iyi geliyo suan.
CAnim bende tuzlu yiyorum surekli ama canim tatli istiyo normalde hic sevmem ama simdi aklim da hep kekler sutlaclar puding ler , butun vucut duzenim degismis durumda melegim yeterki saglikli olsun da bunlar gecici seyler

bulantı bilekliği nasıl canım? nerden aldın?

Kuzum hic giremiyorum ne gunduz ne gece uyku kalmadi mide bulantisindan telefon bile midemi bulandiriyor napacagm bilmiyorum sen nasil oldun
İyiye gidiyoruz inşallah @Uraniaaflora teyze İnş sen de daha iyi hissedersin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…