- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #6.841
Ayyy canım ya yedim valla arı sütü bal polen karışımı yedim otlar içtim hayıt suyu içtim maydanoz süt buhari yaptım belime yaki yapıştırdım ne duyduysam yaptımIncir yemek bence bal yemek bunlari kur olarak da besin olarak da yapsan ise yariyo denendi ve test edildi
aman zaten umudum yokta en azından kıst olmasın derdım o bıde bana soruyo ıgne verımmı yoksa bekleyelımmı evet bekleyelım 50cm olsunKesinlikle doktor değiştirmelisin zaten bizim anlayışlı açıklayan doktorlara ihtiyacımız var bu durumlarda ama senin ki zaten yumurtanın buyucegini tahmin edememiş. Adet olursan yeni bir tedaviye başlarsın en azından kötü düşünme belki doktor değiştirmen de bir hayır vardır ☺
bıde hamıle kalırım ımkansız derken cok gulerımAyy dur bak sana ne anlatıcam . Yine kocam bi gün 4 yumurtam olunca evde de organik beslenmeye çalışıyordum, bana dediki aşkım bu ay olacak merak etme gezen tavuğun yumurtası sağlıklı olurayy bi de oldu ay hakikaten bana bak senin dr olabilir haa olur mu olur yani Allah büyük
Aynı ben bari kist olmasın cıyız:)aman zaten umudum yokta en azından kıst olmasın derdım o bıde bana soruyo ıgne verımmı yoksa bekleyelımmı evet bekleyelım 50cm olsun
Offf ne umursamaz doktor yaaman zaten umudum yokta en azından kıst olmasın derdım o bıde bana soruyo ıgne verımmı yoksa bekleyelımmı evet bekleyelım 50cm olsun
BENde pkoyum canim belli bi adet gunum yok bi tedavi gordun mu yya da bi kur uyguladin mi bi de ilk idrarin miydi bu yumurtlama testi mi galibaPCO yum ama hep hüsran gününde yaptıklarım
O kadar zahmetle tedavi gorursun bi umut der beklersin ... doktor " evet sol over de 7 mm kist var bi adet sokturucu verelim adetle atilir ""Aynı ben bari kist olmasın cıyız:)
duzgun takıp eden dr lazım dr uc ayda benı tanıyamadı ya cumartesı verseydı ıgneyı sımdı umudum olurdu beklerdımOfff ne umursamaz doktor yadoktor çok önemli canım ben dün doktorun odasına girdim gülerek karşıladı hamile kalsan en çok ben sevincem dedi kendimi özel hastanede gibi hissediyorum
senın kac mmdı cnm vuruldunmu ıgneAynı ben bari kist olmasın cıyız:)
Yok ovulasyon testi 1 buçuk saat sıvı almadım 12 de yaptımBENde pkoyum canim belli bi adet gunum yok bi tedavi gordun mu yya da bi kur uyguladin mi bi de ilk idrarin miydi bu yumurtlama testi mi galiba
İğne tedavisi olcaktım kist olunca başlamadı erişim dedi doktorYok ovulasyon testi 1 buçuk saat sıvı almadım 12 de yaptım
Yok cnm kist vardı yapmadı erteledisenın kac mmdı cnm vuruldunmu ıgne
6 cm kist ti ben kese sanıp salak gibi sevinmiştimO kadar zahmetle tedavi gorursun bi umut der beklersin ... doktor " evet sol over de 7 mm kist var bi adet sokturucu verelim adetle atilir ""
Kıyamam sana minnoşşŞifa olsun yediklerin
Onu bende yasadim canim kisti bebek sanmistim , insallah en yakin zamanda bebegini de gorursun6 cm kist ti ben kese sanıp salak gibi sevinmiştim
Ahahaha dalga gecmeeebazen diyorum valla yapmadiklarimi anlatsam daha kisa daha kolay olur diye ne bulsam aldim ne bulsam aldim iyi dayanmis kocam yedirip icirdiklerime. Ahtapot gibi her koldan saldirinca Allah acidi halime
[/QUOTE ay canım bende öle ya duyduğumu uyguluyorum hem kendime hem eşimebakalım benim sonum da sana benzesin
Amin canım inşOnu bende yasadim canim kisti bebek sanmistim , insallah en yakin zamanda bebegini de gorursun
Kuzum hic giremiyorum ne gunduz ne gece uyku kalmadi mide bulantisindan telefon bile midemi bulandiriyor napacagm bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?