Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım sen kendi döngüne bakma. iğneden sonra 14.gün bi kan testi yap derim ben. doktor buyumez demiş ama büyümüş :) ne güzel. boş geçmemen de güzel olmş. 4güncük daha sabret eğer regl olmazsan mtlaka bi kan tahlili yaptır.. İnş bebişin seninledir

Ah bu 4gun ne zaman geçer bilmiyorum.sanki o dört gün içinde hasta olacağım gibi oluyorum

Kızlar suan hastaneye gidiyorum, inşallah sevinçle dönüş yaparım bu da gitmeden yaptığım idrar testi
Canım sonuç çıktı mı merak içindeyim
Canım ya benim böyle çok garip bı karın ağrım var ayakta uzun süre durasim gelmiyor adet ağrısı gibi biraz daha farklı gibi kızımda nasıldı hatrlamiorm bugün kahvaltıda da bişey cnm istemiyor
Beslenmene dikkat et canım ihmal etme
Günaydın kizlar şimdi çatlatma iğnesi vuruldum geri sayım başladı ☺ dualarınıza ihtiyacım var
Canım dualarımız seninle inş 2 hafta sonra müjdeyle döneceksin
HSG Çektirdiniz mi ? Doktorunuz İstanbuldamı ? Bu ay içinde hızlıca bu işlemleri yaptırıcam. Ama umarım gerek kalmaz bu ay adet olmam gebe olmuşumdur
Evet canım çektirdim çünkü benim rahmimin şekli biraz farklı bir de 1 yıl olmayınca tıkanıklık mı var diye bakıldı. Yokmuş çok şükür. Ben hataydayım canım ama önceden doktorum özel palmiye hastanesinde süleyman yeniocak idi. İstanbul kızılay kartal a geçti. Ben sana onu şiddetle tavsiye ederim. Hala onunla kurduğumuz dialoğu kimsede bulamadık.

Kizlaaaaarrrrrr 192 çıktıiiiiiiiii sizce nasıl?? Ölücem heyecandan , doktoruma ulaşmaya çalışıyorum
yaaaaaa tebrik ederim cnm sağlıkla artsın insAllah
Saol cnm insAllah dikkat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…