Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fit mutlu anne ayy hadii doğruluğunu teyit et bakalımm
Canım ya benim böyle çok garip bı karın ağrım var ayakta uzun süre durasim gelmiyor adet ağrısı gibi biraz daha farklı gibi kızımda nasıldı hatrlamiorm bugün kahvaltıda da bişey cnm istemiyor

HSG Çektirdiniz mi ? Doktorunuz İstanbuldamı ? Bu ay içinde hızlıca bu işlemleri yaptırıcam. Ama umarım gerek kalmaz bu ay adet olmam gebe olmuşumdur

Canım çok şükür kromozom bozukluğu yokmuş Rabbim sağlık versin, gelişimini takip edeceğiz artık umutla bekliyoruz . Allah büyük Kun fe yekun
Ohh cok sevindim. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaallah

[

su gibi akıntı ve gaz sancısı ben yaşadım. henüz öğrenmemiştim gebeliğimi
Teşekkür ederim canım sanki devamlı adet olacakmisim gibi akıntı ve karın ağrısı var her lavaboya gittigimde bu kez hastalandım diye giriyorum.Ama bakıyorum akıntı hayırlısı olsun ne diyem . psikolojim yine alt üst oldu.

eğer tedavi oluyosan, doktoruna ne zaman tahlil yapman gerektiğini sorabilirsin. çünkü çatlatma iğnesi olduysan eğer iğneden 14 gün sonra kanda çıkıyor. daha önce burda çok konuşuldu. gebelik testleri yanıltabiliyor. Senin tedavi mi? tedavi ise ne zaman çatlatma iğnesi oldn?

Canım benim durum bu ay karışık oldu ben klomeni adetimin 10gunu başladım doktor tıbben mümkün değil büyümesi dedi ama bu ay boş geçmesin dedi ondan sonra üç defa gittim buyudumu buyumedimk diye en son cumartesi günü gittim 20ml olmuş iğne yaptı iğne yapalı iğneyle beraber 10gun oldu adet takvimine göre 4gun gecikti adetim geçen ay 12sine adet olmustum.bu ayda takvimim 7sini gösteriyordu.bilmiyorum hersyin hayırlısı.insaallah yaxim anlaşılır olmustur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…