Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok araştırma canım benim. Rabbim hayırlısını verecek bundan şüphen olmasın

İyi haftalar kızlaaarrr musmutlu haberler alacağımız işimizin gücümüzün rast gittiği bir hafta olsun. Haber bekleyenler güzel haber alsın, derdi olan şifa bulsun, Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Amin bebegim insaallah. Sen nasilsin?. Tahlil sonucu 2 gune cikar demistin sanki gecenlerde var mi bi gelisme. Haber aldin mi?

Çatlatma iğnesi + aşılama nedir ? tüp bebek mi oluyor ? forumda bazı sayfalarda çatlatma iğnesi olanları okumuştm ama aşılamadan bahsetmiyorlardı ?
Selam hoşgeldin çatlatma iğnesi sadece tüp bebekte kullanılmıyor. Yumurta gelişimi normal fakat çatlamayı takip edemiyorsak da çatlatma iğnesi yapılabilir, yumurta geliştirici kullanırken de yapılır, çatlama normal seyrindeyse çatlatma iğnesi yapılmadan sadece yumurta geliştirici de kullanılabilir ya da aşılama denilen yumurta geliştirici+çatlatma iğnesi+spermlerin laboratuvar ort. Yıkanıp ayıklanması ile elde edilen materyalin yumurtalara en yakın yere bırakılması yapılabilir. Tabi tüp bebek var bir de bu işlem aşılama ile aynı gidişatta tek farkı aşılamada doğal döllenmr olur tüp bebekte döllenmiş yumurta rahme transfer edilir

Evet canım beklediğimiz önemli olan 5 kromozomun sonucu geldi. Şüphelenilen triploidi durumu ya da diğer kromozomal bozukluklar yok çok şükür. Şuan bebeğin gelişimini takip edeceğiz. Cumartesi tekrar perinatolog ile randevumuz var. Rabbim sağlık versin hepimize,yavrularımıza...

Amin bebegim insaallah. Sen nasilsin?. Tahlil sonucu 2 gune cikar demistin sanki gecenlerde var mi bi gelisme. Haber aldin mi?
Canım çok şükür kromozom bozukluğu yokmuş Rabbim sağlık versin, gelişimini takip edeceğiz artık umutla bekliyoruz . Allah büyük Kun fe yekun

Ay canım çok sevindm. gereksiz panik yaptırmışlar. neyse en azından hiçbişe olmadıgını bilmek güzel bi his. Maşallah kuzularımızaaa

Ediyorum canım insallah güzel haberler alırız Rabbim saglıklı hayırlı evlatlar versin
Yavrum sen bilmiyomusun benim bebeğime ne dediklerini. Triploidi dediler çocuğuma . Çok şükür tahlil sonuçlarımız güzel geldi inşallah gelişimi de güzel devam edecek. Ben inanıyorum. Sen de inan

Canımmm hayırlı olsun Doktora gidebildin mi?
saol cnm Allah razı olsun sağlık ocağına gittim kan verdim cnm
İyi haftalar kızlaaarrr musmutlu haberler alacağımız işimizin gücümüzün rast gittiği bir hafta olsun. Haber bekleyenler güzel haber alsın, derdi olan şifa bulsun, Rabbim herkesin gönlüne göre versin
amin cnm
Kızlar günaydınnnn ben birazdan kan vereceğim bana dua edin sonuç olumlu olsun
Günaydın cnm bende verdim sağlık ocağında mi verdin hastanede mi

Ohhh ne güzel bi çırpıda öğrendim . Bende 1 yıldır deniyorum ama bi sonuç elde edemedim .Normal yol artık benim için zaman kaybı gibi. Alternatif lazım bana bu ay doktorla bunu konuşucam
Tabi önce adet olunca hormonlarımı yaptırmam lazm

Canım adetin 2. Ve ya 3. Günü doktora gidiyosun ultrason kontrolün ve tahlillerin yapılıyor. Eşinin de muayene olması gerekir spermiyogram vermesi gerekir. Sonuçta 1 yıldır olmadıysa bu onunla ilgili de olabilir. Sonrasında doktor bir harita çiziyor. Benim de 13. Ayda oldu. Hepimiz birgün bir şekilde anne olacağız bu kesin sadece ne zaman olacağımızı bilmiyoruz.

Yavrum sen bilmiyomusun benim bebeğime ne dediklerini. Triploidi dediler çocuğuma . Çok şükür tahlil sonuçlarımız güzel geldi inşallah gelişimi de güzel devam edecek. Ben inanıyorum. Sen de inan
Biliyorum canım biliyorum sabredip bekliycem Allahım korusun bütün yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…