- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #6.581
Amin canım aminCanım üzülme rabbim büyük sabret her şey çok güzel olur inşallah. Rabbim bebeğini sana bağışlasın
Çok güzel bir kızın olacağı içimden geçti niyeyse rabbim fırsat versinAmin canım amin ❤Rabbim korktuklarımızdan emin kılsın sabredip beklemekten başka sansım yok
Ediyorum canım insallah güzel haberler alırız Rabbim saglıklı hayırlı evlatlar versinKızlar günaydınnnn ben birazdan kan vereceğim bana dua edin sonuç olumlu olsun
Çok araştırma canım benim. Rabbim hayırlısını verecek bundan şüphen olmasınKuzum arastırdıkca düsündükce kötü oluyorum diyorum bakmayım okumayım diye olmuyo , kese sekline daha yuvarlak olması gerekirdi dedi ama yolk kesesine bise demedi ama olusması gerekmezmiydi boş daha kesem 1 hafta daha nasıl bekliycem bilemiyorum
Amin bebegim insaallah. Sen nasilsin?. Tahlil sonucu 2 gune cikar demistin sanki gecenlerde var mi bi gelisme. Haber aldin mi?İyi haftalar kızlaaarrr musmutlu haberler alacağımız işimizin gücümüzün rast gittiği bir hafta olsun. Haber bekleyenler güzel haber alsın, derdi olan şifa bulsun, Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Insaallah rabbim gonlundeki muradi hayirlisiyla nasip etsinKızlar günaydınnnn ben birazdan kan vereceğim bana dua edin sonuç olumlu olsun
Selam hoşgeldinÇatlatma iğnesi + aşılama nedir ? tüp bebek mi oluyor ? forumda bazı sayfalarda çatlatma iğnesi olanları okumuştm ama aşılamadan bahsetmiyorlardı ?
Hayırlı sonuçlar olsun inşallahhhhKızlar günaydınnnn ben birazdan kan vereceğim bana dua edin sonuç olumlu olsun
Evet canım beklediğimiz önemli olan 5 kromozomun sonucu geldi. Şüphelenilen triploidi durumu ya da diğer kromozomal bozukluklar yok çok şükür. Şuan bebeğin gelişimini takip edeceğiz. Cumartesi tekrar perinatolog ile randevumuz var. Rabbim sağlık versin hepimize,yavrularımıza...6+0'da gitmiştim. kese içi gözüktü ve sağlıklıydı. 23 Kasımda bi daha gidicem. Şimdilk beklemedym. Kalp atışı da hafif duyuldu. Çok net değildi. Sen naptın? sürecin nasıl ilerliyor? sonuclarını aldın mı?
Canım çok şükür kromozom bozukluğu yokmuş Rabbim sağlık versin, gelişimini takip edeceğiz artık umutla bekliyoruz . Allah büyükAmin bebegim insaallah. Sen nasilsin?. Tahlil sonucu 2 gune cikar demistin sanki gecenlerde var mi bi gelisme. Haber aldin mi?
Ay canım çok sevindm. gereksiz panik yaptırmışlar. neyse en azından hiçbişe olmadıgını bilmek güzel bi his. Maşallah kuzularımızaaaEvet canım beklediğimiz önemli olan 5 kromozomun sonucu geldi. Şüphelenilen triploidi durumu ya da diğer kromozomal bozukluklar yok çok şükür. Şuan bebeğin gelişimini takip edeceğiz. Cumartesi tekrar perinatolog ile randevumuz var. Rabbim sağlık versin hepimize,yavrularımıza...
Aminn inşallahhh sağlıkla bıcır bıcır gelsinler inşallahAy canım çok sevindm. gereksiz panik yaptırmışlar. neyse en azından hiçbişe olmadıgını bilmek güzel bi his. Maşallah kuzularımızaaa
Canımmm hadi inşallah güzel haberlerle gel dualarımız seninleKızlar günaydınnnn ben birazdan kan vereceğim bana dua edin sonuç olumlu olsun
Yavrum sen bilmiyomusun benim bebeğime ne dediklerini. Triploidi dediler çocuğuma . Çok şükür tahlil sonuçlarımız güzel geldi inşallah gelişimi de güzel devam edecek. Ben inanıyorum. Sen de inanEdiyorum canım insallah güzel haberler alırız Rabbim saglıklı hayırlı evlatlar versin
saol cnm Allah razı olsun sağlık ocağına gittim kan verdim cnmCanımmm hayırlı olsunDoktora gidebildin mi?
amin cnmİyi haftalar kızlaaarrr musmutlu haberler alacağımız işimizin gücümüzün rast gittiği bir hafta olsun. Haber bekleyenler güzel haber alsın, derdi olan şifa bulsun, Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Günaydın cnm bende verdimKızlar günaydınnnn ben birazdan kan vereceğim bana dua edin sonuç olumlu olsun
Selam hoşgeldinçatlatma iğnesi sadece tüp bebekte kullanılmıyor. Yumurta gelişimi normal fakat çatlamayı takip edemiyorsak da çatlatma iğnesi yapılabilir, yumurta geliştirici kullanırken de yapılır, çatlama normal seyrindeyse çatlatma iğnesi yapılmadan sadece yumurta geliştirici de kullanılabilir ya da aşılama denilen yumurta geliştirici+çatlatma iğnesi+spermlerin laboratuvar ort. Yıkanıp ayıklanması ile elde edilen materyalin yumurtalara en yakın yere bırakılması yapılabilir. Tabi tüp bebek var bir de bu işlem aşılama ile aynı gidişatta tek farkı aşılamada doğal döllenmr olur tüp bebekte döllenmiş yumurta rahme transfer edilir
Canım adetin 2. Ve ya 3. Günü doktora gidiyosun ultrason kontrolün ve tahlillerin yapılıyor. Eşinin de muayene olması gerekir spermiyogram vermesi gerekir. Sonuçta 1 yıldır olmadıysa bu onunla ilgili de olabilir. Sonrasında doktor bir harita çiziyor. Benim de 13. Ayda oldu. Hepimiz birgün bir şekilde anne olacağız bu kesin sadece ne zaman olacağımızı bilmiyoruz.Ohhh ne güzel bi çırpıda öğrendim . Bende 1 yıldır deniyorum ama bi sonuç elde edemedim .Normal yol artık benim için zaman kaybı gibi. Alternatif lazım bana bu ay doktorla bunu konuşucam
Tabi önce adet olunca hormonlarımı yaptırmam lazm
Biliyorum canım biliyorum sabredip bekliycem Allahım korusun bütün yavrularımızıYavrum sen bilmiyomusun benim bebeğime ne dediklerini. Triploidi dediler çocuğuma . Çok şükür tahlil sonuçlarımız güzel geldi inşallah gelişimi de güzel devam edecek. Ben inanıyorum. Sen de inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?