- 3 Şubat 2018
- 402
- 691
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #6.561
Teşekkür ederim canım
İlac tedavısı olmusmuydunuxKizlaaaar var galiba artık biraz daha umutlandm dunkinden köyü değil mi sizce de
Bı ay denedim devam etmedim canım ben ilaç tedavisine belki etkisi vardır bilemiyorum Ağustos-Eylül arası döngümde klomen+çatlatma iğnesi kullandım olmadı bu sonraki ay bal tarçın çörek otu kürünu denemek istedim yine olmadı ama dongumu çok kısaltmisti kür bu ay çok şükür hiç bişey yapmadan normal şartlarda hamile kaldımİlac tedavısı olmusmuydunux
Gözünüz aydın olsun rabbım sagdaglım kucagınza aldırsın ıns darısı bızlerın basına bı hayır duanı alırızBı ay denedim devam etmedim canım ben ilaç tedavisine belki etkisi vardır bilemiyorum Ağustos-Eylül arası döngümde klomen+çatlatma iğnesi kullandım olmadı bu sonraki ay bal tarçın çörek otu kürünu denemek istedim yine olmadı ama dongumu çok kısaltmisti kür bu ay çok şükür hiç bişey yapmadan normal şartlarda hamile kaldım
Sağol canım Allah razı olsun elbette her zmn duamdasnx Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insAllahGözünüz aydın olsun rabbım sagdaglım kucagınza aldırsın ıns darısı bızlerın basına bı hayır duanı alırız☺
Canım sen niye böyle umutsuzluğa kapılıyorsun ? Allah büyük. Bak sana ne diyorum ben 7. Haftada gittim görmeye. Çünkü gecikme olabiliyor. Lütfen dua et ,sabret .bak ben de sana çok dua ediyorum. Doktorun normal değil mi dedi sanaKızlar benim artık normal bi gebelik oldugundan umudum kalmadı pazartesi gittgimde kese yuvarlakdı cuma gittim şekli su damlası gibi olmuş ve yolk sac kesesi yokdu içinde normalde kese göründükten iki üç sonra yolk sac kesesi gözükürmüşne bebek vardı ne de yolk sac kesesi 5 i bitirdik bugun 6. Hafta
iyiyz canım saol sen nasılsınnnnKızlar nasılsınız
LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom @damlacik88 SaNeM_1985 @olite
@rengarenk44
ve diğer kızlarrr
Herkese mutlu haftasonları diliyorumhayırlı kandilleriniz olsun Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah
Rabbim hayırlısını nasip etsin. Rabbim büyüktür.Kızlar benim artık normal bi gebelik oldugundan umudum kalmadı pazartesi gittgimde kese yuvarlakdı cuma gittim şekli su damlası gibi olmuş ve yolk sac kesesi yokdu içinde normalde kese göründükten iki üç sonra yolk sac kesesi gözükürmüşne bebek vardı ne de yolk sac kesesi 5 i bitirdik bugun 6. Hafta
Heheheh sanem geriden geliyosun bak bu hamilelik seni yavaşlattıiyiyz canım saol sen nasılsınnnn
AminnnnCanım be
canım içime su serptin sagol demek düzelme olasılıgı var insallah düzelir kese kalbimiz atar saglıcakla alırım kucagıma Allah kimseyi ne evlatsızlıkla ne de evladıyla sınamasın
haftasonu bakamıyorum :))))))))Heheheh sanem geriden geliyosun bak bu hamilelik seni yavaşlattı
Canımmm hayırlı olsunBı ay denedim devam etmedim canım ben ilaç tedavisine belki etkisi vardır bilemiyorum Ağustos-Eylül arası döngümde klomen+çatlatma iğnesi kullandım olmadı bu sonraki ay bal tarçın çörek otu kürünu denemek istedim yine olmadı ama dongumu çok kısaltmisti kür bu ay çok şükür hiç bişey yapmadan normal şartlarda hamile kaldım
Doktora gittin mi naptınhaftasonu bakamıyorum :))))))))
Kuzum arastırdıkca düsündükce kötü oluyorum diyorum bakmayım okumayım diye olmuyo , kese sekline daha yuvarlak olması gerekirdi dedi ama yolk kesesine bise demedi ama olusması gerekmezmiydi boş daha kesem 1 hafta daha nasıl bekliycem bilemiyorumCanım sen niye böyle umutsuzluğa kapılıyorsun ? Allah büyük. Bak sana ne diyorum ben 7. Haftada gittim görmeye. Çünkü gecikme olabiliyor. Lütfen dua et ,sabret .bak ben de sana çok dua ediyorum. Doktorun normal değil mi dedi sana
Arkadaşlar selamgece saat 1 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ve yarın aşılama yaptıracağım. Hadi!!! Eylül ayı çatlatma iğnesi olanlar ve anne adayları deneyimlerimizi paylaşalım.
13 aydır deniyoruz. Son aylarda 3 ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi denedim fakat tutmadı. Sonra hsg çekildim. Tüpler açık ve eşimin spermiyogramı iyi çıktı. 2-3 ay doğal yolla olacağını bekleyerek dinlendik fakat yine olmayınca. aşılamaya karar verdik. Adetimin 3. günü gonal f 450 kullanmaya başladım, 1 hafta süreyle. Yumurtalarım gelişmişti ve çatlatma iğnesi vurduk. yarını sabırsızlıkla ve korkuyla bekliyorum. Sizde durumlar nasıl ?
İnşallah hayırlısı olsun hakkında. Her zman dua ederizÇatlatma iğnesini vuruldugum günle 9gun oldu ve aşırı derecede ağrım ve akıntım var bilmiyorum bu ay tutarmi her lavaboya gittigimde sanki adet olacak gibiyim çok korkuyorum bu ayda olmazsaa çok uzulecegim beni duanizda özel alırsanız sevinirim.
Canım üzülme rabbim büyük sabret her şey çok güzel olur inşallah. Rabbim bebeğini sana bağışlasınKuzum arastırdıkca düsündükce kötü oluyorum diyorum bakmayım okumayım diye olmuyo , kese sekline daha yuvarlak olması gerekirdi dedi ama yolk kesesine bise demedi ama olusması gerekmezmiydi boş daha kesem 1 hafta daha nasıl bekliycem bilemiyorum
6+0'da gitmiştim. kese içi gözüktü ve sağlıklıydı. 23 Kasımda bi daha gidicem. Şimdilk beklemedym. Kalp atışı da hafif duyuldu. Çok net değildi. Sen naptın? sürecin nasıl ilerliyor? sonuclarını aldın mı?Doktora gittin mi naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?