Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlac tedavısı olmusmuydunux
Bı ay denedim devam etmedim canım ben ilaç tedavisine belki etkisi vardır bilemiyorum Ağustos-Eylül arası döngümde klomen+çatlatma iğnesi kullandım olmadı bu sonraki ay bal tarçın çörek otu kürünu denemek istedim yine olmadı ama dongumu çok kısaltmisti kür bu ay çok şükür hiç bişey yapmadan normal şartlarda hamile kaldım

Gözünüz aydın olsun rabbım sagdaglım kucagınza aldırsın ıns darısı bızlerın basına bı hayır duanı alırız

Kızlar benim artık normal bi gebelik oldugundan umudum kalmadı pazartesi gittgimde kese yuvarlakdı cuma gittim şekli su damlası gibi olmuş ve yolk sac kesesi yokdu içinde normalde kese göründükten iki üç sonra yolk sac kesesi gözükürmüş ne bebek vardı ne de yolk sac kesesi 5 i bitirdik bugun 6. Hafta

Canım sen niye böyle umutsuzluğa kapılıyorsun ? Allah büyük. Bak sana ne diyorum ben 7. Haftada gittim görmeye. Çünkü gecikme olabiliyor. Lütfen dua et ,sabret .bak ben de sana çok dua ediyorum. Doktorun normal değil mi dedi sana

Rabbim hayırlısını nasip etsin. Rabbim büyüktür.

Canımmm hayırlı olsun Doktora gidebildin mi?

Kuzum arastırdıkca düsündükce kötü oluyorum diyorum bakmayım okumayım diye olmuyo , kese sekline daha yuvarlak olması gerekirdi dedi ama yolk kesesine bise demedi ama olusması gerekmezmiydi boş daha kesem 1 hafta daha nasıl bekliycem bilemiyorum

Çatlatma iğnesi + aşılama nedir ? tüp bebek mi oluyor ? forumda bazı sayfalarda çatlatma iğnesi olanları okumuştm ama aşılamadan bahsetmiyorlardı ?

İnşallah hayırlısı olsun hakkında. Her zman dua ederiz

Canım üzülme rabbim büyük sabret her şey çok güzel olur inşallah. Rabbim bebeğini sana bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…