Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
vallah hamilr kalmak isteyenler grnelde eylul ekim kasimda genelde hamile kaliyor benim iki tane kasim ayinda 1 tanesi eylulse 1 taneside ekimde oldu rabbim sizlerde nasio etsin
Ben sanki inanıyorum buna ben ilk kizimda Kasım da kaldım eğer şimdi hamileysem de Ekimin sonu kalmış olucam

Kizlar nasılsınız bugün 18.gunum ilk iki test 16.gun 12 ve 4 te yaptm en sondaki de dünkü test şimdi hangisini çatlama sayfam tabu catladimi bilmem yarın dra gitcem catlamaduysa iğne için geç olurmu persembe 16,5 cmdu koyulasmaya başlamıştı bugün sonrada tam pik gördüm

Eklentiler

• IMG_20191110_114629.jpg
    191,6 KB · Görüntüleme: 43
Ben 28 Ekim de aşılama oldum yumurtlama zamanım o gündü yani dolayısıyla bugün yarın adet olmam lazım ,senin adet günün ne Zaman
benim yumurtlama ne zmn bilmiorum adetim de düzensiz son zamanlarda sat 10 Ekim tahmini bugün benimde bat snrm
Çatlamış gibi gözüküyor cnm

Bu teste göre çatlamış gibi gözüküyor canım. Yarın doktora gidicen nasıl olsa daha net belli olur çatlayıp çatlamadigi

Canım suan bebek tam tutunma asamasındadır hamileysen ki büyük ihtimalle oylesin bence temizliğini falan ertele acil bi iş degilse yapma
Ya göğüslerim hala taş gibi ancak su gibi akıntım bugün olmadı acaba üşütmüşmüydüm de oldu korkuyorum açıkçası. İnşallah hamileysem bir bez bile sıkmam yarın kan testi vereyim diyorum sabahtan

Kızlar şuan giyinirken göğüslerime baktım sağda iki damar çıkmış ama sol göğsüm damar damar olmuş haram olmasa size göstereceğim o derece kafayı yiyeceğim sanırım. Ve etrafında Kıl kökü gibi baloncuklar varya onlarda hafiften belirginleşmiş ama bu hamileliğin 3. Ayında falan olmuyor muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…