Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız yok yumurtlama kop koyu olması lazım buda sadece 10.10.2019 da var bak
Ben bi kere yaptım ovü takibi . Yumurtlama olacağında koyulaşıyordu dönem bitince tek çizgi oluyordu ama sende hep çift çizgi yani silik bile olsa çizgi var benim testimde silik çizgi olmuyordu o yüzden şaşırdım

Bn bunu sordum bir gebenin günlüğü ndeki kadına olur dedi ama gebelikte yok adet yumurtlama olmadı diye olmayacam mı kasıgım agrıyooo batıyo . daha öncede innovita almıştım ovulasyon testi ondada olabiliyordu

Tamam canım Allah ın izniyle hamişşin bence benim en büyük belirtim buydu ve sende diger belirtiler de var insallah vardır ve saglıkla hayırla alırsın kucagına
İnşallah dua et benim için sende sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah Hiç umudum yok aslında doktorun dediği günlerde ve saatte olmadı ilişki ama rabbim bilir bugün 12. Günüm. Adetim Çarşamba günü adeti mi beklesem test için diye düşünüyorum sen ne zaman yaptın test?

Ben ilk tedavimi eşime söyledim ikinciyi söylemedim haberi bile yok. Ben çok üzülünce o da üzülüyordu bende bunu hiç takmadım ilişkiye söylenilen zamanlarda girmedik diye ama başka belirtiler olunca size sormak istedim. Bu sabah kahvaltıda kirpiğim gözüme düşmüş eşim Dilek tut dedi alt mi üst mü normalde hep alt derim ben üst dedim dileğim çocuğumun olmasıydı. Diyorum belki de bu bile bana işaret. Ben bir de sigara kullanıyorum kızlar hamile olduğumu öğrendiğim an bırakacağım kendime sözüm var. Öyle hayaller kuruyorum ki bebekle ilgili bir de kimseyle paylaşamıyorum daha dur yaşın erken yeni evlisin falan diyorlar. Ama çocuk ne zaman diye sormaktan kendilerini almıyorlar. Rabbim şuan okunan ezanların yüzü suyu hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın içinde de benim

İki gündür ovu böyle çıkıyor ama pik değil tabiki döngünün 31. Günü

Adet oncesi boyle cikabiliyor benimde hep oyle oluyodu canim. Forumda paylasmistim hamile kaldigim ay ve kalmadigim ay ovu testini. Hamileyken asiri kopkoyu kapkalin bir cizgi cikiyor noluyor bu teste diyorsun. Ama degerin daha dusukse ovu testine daha yansimamis olabilir.

Ustteki hamile degilken adetten 1-2 gun once ovu testi.

Alttaki hamileymisim ve oyleyken ovu testi
Yani bu kadar koyu cikmadan heveslenin ama hemen kaptirmayin cok

Biliyorum canım t baya koyu oluyor ya geç yumurtlama oldu benim ondan gecikiyorum

Aminn canım aminn rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…