Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
La bi git sen aklıma gelince krize giriyorum

Saka gibi senle konusmalarimdan buldum bakar misin abi olur mu boyle bisey ya
12. Gune kadar boyle boyle cikti 4 tane test hey gidi hey ne hayal kirikligiysa bu sefer kan verne kdr 4 gun geciktim

Eklentiler

• F4359240-4A63-41C5-A3B4-8E60192284E3.png
    841,8 KB · Görüntüleme: 37
Saka gibi senle konusmalarimdan buldum bakar misin abi olur mu boyle bisey ya
12. Gune kadar boyle boyle cikti 4 tane test hey gidi hey ne hayal kirikligiysa bu sefer kan verne kdr 4 gun geciktim
Hakkaten şaka gibiydi yaa maşallah şimdi bunları hatırlayıp güleceğimiz günlere geldik

Canım doktorlar bulantıya sadece medpamit veriyorlar benim bulantım olmadığı için bilemedim
Medpamidin ignesi bile bana kar etmez normalde. Cok ilac taraftari degilim yatip dinlencem evde ama disari cikmam gereken durumlar oluyo boyle gozum yari acik pelte gibiyim hani acil durum seyi gibi bi sorcam bakalim ilac icmek istemiyorm direne direne dayancaz sadece ztn zayifim istahda gitti benim korkum onu besleyememek

Canım hergün 2 sade soda muhakkak. Sana attığım tablo vardı ya.. muz,kaşar peyniri vb.. direk bebeği besliyor. Onları tüket

Kuzum rahimde kanama alanı oluştu 1 hafta hastanede yattım risk devam ettiği için şuan raporluyum
Kuzum sana tavsıyem 24 u gecene kdr kalma benımde basıma geldı 6 hafta devam ettı kanaman yoksa guzel yaat dınlen bobol bız atşatmıstık sonra rahımmagzı yetmezlıgı cıktı tabı allahın ıznıyle gecer

Canım tavsiyelerin için çok tşk ederim yaşanmışlığına çok üzüldüm umarım bir dahaki gebeliğinde kucağına alırsın

Canım hergün 2 sade soda muhakkak. Sana attığım tablo vardı ya.. muz,kaşar peyniri vb.. direk bebeği besliyor. Onları tüket

Kuzu bebek maymun cikabilir bi muzu rahat yiyorum gunde 2 muz Allahtan kabizlik yok koymuyo
Ama ben kendim kasindim. Devamli anneme diyorm benim niye midem bulanmiyo normal mi acaba bulanmadanda
Oluyomu vs derken bir sabah uyanarak baslayan bulanti uykumda dahi suruyo. Kusmadim ama altta hep bulanti ve bas agrisi var. Belirti manyagi oldum oyleykende bulantiyi davet ettm demekki! Neyse iyi olsun saglikli olsunda ben hergun cekerim yeter ki bebis iyi olsun

Al sana belirti çekicen tabi seve seve. Kuzum sen sadece “Rabbim sağlıklı bir gebelik sağlıklı hayırlı evlat versin sağlıkla kucağıma alayım inşallah “ diye dua et . Sen habire bulantı kusmuk duası ediyosun

Canim hafif bas agrilarina limonlu acik cay iyi geliyo benm ama siddetli olunca hicbisi etki etmiyo. Limonlu su da mide bulantisini rahatlatiyo biraz. Cubuk kraker leblebi vs de iyi geliyo ama hicbiri kesin cozum deil biraz nefes aldiriyo o kdrHicbisi yiyemiyosan meyve ye kuruyems fln ye. Ben doktora soyledm hicbisi yiyemiyorm kilo verdm diye olur skinti etme 3 aydn snra normale doner dedi. Suanda yediklern bebekten cok senn direncli kalman icinms. O ilk aylar sende depodakileri aliyo direk zaten

kan verdimi C Cgdm2537 arkads insaallah onunki gerçek çıkar malum benimde testim miratech di ve nasil cizgi vardı gordunuz kizlar LaRisaCca Dream1988
Aynen kuzu senı bıldıgım cok sevınemedım valal korkuyorum ama benımkı hemen idrar giderken çıktı anında 3 saniye bile sürmedi kuzu senınde öylemiydı

kan verdimi C Cgdm2537 arkads insaallah onunki gerçek çıkar malum benimde testim miratech di ve nasil cizgi vardı gordunuz kizlar LaRisaCca Dream1988
Aynen kuzu senı bıldıgım cok sevınemedım valal korkuyorum ama benımkı hemen idrar giderken çıktı anında 3 saniye bile sürmedi kuzu senınde öylemiydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…