- 20 Aralık 2008
- 1.739
- 4.619
- 658
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #5.941
Kuzum doğum kontrol yönteminden sonra yaklaşık 3 ay daha korumaya devam ediyor neredeyse, hamile kalanlar oluyor bırakınca ama hormonlar gebe kalmamaya göre yükseldiği için hemen arkadındaki ay tedavin boşa gider diye vermiyor doktorun. Doğru bir karar bu problem yok. Çok şükür kistin gitti. Bu ay maydonoz süt buharı yapsan keşke.
Canım zaten diyorum hemen bırakınca hamile kalan da var 1 gün kullanmayı unutup birliktelik olunca diğer günler kullanmaya devam ettiği halde hamile kalan da var. Ama teoride hormonal olarak dinlenme verilmesi gerekiyormuş.Ben 2 sene kdr doğum kontrol hapı kullandım bırakır bırakmaz hamile kaldım ama kalbi durduğu için kürtaj oldum.
ah canim benim inşallah ne diyimki diyecek söz bulamıyorum yine hayaller suda galiba aksamada adet olurum gibi ama bu ayki ağrılar sancilar çok farkliydiKuzum çok üzüldümgerçekten canım yandı okuyunca Rabbim tez zamanda nasip etsin
bende bundan sonra söz olsun asla test yapmayacagim kanda cikana kadr gunum gecene kadar evde test yapmayacagim çok canim yaniyor çünküVardır bunda da bir hayır. Her zaman kan testi yapmak kesin sonuç veriyor. Testlere hiç güvenmiyorum
benimde testin.negatif ciktiKızlar maalesef benimde 5.aşılamam tutmadı. Kahverengi lekelenmeler başladı. Kısmet değilmiş.
negatif cikti kuzum 0.35 şaka gibi gercekten o test ve bu sonuc bir daha hayatta miratech gebelik testi almam yapmam suan büyük bir husrana uğradım resmen
Kızlar maalesef benimde 5.aşılamam tutmadı. Kahverengi lekelenmeler başladı. Kısmet değilmiş.
Maydonoz ve süt buharını nasıl ve ne zaman yapıyorsunuzAyy inşallah inşallah ❤
Bence bu umut dolu bir haber umarım bebişin seninledir canımıniçi
Canım ben de maydonoz süt buharı yapmıştım sonraki ay hamileydim bilgin olsuntabi ben aşılama da yaptım o ay ama maydonoxun etkisi muhakkak olmuştur
Vardir bunda da bir hayir canim uzme kendini bende 4 gun gecikmeyle yeni adet oldum.negatif cikti kuzum 0.35 şaka gibi gercekten o test ve bu sonuc bir daha hayatta miratech gebelik testi almam yapmam suan büyük bir husrana uğradım resmen
Gecen ay asilamada ben aynisini yasadim kuzum o yuzden sana bekle diye yazdim surekli ama insan duramiyor umutlaniyor biliyorumah canim benim inşallah ne diyimki diyecek söz bulamıyorum yine hayaller suda galiba aksamada adet olurum gibi ama bu ayki ağrılar sancilar çok farkliydi
sen de iğne olmuş muydun bu ay acabaGecen ay asilamada ben aynisini yasadim kuzum o yuzden sana bekle diye yazdim surekli ama insan duramiyor umutlaniyor biliyorum
artık kesinlikle yapmiycam kan vermedrnGecen ay asilamada ben aynisini yasadim kuzum o yuzden sana bekle diye yazdim surekli ama insan duramiyor umutlaniyor biliyorum
galiba aksama gelir bulanik akintilar geliyorasli1993 negatif çıkmış kanın çok üzüldüm canım ya inşallah bir dahaki ay olur hala adet olmadın mı
Anladım ovulasyon geç olmuş sanırım testle takip edilmesi en iyisi.galiba aksama gelir bulanik akintilar geliyor
saol kuzum allah razi olsun hepinizden insalalh kalırımOf cok uzuldum yaaaaburdaki arkdslar bilir ben bu ay hic idrar testi yapmadm hic birine guvenmiyorum 4 kere ust uste cizgi gordugumde bile kanda negatif cikmisti. Bundan snra adetin gectimi ver kani direk tereddutte kalma. Onumuzdeki ay gelir bebis bence bu husrani yasadigim
Ayin ustune hamine kaldim kuzum. oDualarimiz seninle
evet kuzum bakalim 2 3 ay kendi haline birakcam sonra test ile devam ederimAnladım ovulasyon geç olmuş sanırım testle takip edilmesi en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?