Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben 2 sene kdr doğum kontrol hapı kullandım bırakır bırakmaz hamile kaldım ama kalbi durduğu için kürtaj oldum.

Ben 2 sene kdr doğum kontrol hapı kullandım bırakır bırakmaz hamile kaldım ama kalbi durduğu için kürtaj oldum.
Canım zaten diyorum hemen bırakınca hamile kalan da var 1 gün kullanmayı unutup birliktelik olunca diğer günler kullanmaya devam ettiği halde hamile kalan da var. Ama teoride hormonal olarak dinlenme verilmesi gerekiyormuş.

Kuzum çok üzüldüm gerçekten canım yandı okuyunca Rabbim tez zamanda nasip etsin
ah canim benim inşallah ne diyimki diyecek söz bulamıyorum yine hayaller suda galiba aksamada adet olurum gibi ama bu ayki ağrılar sancilar çok farkliydi

negatif cikti kuzum 0.35 şaka gibi gercekten o test ve bu sonuc bir daha hayatta miratech gebelik testi almam yapmam suan büyük bir husrana uğradım resmen

Of cok uzuldum yaaaa burdaki arkdslar bilir ben bu ay hic idrar testi yapmadm hic birine guvenmiyorum 4 kere ust uste cizgi gordugumde bile kanda negatif cikmisti. Bundan snra adetin gectimi ver kani direk tereddutte kalma. Onumuzdeki ay gelir bebis bence bu husrani yasadigim
Ayin ustune hamine kaldim kuzum. Dualarimiz seninle

Maydonoz ve süt buharını nasıl ve ne zaman yapıyorsunuz

kızlar gunaydin bugün 3 gün günüm geciyor hala olmadim ve kan verdim sonuç cikcak 1 saate dua edin nolur çok zor beklemek karmasik duygular LaRisaCca Dream1988 ve diye kizlar
Benimde bugun 4. Gunumdu geciken simdi leke geldi adet oluyorum kuzum. Insaallah sen hayirli haberler alirsin insaallah

negatif cikti kuzum 0.35 şaka gibi gercekten o test ve bu sonuc bir daha hayatta miratech gebelik testi almam yapmam suan büyük bir husrana uğradım resmen
Vardir bunda da bir hayir canim uzme kendini bende 4 gun gecikmeyle yeni adet oldum.

ah canim benim inşallah ne diyimki diyecek söz bulamıyorum yine hayaller suda galiba aksamada adet olurum gibi ama bu ayki ağrılar sancilar çok farkliydi
Gecen ay asilamada ben aynisini yasadim kuzum o yuzden sana bekle diye yazdim surekli ama insan duramiyor umutlaniyor biliyorum

saol kuzum allah razi olsun hepinizden insalalh kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…