Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu bilmiyordum ozaman benim de kist erise dahi aşılama yapmaya ildir epeyce bekleyeceğim sanırım (

Canım ilaçlar yapıyor böyle etkiler. Ben de hep oldu. Hep hamileyim sandım, değildim.
Zaten pozitif i bı görsem bu ağrılar Cidden umrumda bile değil,keşke hiç dinlemesem su vücudumu ama olmuyor bı oluruna bırakamıyorum

Bunu bilmiyordum ozaman benim de kist erise dahi aşılama yapmaya ildir epeyce bekleyeceğim sanırım (
Canım doktorlar farklı farklı tedavi yöntemleri uyguluyorlar. Arkadaşımın başına gelmişti ondan biliyorum bu durumu. senin durumun tam nedir doktorun ne düşünüyor orası başka

Zaten pozitif i bı görsem bu ağrılar Cidden umrumda bile değil,keşke hiç dinlemesem su vücudumu ama olmuyor bı oluruna bırakamıyorum
Naparsak yapalım çok istediğimiz için dinliyoruz canım hepimiz aynı durumdaydık. İnsan tutunmak için bir dal arıyor,haklısın. Sadece lütfen umudunu kaybetme. Eninde sonunda olacak. Rabbim çok bekletmesin inşallah

Umarım öyle düşünmez. Boş beklemek çok daha zor
İnanki tedavi görüp negatif görmektense, ki okadar ilaçla tüm hamilelik belirtilerini yaşıyoruz, 2 ay dinlendirilip tedavi almak daha mantıklı. Zihnen de belki motive artmış vücut dinlenmiş olur.

13 ay oldu canısı napayım ovulasyon ile de 8 oldu hayırlısı ben Allaha bıraktım zamanını ve vaktini o biliyor . valla artık üzülmüyorum
Aha bir 13 ay vakası daha ben de 13 ay negatif gördüm. 14. Ay aşılama ile ikiz bekliyorum şimdi. Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur. Lütfen vazgeçme istemekten

Aha bir 13 ay vakası daha ben de 13 ay negatif gördüm. 14. Ay aşılama ile ikiz bekliyorum şimdi. Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur. Lütfen vazgeçme istemekten
Sizleri böyle görünce daha çok umutlanıyorum rabbım sanada saglıkla almayı nasıp etsın bebıslerınızı kuzum Elbet Allah büyük olacak elbet rabbım saglıklı hayırlı nasıp etsın yeterki napalim bekleriz

Muhakkak bi şekilde olacak sadece ne zaman olacağını bilmiyoruz Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur

Bende 13 ay negatif gördüm 14. Ay inşallah vardır bir keramet senin şansın bize geçsin ikiz olarak hem de

Bebeğim senin adetin normalde düzenli midir? Test varsa yap bakayım eğer 3 gün geçtiyse negatifse negatif pozitifse tam sonuç çıkar
Benim her adetim gecikmesinde hep hamileydim. 5 defa yasadim hepsinde hamile ciktim. Tabi sonuclanmadi hicbiri. Bu ay hic bisey kullanmadim sadece sogan suyu ictim. Yumurtlama gununu bile takip etmedim hatta dogru duzgun birliktelik bile olmadi olursa buyuk surpriz olacak bana

Pes etmeyin yeter ki o kadar cok tedavi cesidi var ki tonla artik

Bende 13 ay negatif gördüm 14. Ay inşallah vardır bir keramet senin şansın bize geçsin ikiz olarak hem de
Ayy inşallah inşallah
Bence bu umut dolu bir haber umarım bebişin seninledir canımıniçi
Zararı varmı kuzu onun
Canım ben de maydonoz süt buharı yapmıştım sonraki ay hamileydim bilgin olsun tabi ben aşılama da yaptım o ay ama maydonoxun etkisi muhakkak olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…