- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #5.741
sen kaçtayken duymuştn? ve ikiz oldugunu kaçıncı hafta öğrendin?Nasıl güzel bi bilsen.. ben duyunca gözyaşlarımı tutamamıştım. Çok duygusalRabbim bütün kadınlara nasip etsin
yaptim kuzumasli1993 geliyor terlik
Canım, doktorum 7. Haftada çağırdı bizi. Keseyle kalp atışlarını birlikte gördük duyduk. 6. Haftada gitmedik çünkü bazen 6 da duyulamıyor anne telaşlanıyor o yüzden 7 de gittik.sen kaçtayken duymuştn? ve ikiz oldugunu kaçıncı hafta öğrendin?
senin çift yumurta ikizi mi tek mi?Canım, doktorum 7. Haftada çağırdı bizi. Keseyle kalp atışlarını birlikte gördük duyduk. 6. Haftada gitmedik çünkü bazen 6 da duyulamıyor anne telaşlanıyor o yüzden 7 de gittik.
Canım yeni mi yaptın çizgi koyulaşmamış kaybolmuş sanki. Yani sen iğne filan da vurulmadın neden öyle 2. Çizgi vardı da şimdi yoktu anlamıyorum
Canım çift yumurta benimkiler bi bakarsın sen de ikiz annesi olursunsenin çift yumurta ikizi mi tek mi?
valla kuzum bende anlamiyorum acaba sabah yapmadim diyemi böyle oldiCanım yeni mi yaptın çizgi koyulaşmamış kaybolmuş sanki. Yani sen iğne filan da vurulmadın neden öyle 2. Çizgi vardı da şimdi yoktu anlamıyorum
valla kuzum bende anlamiyorum acaba sabah yapmadim diyemi böyle oldiCanım yeni mi yaptın çizgi koyulaşmamış kaybolmuş sanki. Yani sen iğne filan da vurulmadın neden öyle 2. Çizgi vardı da şimdi yoktu anlamıyorum
yok canım bende tek kese vardı.Canım çift yumurta benimkiler bi bakarsın sen de ikiz annesi olursun
Allah Allah bu hangi marka canım prospektüsü var mı kaç mg/hcg gösteriyor yazarvalla kuzum bende anlamiyorum acaba sabah yapmadim diyemi böyle oldi
Daha cok erken bisey soylemek icin canim. 15 gununu tamamladiktan sonra test yapmani oneririm.yaptim kuzumEki Görüntüle 2550313 7
İğne olmadı o bu ay.Daha cok erken bisey soylemek icin canim. 15 gununu tamamladiktan sonra test yapmani oneririm.
Ben bir kez kullandım sabah 1 akşam 1 kullandım.Slm kizlar aranizda klomen kullanan varmi bana daha once sabah aksam birer tane kullandirmisti doktor bu sefer sabah 2 aksam 2 tane verdi. Aranizda bu sekilde kullanan oldumu
artimed canim valla okumadim hepsi aynı dedi eczaci arkadasimAllah Allah bu hangi marka canım prospektüsü var mı kaç mg/hcg gösteriyor yazar
nasıl yani kiz anlamadimDaha cok erken bisey soylemek icin canim. 15 gununu tamamladiktan sonra test yapmani oneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?