Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende bu ay da olmadı galiba hiç belırtım yok yumurtlamanın üstünden 13 gün gectı bir gram bı yerım agrımıuo
Canım hiç canını sıkma çoğu arkadaşımızda hiç belirti olmadı ama bi baktık ki hamile. Bir bakmışsın sen de öyle olursun

Kizlar sizce cizgi var mi
çooook silik olmakla beraber, eğer alette sorun yoksa var gibi. ama eğer iğne olduysan iğneden sonra 14-15 gün sonra testte doğrusu çıkıyor. şu aletlere de hiç güvenmiyorm. en iyisi kanda beta bakmak. böyle çok yanıltıcı olabiliyor.

Cuma olmasa verecektim kan. Ancak öğleden sonra verince pazartesi çıktığı için vermedim. Zaten pztini beklemek zorunda kalacaktım.

Cuma olmasa verecektim kan. Ancak öğleden sonra verince pazartesi çıktığı için vermedim. Zaten pztini beklemek zorunda kalacaktım.
nacizane benim fikrimi soracak olursan, iğneyi olduğun günü de sayarak 15 gün gün sonrasında ilk olarak kanda bakmak en iyisi. iğnenin etkisi vücuttan zaten anca atılmış oluyor. Benim gittiğim hastanede 1 saatte veriyorlar sonucu. ben iğneden sonra 18 gün sonra bakmıştım kanda çıkmıştı. Özellikle doktorum beklememi ve acele hareket etmememi önermişti. istek ve heves ile bazen sabırsız davranabiliyoruz. bu çok normal. mümkün olduğunca o isteği bastırıp tam zamanı geldiğinde (doktorun onerdiği tarih) bakmak lazım. dediğim gibi ben bu sefer kendimii epeyy tutum. hatta burdaki arkadaslar bile şaşırdı nasıl durabiliosun filan diye. ama başta sevinip sonra üzülmektense, beklemek daha mantıklı geldi bana. tavsiyem 15.gününde bi kan testi yapman. gerekirse 1 - 2 saatte kanda sonucunu veren bi yer bulman en iyisi.

Ay ben de öyle oluyodum işte sırt ağrısından yatamıyodum valla
dik oturamuyom kuzum ya sol tarafim çok agiriyor sirtim kürek altim bugün test aldim daha dogrusu arkadasim eczacı bana geldi kahveye test istedim getrdi yarin sabah yapicam canim

Pazartesi zaten 15. günüm kan vermek için o günü bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…