- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #5.701
Canım hiç canını sıkma çoğu arkadaşımızda hiç belirti olmadı ama bi baktık ki hamile. Bir bakmışsın sen de öyle olursunKızlar bende bu ay da olmadı galibahiç belırtım yok yumurtlamanın üstünden 13 gün gectı bir gram bı yerım agrımıuo
Canım ben aşılamanın 11. Günü iğnenin 13. Günü yapmıştım istersen biraz daha bekle kuzumC Cgdm2537LaRisaCca rengarenk44 doktorum iğnenin 15. günü adet olmam gerektiğini söylemişti. Pazrtesine denk geliyor. 3 gün kadar var. İğnenin de 12. günü
Ay ınsallh kuzum ama olmadı dıye hıssedıyorumCanım hiç canını sıkma çoğu arkadaşımızda hiç belirti olmadı ama bi baktık ki hamile. Bir bakmışsın sen de öyle olursun
Tamam. canım.Canım ben aşılamanın 11. Günü iğnenin 13. Günü yapmıştım istersen biraz daha bekle kuzum
çooook silik olmakla beraber, eğer alette sorun yoksa var gibi. ama eğer iğne olduysan iğneden sonra 14-15 gün sonra testte doğrusu çıkıyor. şu aletlere de hiç güvenmiyorm. en iyisi kanda beta bakmak. böyle çok yanıltıcı olabiliyor.Kizlar sizce cizgi var mi
Cuma olmasa verecektim kan. Ancak öğleden sonra verince pazartesi çıktığı için vermedim. Zaten pztini beklemek zorunda kalacaktım.çooook silik olmakla beraber, eğer alette sorun yoksa var gibi. ama eğer iğne olduysan iğneden sonra 14-15 gün sonra testte doğrusu çıkıyor. şu aletlere de hiç güvenmiyorm. en iyisi kanda beta bakmak. böyle çok yanıltıcı olabiliyor.
Acilden verebılırsın aslında canımCuma olmasa verecektim kan. Ancak öğleden sonra verince pazartesi çıktığı için vermedim. Zaten pztini beklemek zorunda kalacaktım.
Pazartesini bekleyeyim arkadaşlar devam edebileceğini söylediler benim ilk iğnem bilmiyorum bazı kişiler 12. güne kadar geçtiğini söyleyince ondan yapmıştım.Acilden verebılırsın aslında canım
nacizane benim fikrimi soracak olursan, iğneyi olduğun günü de sayarak 15 gün gün sonrasında ilk olarak kanda bakmak en iyisi. iğnenin etkisi vücuttan zaten anca atılmış oluyor. Benim gittiğim hastanede 1 saatte veriyorlar sonucu. ben iğneden sonra 18 gün sonra bakmıştım kanda çıkmıştı. Özellikle doktorum beklememi ve acele hareket etmememi önermişti. istek ve heves ile bazen sabırsız davranabiliyoruz. bu çok normal. mümkün olduğunca o isteği bastırıp tam zamanı geldiğinde (doktorun onerdiği tarih) bakmak lazım. dediğim gibi ben bu sefer kendimii epeyy tutum. hatta burdaki arkadaslar bile şaşırdı nasıl durabiliosun filan diye. ama başta sevinip sonra üzülmektense, beklemek daha mantıklı geldi bana. tavsiyem 15.gününde bi kan testi yapman. gerekirse 1 - 2 saatte kanda sonucunu veren bi yer bulman en iyisi.Cuma olmasa verecektim kan. Ancak öğleden sonra verince pazartesi çıktığı için vermedim. Zaten pztini beklemek zorunda kalacaktım.
dik oturamuyom kuzum ya sol tarafim çok agiriyor sirtim kürek altim bugün test aldim daha dogrusu arkadasim eczacı bana geldi kahveye test istedim getrdi yarin sabah yapicam canimAy ben de öyle oluyodum işte sırt ağrısından yatamıyodum valla
evet var kuzum kaçıncı gunKizlar sizce cizgi var mi
Pazartesi zaten 15. günüm kan vermek için o günü bekliyorum.nacizane benim fikrimi soracak olursan, iğneyi olduğun günü de sayarak 15 gün gün sonrasında ilk olarak kanda bakmak en iyisi. iğnenin etkisi vücuttan zaten anca atılmış oluyor. Benim gittiğim hastanede 1 saatte veriyorlar sonucu. ben iğneden sonra 18 gün sonra bakmıştım kanda çıkmıştı. Özellikle doktorum beklememi ve acele hareket etmememi önermişti. istek ve heves ile bazen sabırsız davranabiliyoruz. bu çok normal. mümkün olduğunca o isteği bastırıp tam zamanı geldiğinde (doktorun onerdiği tarih) bakmak lazım. dediğim gibi ben bu sefer kendimii epeyy tutum. hatta burdaki arkadaslar bile şaşırdı nasıl durabiliosun filan diye. ama başta sevinip sonra üzülmektense, beklemek daha mantıklı geldi bana. tavsiyem 15.gününde bi kan testi yapman. gerekirse 1 - 2 saatte kanda sonucunu veren bi yer bulman en iyisi.
12. gün canımevet var kuzum kaçıncı gun
valla canim 12. gune cikmaz boyle yarin tekrarla başka test ile12. gün canım
nasıl çıkmaz anlamadım.valla canim 12. gune cikmaz boyle yarin tekrarla başka test ile
yani negatif cikardi demekki biseler var ki silkte olsa cikti an sen tekrarla yasa veriyorsan san kan vernasıl çıkmaz anlamadım.
Elimde 1 test var. Onu da pazar günü kullanmayıdüşünüyorum çıkarsa pazartesi kana gitmeyi düşünüyorum bilmiyorumki karışık yani:)yani negatif cikardi demekki biseler var ki silkte olsa cikti an sen tekrarla yasa veriyorsan san kan ver
tamam en iyisi dayanabilirsen pazar sabahi yap peki o testin markasi neyElimde 1 test var. Onu da pazar günü kullanmayıdüşünüyorum çıkarsa pazartesi kana gitmeyi düşünüyorum bilmiyorumki karışık yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?