Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bebeğimi kaybettim , adet düzensizliği yasıyorum cok şişkinlik var sabah test yapcam ki hiç umudum yok sonra adet sökdürü alıcam bana dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur bi mucize olsun
Rabbim en kisa zamanda en hayirli ve mubarek sekilde umduguna nail etsin insaallah canim. Ben her namzada burdaki hamile olan olmayan arkadaslara hep dua ediyorum seni de katarim insaaallah

Oyy kıyamam ben sana deme öyle gözlerim doldu
Yaa işte içimde tüm olumsuzluklara dur diyorum bir dahaki ay tekrar denersin iyi olacak diyorum sonra bekle Allah bekle regli olmuyor. Şimdi clife macun aldım gelmesini bekliyorum. Onunla olurum inşallah. Hep ne diyorsunuz burda Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur bende hep dua ediyorum Allahım sen bana bir evlat nasip et olacağı zamana kadr da sabır nasip et.

Rabbim en kisa zamanda en hayirli ve mubarek sekilde umduguna nail etsin insaallah canim. Ben her namzada burdaki hamile olan olmayan arkadaslara hep dua ediyorum seni de katarim insaaallah
Allahım sanada tez zamanda nasip etsin inşallah bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine. Aminnnn

Kızlar ben bebeğimi kaybettim , adet düzensizliği yasıyorum cok şişkinlik var sabah test yapcam ki hiç umudum yok sonra adet sökdürü alıcam bana dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur bi mucize olsun
Mubarek Cuma günü hürmetine Rabbim dualarını kabul etsin, en hayırlı ve en kısa zamanda kucağına alırsın bebeğine inşallah. canım benim seni çok iyi anlıyorum. ben de 1.tedavimde 7 haftalık bebeğimi kaybettim. 2. tedavimde yeniden tuttu. PCOS 'luyum ben de. ikisi de çatlatma tedavisi. Sakın ümidini kaybetme. Eğer olmadıysa Rabbimin bir bildiği vardır mutlaka. Üzülme. Sağlıksız olduğu için düşük oluyor zaten. İnşallah her şey çok güzel olacak. Önce Rabbime ve kadere ardından da pozitik düşünceeye inancım sonsuz. Dualarım seninleee

kızlar gece olunca benim kasık ve karın ağrılarım çok şiddetleniyor.
Bu ağrılar da sanırım Sağ tarafımda daha çok hissediyorum. Ama bugünden itibaren daha dikkatli olucam bakalım nerede ağrım?

Benimde aksam artiyo ama dun cok yoruldum bugun pertim yatiyorum ve agri car ama agri normslmis rahim buyuyor. Bulantin var mi

Benimde aksam artiyo ama dun cok yoruldum bugun pertim yatiyorum ve agri car ama agri normslmis rahim buyuyor. Bulantin var mi
canım yani akşam işten mesela 7 de geliyorm. iş yapmamaya calısıyorum. 8 gibi uzanıyorum. hiçbişey yapmıyorum. ama 12ye doğru aşırı şiddetli oluyor. tabiki rahim büyüyor ondan dolayı. ağrı kesici alacak kdr kötü bi ağrı. şiddetli adet sancısı gibi. ama ilaç almıyorm.
Bulantı da nadir oluyor. tiksinme yok. Beni şimdilik zorlamıyor. İnşallah zorlamaz çünkü çalışıyorum. Çalışan kişiler için yollarda ve ofiste gerçekten işkence olur.
Senin Son adet tarihin neydi? @damlacik88

Kuzum bu kadar şiddetli ağrın varsa doktoruna muhakkak söylemelisin progestan verebilir. Ağrı kesici alacak kadar şiddetliyse riske atma lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…