- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #5.641
Benim de sagdaydı hep seyiriyo sag kasıgım pıt pıt yapıyodu
Kızlar ay bıldırım gelemeyince unutuyorum sayfayı yahamiş olanlara hayırlı olsun saglıkla büyütttsünler ınsallh burası cok uğurlu galiba bakarsınız bu ay bende katılıyormusum size dimi Dream1988 kuzuuu Rabbım yuzumuzu guldursun ınsallah♥
Canım görüöcemin iki hamileligi de soldaydı ve ikisi de erkekti ama bilemiyorumSagda olunca erkek diyolar dogru mu hurafe bnce
de neden olsa seninki 2 tane biri orda biri burda 2 tarafida canlandiriyorlar ama harbi harbi sol tarafim çok ağrıdı dün ayakta kaldim çok
solda mi görmüştü yasa sol tarafimi agiriyodu surekliCanım görüöcemin iki hamileligi de soldaydı ve ikisi de erkekti ama bilemiyorum
Sol tarafım agrıyo derdi süreklisolda mi görmüştü yasa sol tarafimi agiriyodu surekli
benimde ozellikle sol kasigim belimin sol tarafi ve bacagima kadr vuruyor agrisi yaSol tarafım agrıyo derdi sürekli
Ay hadi inşallah Allah sağlıklı hayırlı rvlat nasip etsin de cinsiyetleri hiç önemli değil. Ama gönlümden geçen 2 erkek.Ahahaha yerim seni kiz 1 kiz 1 erkek olmasn:)
Selam canımm hadi inşallahh hoşgeldinKızlar ay bıldırım gelemeyince unutuyorum sayfayı yahamiş olanlara hayırlı olsun saglıkla büyütttsünler ınsallh burası cok uğurlu galiba bakarsınız bu ay bende katılıyormusum size dimi Dream1988 kuzuuu Rabbım yuzumuzu guldursun ınsallah♥
Ben hiç yapmadım bunla. Benim erken gebelik testinin markasını hatırlamıyorum ama normal testim mira tect ti ve o da doğru sonucu vermişti erken vakitte. O yüzdenFreely markasıyla
Hayırlı cumalar canım damla freely e mi güvenmiyorGünaydınnn kızlarrrr
Avuç içlerinizde sakladığınız bütün duaların kabul olması dileğiyle. Hâyırlı Cumalar.
Yok kuzum miratec e güvenmiyor. Freely ile deneme yapmadı oHayırlı cumalar canım damla freely e mi güvenmiyor
Günaydınnn kızlarrrr
Avuç içlerinizde sakladığınız bütün duaların kabul olması dileğiyle. Hâyırlı Cumalar.
Yok kuzum miratec e güvenmiyor. Freely ile deneme yapmadı o
Tatlim usutmus olabilirsin. Adetin yaklasiyor ondan olabilir, veya mucizen sana tutunmaya calisiyordur sec begen al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?