- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #5.621
İğne kullandınız mı kaçıncı gündesinzCanım ben de pkos luyum. Adet söktürücü kullanmama rağmen hala olmadım bekliyorum
Kacinci gunun testlerin negatifmiİğne kullandınız mı kaçıncı gündesinz
Aynen oyle bebegim. Hep gonlumden ikiz geciyor. Zor illaki ama insaallah kismet olurAllah hayırlısını versin gönlüne göre olsun inşallah. Dinlenmiş olursun biraz. Zaten 1 ay sonra aralık. Allah büyük kuzum.
İki kez iğneli tedavi gördüm ama olumsuz oldu. Şimdi 3. Ye başlamak için adet bekliyorumİğne kullandınız mı kaçıncı gündesinz
Canım cok sevindimm hamilesin sagsalim kucagına al insallahAy canim benim insallah ne harika insallah o duyguyu tadabilirimm
Amin cnmmm insallahhh forumda dir dir dir susmuyordum cok sukur darisi basiniza ins bende sagliklaaa kucagima alirimCanım cok sevindimm hamilesin sagsalim kucagına al insallah
bnmde solda glbaValla ben bgn ogrendim sagdaymis sag tarafim cok agriyordu sag bacak sag popomun lobu:) hayir olsun insallah
Benim de sagdaydı hep seyiriyo sag kasıgım pıt pıt yapıyoduValla ben bgn ogrendim sagdaymis sag tarafim cok agriyordu sag bacak sag popomun lobu:) hayir olsun insallah
Canım senin adına çok üzüldüm en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebeliğin olur inşallahBenim de sagdaydı hep seyiriyo sag kasıgım pıt pıt yapıyodu
Testi yaptığınız güne bağlı erken yaparsanız testi pozitif çıkabilir. En az 14 gün geçmeli diye biliyorum benim bugün 15. Gün henüz test yapmadımCatlatma ignesinden sonra hamilelik icin once negatifi sonra mi pozitifi gormek gerekiyor yoksa oyle bir zorunluluk yokmu
Ama artık test istiyoruz sendennnTesti yaptığınız güne bağlı erken yaparsanız testi pozitif çıkabilir. En az 14 gün geçmeli diye biliyorum benim bugün 15. Gün henüz test yapmadım ☺
Ama artık test istiyoruz sendennn
Amin canım sagol tüm isteyenlereCanım senin adına çok üzüldüm en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebeliğin olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?