Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nie bu ay bu kdr sancilandik ya benim cat ignesinden bi kac gun sonra basladi gecmek bilmiyo
canm seninki iğneden dolayi geçen ay aynisi banada oldu uyku uyutmadi hatta o derece agri sanci ama bu ay ne gün ne ilaç kullanmadim hemen hemen her ay sol.kasigim agirridri şimdi sagada vuruyor ondan azda olsa umutlanyorum

Derin nefes al vur igneyi
Korkma kuzum hiççç acımıyor. ben kendi kendime yaptım hep. o kadar inceki ucu hissetmiyorsun.
Kız hiç acımıyor. Çok rahat. Benim gibi ödlek tavuk yapıyorsa herkes yapar
İğnem 19 da atılacaktı aşılama merkezini aradım kadın doktorum 17.30 a kadar açık o saatte artırsam olur mu dedim hiç bişey olmaz dedi. Ohh kurtuldum kendim vurmaktan

Seni fena seniiii
Hehehe napim valla. Doktora da sınır oldum aslında. Normalde 18.00 de kapatıyor dedim o saatte geliyim zaten 1 saat öncesi atılacak. Diyor ki tek kişi kalacak ış yetişemezmiş 17.30 da gel. çok sinirlendim ne olur sanki 5 dk. Atıp çıkıcam

O kadar iyi anlıyorum ki. Ama pesetme. bak hiçbirimiz pes etmiyoruz. Eğer süreç seni çok yorduysa kendine bir uğraş bulsan ne güzel olur. belki 1-2 ay dinlenmelisin.
Aynen canım 1 2 ay dinlenecegim belkide kilolu yum diye olmadı biraz kilo vermeye cabaliyacgm cnm benim

Bide bu ay karnim fena sisti odem yapti sanki gergin gergin sistim
Kızlar mevsim değişiyor adetlerin erken gelmesi, üşütme sancılanma normaldirrrr
Sağol kuzum inşallah bu sefer son olsun vallahi
Hadi rabbim gönlüne göre versin bu ay bebişin sıkı sıkı tutunsun inşallah
Aynen canım 1 2 ay dinlenecegim belkide kilolu yum diye olmadı biraz kilo vermeye cabaliyacgm cnm benim
Kilo verirsen psikolojik olarak da daha iyi hissedersin. hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönersin kuzum

canım benim çatlatma iğnesinin 13. günü belli olmuştu bilgin olsun ben zehri atayım da sen dayanabiliyosan dayan yine
biliyom yarın sabah kan vericem. belli oldugunu biliyorum aslında da, çk erken davranmak istemiyorm önceki tecrübemden ötürü. hayırlısı olsun varsa da yoksa da

Ay bi ara bana da oldu öyle o kadar üzülmüştüm ki nefret ediyordum âdeta. Bebek görünce sinirim bozuluyordu.Sadece moral yüzünden oluyor ama geçicek
Insaallah canim Insaallah. Ama benle beraber evlenenler 2. Cocuklarini yapiyorlar bizim elde var sifir. Bide kiyas yapiyorlar iyice moralim bozuluyor

Pazar gunleri goruma girmeye zaman bulamiyorum ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…