- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #5.001
benim adet bitiminden 3 gün sonra başladı hala devam ediyor
benim adet bitiminden 3 gün sonra başladı hala devam ediyor
canm seninki iğneden dolayi geçen ay aynisi banada oldu uyku uyutmadi hatta o derece agri sanci ama bu ay ne gün ne ilaç kullanmadim hemen hemen her ay sol.kasigim agirridri şimdi sagada vuruyor ondan azda olsa umutlanyorumNie bu ay bu kdr sancilandik ya benim cat ignesinden bi kac gun sonra basladi gecmek bilmiyo
Derin nefes al vur igneyi
Korkma kuzum hiççç acımıyor. ben kendi kendime yaptım hep. o kadar inceki ucu hissetmiyorsun.
İğnem 19 da atılacaktı aşılama merkezini aradım kadın doktorum 17.30 a kadar açık o saatte artırsam olur mu dedim hiç bişey olmaz dedi. Ohh kurtuldum kendim vurmaktanKız hiç acımıyor. Çok rahat. Benim gibi ödlek tavuk yapıyorsa herkes yapar
He valla kız hahahahahajBak bak moral vereceğine dalga geçiyor mikropyarın hangi nick ile gelecen
Seni fena seniiiiİğnem 19 da atılacaktı aşılama merkezini aradım kadın doktorum 17.30 a kadar açık o saatte artırsam olur mu dedim hiç bişey olmaz dedi. Ohh kurtuldum kendim vurmaktan
İğnem 19 da atılacaktı aşılama merkezini aradım kadın doktorum 17.30 a kadar açık o saatte artırsam olur mu dedim hiç bişey olmaz dedi. Ohh kurtuldum kendim vurmaktan
Hehehe napim valla. Doktora da sınır oldum aslında. Normalde 18.00 de kapatıyor dedim o saatte geliyim zaten 1 saat öncesi atılacak. Diyor ki tek kişi kalacak ış yetişemezmiş 17.30 da gel.Seni fena seniiii
Sağol kuzum inşallah bu sefer son olsun vallahiHehehe hadi hayirli olsun canim :)
Aynen canım 1 2 ay dinlenecegim belkide kilolu yum diye olmadı biraz kilo vermeye cabaliyacgm cnm benimO kadar iyi anlıyorum ki. Ama pesetme. bak hiçbirimiz pes etmiyoruz. Eğer süreç seni çok yorduysa kendine bir uğraş bulsan ne güzel olur. belki 1-2 ay dinlenmelisin.
İnan kuzenim 90 kiloydu, evlendikten 3 ay sonra hemen hamile kaldı. Nasip yani, biizm çekeceğimiz var demek ki.Aynen canım 1 2 ay dinlenecegim belkide kilolu yum diye olmadı biraz kilo vermeye cabaliyacgm cnm benim
Kızlar mevsim değişiyor adetlerin erken gelmesi, üşütme sancılanma normaldirrrrBide bu ay karnim fena sisti odem yapti sanki gergin gergin sistim
Hadi rabbim gönlüne göre versin bu ay bebişin sıkı sıkı tutunsun inşallahSağol kuzum inşallah bu sefer son olsun vallahi
Kilo verirsen psikolojik olarak da daha iyi hissedersin. hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönersin kuzumAynen canım 1 2 ay dinlenecegim belkide kilolu yum diye olmadı biraz kilo vermeye cabaliyacgm cnm benim
hmm PKO lu musun sen de?yok okdr belirti aramiyorum erken biliyorum kuzum bu ay okdr takmadim olursa olur olmassa bidahaki ay hayit otu oda olmassa incir havuç kuru
biliyom yarın sabah kan vericem. belli oldugunu biliyorum aslında da, çk erken davranmak istemiyorm önceki tecrübemden ötürü. hayırlısı olsun varsa da yoksa dacanım benim çatlatma iğnesinin 13. günü belli olmuştu bilgin olsunben zehri atayım da sen dayanabiliyosan dayan yine
:)))))))) evde olsan şimdi ne guzel uyurdun beeeuyumak istiyorum
adet olcak gibi bi huzursuzlk var karnmda kasıklarmda. bi de arada bi kramp giriyo. 1 dk sürüp geçiyor. onun dışında yok belirti. ve tabi iğnedn snra 18.günüm henz regl olmadmVar mi bir belirtin ben adet olck gibiyim sanirim olcm
Insaallah canim Insaallah. Ama benle beraber evlenenler 2. Cocuklarini yapiyorlar bizim elde var sifir. Bide kiyas yapiyorlar iyice moralim bozuluyorAy bi ara bana da oldu öyle o kadar üzülmüştüm ki nefret ediyordum âdeta. Bebek görünce sinirim bozuluyordu.Sadece moral yüzünden oluyor ama geçicek
O zaman saliver enisteyi canim. Yapacak nisey yok3 bu dur yapmiyozki bacım 1 gün var yok olsun
Pazar gunleri goruma girmeye zaman bulamiyorum ben yaaİyiler teyzesi, seni özlüyorlar bizi unutma
Ay bugün çok sıkıldım sizler de yoktunuz kaybolmayın alıştım valla
Kuzum benim olacaksın inşallah Allah gönlüne göre versin
Ohhh ne güzel yapmışsın iyi ettin. Biz iyiyiz bugün 2 aylık olduk Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin❤
Hayırdır sen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?